Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (35)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Stefania, eu l-am simtit pe Sebi la 16 saptamani; acum ma asteptam sa fie mai devreme, fiind a doua sarcina. Mi s-a parut ceva-ceva de pe la 14 saptamani, dar miscari clare nu am simtit decat incepand cu sapt. 17; acum au devenit deja ecrobatii, uneori se vede si cu ochiul liber mici miscari acolo unde simt si pe interior. Eu am 1.64 si vreo 70 kg (la Sebastian cu vreo 10 mai putin la aceeasi varsta a sarcinii).

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Racaru spune:

Mara,
Multumesc mult pentru detalii.... chiar imi sunt de folos. Sunt din ce in ce mai linistita si mai increzatoare.

Riscul de a vea un copil cu probleme este foarte mic...pentru multe femei.

Chiar Tutunaru mi-a zis ca din aproximativ 300 de amniocenteze facute de dumnealui decit la o singura mamica au fost probleme de malformatii la bebe si alte 2 care au pierdut sarcina ... insa mult mai tarziu dupa amnio.. deci nu asta a fost cauza

Cred insa ca stresul asta provocat de rezultatul TT nu aduce prea mult bine nici lui bebe nici noua. Dar asta este... deja nu mai ai cum sa dai inapoi.Nu pot decit sa incerc sa ma controlez... atita cit reusesc.

Sa ne ajute Dumnezeu si sa auzim numai vesti bune de la toate fetele care trec prin asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

deci nici eu nu mai am mult pana simt meciurile din burtica

PUSSI 14+ CONSTANTIN & ANA

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Pussi la tine o sa fie meci in toata regula ca paseaza intre ei.

anca 19+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

BB am fost cam dezamagita, pentru ca Iosup mi-a dat o poza, in care nu se vede nimic. Este atat de neclara, incat nu distingi nimic.
Cd mi-a dat, dar nu e nimic impresionant. O sa incerc sa-l pun pe net.
Masuratorile le-a facut tot timpul in 2d si doar 1 minut mi-a aratat fata lui bb in 3d.
Cam dezamagitor!

Anca sunt in tatonari cu tati pentru nume. El se cramponeaza de Isabella. Eu am zis ca poate ar trebui sa ne mai gandim .
Nu ca nu-mi place, dar nu ma innebunesc. Plus ca s-ar putea sa o strige lumea Isa sau Bella, care mie - nu vreau sa supar pe nimeni - mi se par nume de caine
Sunt foarte suparata pe chestia asta. Niciun nume pe care il sugerez eu nu-i place lui, iar el vine numai cu Isabella.
Pana nasc om ajunge la un consens.

19+ si

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Roxana, intrebai ieri de niste analize - eu am facut HIV si VDRL (asta nu stiu ce este, poate e chiar sifilisul, nu stiu ce sa spun, ca nu cunosc tertmenii medicali) cert este ca le-am facut odata pe amindoua.

In ce priveste povestea de care vorbiti, n-am citit ca sa nu ma intristez mai mult (cind citesti e ca si cum te=ai implica in povestea lor si nu vreau sa ma afecteze mai ales ca si cind au pierdut Dana si Bubulina sarcinile am fost socata citeva zile), dar desi nu am citit am inteles in mare despre ce e vorba, de la voi. Pe zi ce trece imi dau seama ca in zilele noastre o sarcina e ca o loterie, stai timp de 9 luni cu sufletul la gura... Ca oricind se poate intimpla ceva...

bebe si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Darleena cat a durat excografia?
Eu zic sa faceti biletele si sa trageti la sorti...noi asa faceam cu numele de baiat.

anca 19+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Lasa ca mai aveti de negociat ! Noi am stabilit ca fiecare are drept de veto, astfel incat sa alegem un nume acceptabil pentru amandoi.

18s + Sophia 80%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Roxana, despre luna de sarcina - eu sunt in saptamina 17, deci consider ca am 3 luni jumate de sarcina (adica sunt in luna a 4-a). Cind o sa incep saptamina 19 o sa zic ca am intrat in luna a 5-a. Cred ca tu cind intri in saptamina 23 intri in luna a 6-a. Asa am inteles eu sa calculez, spuneti-mi daca e gresit, ca am innebunit cu lunile astea, of...

bebe si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

deranjul asta sub burtica o fi de la faptul ca imi apasa pe vezica ?poate fi?ca doar eu stau intinsa in pat pe o parte dar cand misc piciorul, ca ma mai misc si eu eu o simt plina aprope tot timpul caci beau multa apa....

INCET, INCET, REDEVIN FEMEIA PLINA DE VIATA!
E USOR SA CAZI.... DAR E ASA DE GREU SA TE RIDICI...
STEFANIA14+
foto cu burtici

nu am fost niciodata un manechin

Mergi la inceput