Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (35)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

multumesc, sunteti niste dragute!

...Mi-a crescut si un nodul fibromatos de 3/4...

eu inainte de a ramane insarcinate imi faceam eco din 2 in 2 luni pt. ca aveam prob. cu ovarele....si nu mi-a spus nimeni niciodata ca am acest "fibron" nustiu sigur ce e: o masa lichida tip fibron, habar n-am caci nici n-am inteles clar pun pariu ca nici ei nustiu ces cu ei... cert este ca il am si desi inca nu-l afecteaza pe bb un pic ma preocupa si pe mine, dar daca dr. zice ca-i bine cine stie.. doar DoamneDoamne sa aiba grija de el! pot fi si de la asta durerile(nu sunt dureri asa mari;mai mult ca un deranj...ca si cum ceva scormoneste.. sincer nustiu cum sa va explic) pt. presupun ca creste si treaba asta care nustiu cum se cheama...

STEFANIA14+
foto cu burtici

nu am fost niciodata un manechin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Neata burtici!
Am venit si eu, cam tarziu dar si azi am avut treaba de dimineata.

Sheri ce-ai facut? E totul bine?
Intra sa ne spui si noua ce-ai facut, sa ne linistesti.

Asa de tare m-a impresionat cazul Sosonicai, incat azi dimineata m-am trezit cu gandul la ea.
In privinta varstei mamei, exemplul lui Kay este edificator pentru faptul ca bb poate avea probleme, chiar daca mama e foarte tanara. Mie mi se pare ca totul e foarte relativ. Poti avea 18 ani si sa faci un copil cu probleme, si sa ai 40 si bb sa fie perfect sanatos.

19+ si

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Mai dar chestia cea mai ciudata este ca fetita are inima pe dreapta si nimeni nu a obseravat la atatea ecografii...
Darleena ce nume ii pui fetitei?

anca 19+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Alfa anca, si mie imi ia inima din loc, mai ales cand urc scarile, ca stau la 3 si colac peste pupaza am scari si in casa (am duplex). Chiar m-a pufnit rasul cand mi-a recomandat doctorul la inceputul sarcinii sa nu urc scari. Ca eu urc de 2-3 ori scarile de la bloc si pe cele din casa de vreo 10-20 de ori pe zi. Singura problema e ca nu sunt in stare sa-mi dozez efortul, ca mi-e (inca) usor sa urc si sa cobor scari, doar inima o ia razna.

Ca vorbeam de kilograme si miscari, mi-am amintit ca atunci cand am fost sa fac TT la hyperclinica Medlife am cunoscut o graviduta in saptamana 37 cu cea mai tuguiata burta pe care am vazut-o vreodata. Ce-i drept in rest arata perfect, probabil ca nu luase mai mult de 8 kile si spunea ca ea a simtit prima oara la 20 de saptamani , se si speriase ca nu simte nimic. Asa ca n-are legatura cu cate kile ai, ca simti ca se misca inauntru. Eu simt asa ca o zvacnire, nici vorba de fluturasi sai sopirlici cum zicea o prietena. Aaa, si era super plictisita sa auda de 4 ori pe zi ca face baiat, pentru ca in realitate facea fata. Dar toata lumea o tinea una si buna.

18s + Sophia 80%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataro spune:

Slimatei, ceea ce spui tu este chist, situat pe unul(ambele) din ovare. Am si eu si din ala, sunt "bogata". O sa ma duc la doctorita care ma are in evidenta sa vad daca a mai crescut. Nodulul fibromatos este in uter si mi l-a descoperit la 3D la eco de 20 de saptamani. Oricum, nu iti face pb. daca doctorul care te are in evidenta nu s-a impacientat.

Cata [Gravi] 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

fetelor nu aruncati eu va aud ca tot spuneti despre ce se intampla cu... si cu... prefer sa nu citesc! ma rog pt. bb la DD sa aiba grija dar sincer nu vreau sa aud exact caci sunt destul de stresata pe contul meu nu vreau sa ma stresez mai tare; eu nu sut asa tare de inima.. imi trec fiori in tot corpul de durere,nustiu poate sunt exagerat de miloasa...dar sincer ma doare ori e de la simtul matern.. parca pana a fi nu aveam chiar asa mari probleme...oricum cred in destin si daca e scris ca asa tb n-ai ce-i face... doar doar multa multa

STEFANIA14+
foto cu burtici

nu am fost niciodata un manechin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Cataro , felicitari pentru fetita ! V-ati hootarat la nume ?

In legatura cu fetita lui Kay, eu am vazut intr-un documentar pe National Geographics ca exista astfel de persoane care au organele in oglinda, si se spunea ca se banuieste ca au fost gemeni din zigot cu divizare tarzie, si un geaman s-a resorbit. Cica este o teorie care explica si de ce apar stangacii.

Sper sa se rezolva problema ei si sa dea DD sa aiba parte de o viata normala si lunga.

18s + Sophia 80%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Darleena, felicitari pt sanatatea lui bebe, chiar daca s-a transformat intre timp!!! Ce-ar fi sa am si eu o surpriza de acest gen, pe 13 iulie? Eu deja am cumparat hainute albastre, da nu-i bai ca si daca iese fetita tot le folosesc, macar prin casa...

bebe si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

quote:
Originally posted by alfa_anca

Neatza, burtici!

Cat despre nefericirea lui Kay si suferinta Soniei si eu sunt socata si nu inteleg cum de nu a observat nimeni. Nu zic sa observe ca artera pulmonara are o pb ci de faptul ca inima e pe partea dreapta.
Dar anacami printr-o simpla ascultare a batailor inimii fetale nu aveau cum sa isi dea seama, pt ca dc era vreo pb cu functionarea inimii mititica nu ar fi supravietuit pana acuma. Parerea mea. Asa ca probabil la fiecare eco bataile inimii erau in grafic, pb e ca pozitionarea inimii nu a fost analizata. Iar chestia asta se face, tot dupa parerea mea, la ecografia morfologica, ceea ce Tutunaru nu face ci ne trimite la Iosup. Acuma nu spun ca el nu ar fi putut observa, dar eu nu il condamn atat de tare pe el cat pe Iosup, drept dovada ca nici cea care a postat povestea in numele lui Kay nu a amintit nimik de Tutunaru (deci nu au fost numai concluziile forumistilor, ci direct a celor implicati) ci numai de Iosup.
Va pup si va doresc o zi minunata.

Anca 20+ Elena

draga Anca, eu am citit mesajele ei (dupa ce am aflat de nenorocire), si uite ce spune in primul mesaj al ei de pe aceasta pagina:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=101413

Kay avea ceva probleme, putea sa moara si ea. De acest aspect nu este nimeni nemultumit...Tocmai de aceea am amintit si de dr. Tutunaru, caruia nu-i contest abslout deloc profesionalismul. Mi se pare insa aiurea cum toti il vad doar pr dr. Iosup si ii trec cu vederea pe altii..De aceea, eu zic totusi (macar pana la aflarea diagnosticului exact) sa nu iti mai fie frica sa mergi la dr. Iosup.
Nu pot sa imi imaginez ce s-a putut intampla in cazul ei...

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

darleena nu pui poze de ieri???

_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 20+ de 70% Yasmina Alisa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput