Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (35)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

m-am uitat acum la toate ecografiile pe care le am facute sa vad inimioara lui bebe...se vede clar in toate ca este situata bine...cum naiba aia doi n-or fi vazut frate ca eu una sunt prea grea de cap si nu pricep..

ROXANA 22+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by RGE

..VREAU SI EU SA STIU IN CE LUNA SUNT!..cer prea mult??

ROXANA 22+ GEORGE IONUT

dupa mine in 5....

PUSSI 14+ CONSTANTIN & ANA

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

RGE, intri imediat in ultima saptamana din luna a 5 a.e bine asa?
si eu am facut analize pt HIV si sifilis. (asta il facusem oricum si pt nunta). nici io n/am.
dar chestia asta ca tu si sotu aveti grupe de sange ce influenta are? ca si noi avem grupe diferite, da nu mi/a zis nimeni ca ar trebui sa fac ceva in mod deosebit. el are AB 4, eu A 2.

20+ Stefan?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Sheri, bine ca-i fetita bine! In rest, iti dores si eu mult succes la doctor(i) si daca trebuie cerclaj, asta e... sa-i fie bine la bebelina!

Roxana, eu zic ca esti in luna a 5-a, iar pe 27 iunie intri intr-a 6-a... E bine? Ce zici?

Adina 13+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

..da fetelor este ok...deci mai am putin si intru in 6
VICTO..nici eu nu stiam catre facut anticorpi...de curand am aflat mi-a spus dr ca este bine sa fac dozare de anticorpi in cazul in care bebe ia grupa tatalui sa vedem cu reactioneaza sangele meu..ceva de genul asta..nu ma pricep prea bine...eu am 0 si sotul A

ROXANA 22+ GEORGE IONUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

quote:
Originally posted by RGE

VICTO..nici eu nu stiam catre facut anticorpi...de curand am aflat mi-a spus dr ca este bine sa fac dozare de anticorpi in cazul in care bebe ia grupa tatalui sa vedem cu reactioneaza sangele meu..ceva de genul asta..nu ma pricep prea bine...eu am 0 si sotul A

ROXANA 22+ GEORGE IONUT

Dar aveti amandoi Rh pozitiv sau unul dintre voi are Rh negativ? Ca nici mie nu mi-a zis nimic medicul de anticorpi.

Mergi la inceput

RH POZITIV ambii..

ROXANA 22+ GEORGE IONUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ggaby spune:

fetelor in romania nu stiu d c se spune AB4 B3 etc aici si in alte parti in europa se foloseste AB pozitiv sau negativ.Daca mama este pozitiva nu conteaza grupa tatalui adica daca e pozitiva sau negativa.Sora mea are B3 numai ca era negativa si a trebuit sa faca cateva injectii ei si acum ca a nascut a facut cateva injectii si micutul dar in rest e totul ok...in rest toate cele bune pt toate gravidutele!
gaby 13+

Mergi la inceput

fetelor imi place caruciorul asta: http://www.mothercare.com/gp/product/B000IESEUG/sr=1-21/qid=1182273298/ref=sr_1_21/202-5652932-7742264?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42804041&mcb=core
cu tot cu landouri Stiti unde il pot gasi???

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by RGE

RH POZITIV ambii..

ROXANA 22+ GEORGE IONUT

am citit undeva de faza asta, in timp ce eram la FIV ..pe teme genetice, daca gasesc iti spun!

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput