Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (35)
Raspunsuri - Pagina 14

adinag spune:
quote:
Originally posted by slimatei
de azi incerc sa fiu din nou eu" fata cea solara care se bucura de viata si de tot ceea ce o inconjoara" va
STEFANIA14+
foto cu burtici
Bravo!!!

Numai ca nu numai sa incerci, ci pur si simplu sa fii!Adina 13+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

adinag spune:
 Mihuta, ai perfecta dreptate in ceea ce priveste vitaminele!!! Es te recomandat si in timpul curelor de slabire sa se ia vitamine, chiar eu slabesc mai usor cu ele! Iar in timpul alaptatului e musai!
Adina 13+

slimatei spune:
 multumesc mihuta sper ca voi face ceva!
dany scuza-ma dar nu prea am inteles despre ce era vorba!
cami sincer nu prea stiu pe unde sa merg sa caut aici ca nu prea am trecut prin
...imi imaginam ca gasesc ceva pe net. dar nu stiam unde..ei si un pic de comoditate!
STEFANIA
14+
foto cu burtici

adinag spune:
 Roxana, asta-i chiar nesimtire curata!!! Deci de rezolvat n-ai rezolvat, dar bani ti-a luat totusi?
Adina 13+

slimatei spune:
 [quote]Originally posted by adinag
buna adina, eu incerc sa ma tin tare!
vroiam sa te intreb ce e Lignano(scuza-mi ignoranta)
cat despre Toscana parerea mea nu se compara cu nici un post in lume a avut norocul sa merg sa stau decateva ori pe acolo....cel putin in zonele rezidentiale....
STEFANIA
14+
foto cu burtici

pussi spune:
quote:
Originally posted by adinagquote:
Originally posted by pussi
...
sheri cu elevitul, nu ingrasa, dar si pt. tine si pt. Alesia ar fi bine luat 1 pastila /2-3 zile, nu mai des ... da copilasi ff mari de 5 kg, si de 57 cm!
...
PUSSI14+
CONSTANTIN &
ANA
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
Asta banuiesc ca-i o gluma, nu?
Ca adevarat sigur nu e, 100%!
Adina 13+
nu Adina, e adevarat, eu am botezat acel copilas!
Si a iesit un scandal monstru in tot spitalul...
PUSSI
 14+  
CONSTANTIN & 
ANACum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi

RGE spune:
 ..da ADINA..din pacate..bine nu ii lasasem mult..maxim 300 mii dar ma rog asta e ...stiam ca analiza asta se face doar la ei daca stiam eu ca se face si la particular ....

Pussi..si eu iau eleivitul de la 12 saptamani ..mi-a spus dr ca le intrerup abia dupa ce termin de alaptat..iau una zilnic..dr mi-a spus in cazul in care am greturi sa iau una la 2 zile..am inteles ca este foarte bun pt bebe..si mi l-au recomandat mai multe mamici..si intradevar bebelusii lor au fost perfecti..adica peste 50 cm si peste 3 kg
ROXANA 
 22+ 
 GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

adinag spune:
quote:
Originally posted by slimatei
[quote]Originally posted by adinag
vroiam sa te intreb ce e Lignano(scuza-mi ignoranta)
STEFANIA14+
foto cu burtici
Lignano este o statiune turistica la Mare Adriatica, intre Triest si Venetia. Si care-i parerea ta despre Toscana? [:-)]
Adina 13+

RGE spune:
 Doamne cum vorbiti voi de Venetia...of ce vremuri..eram in "honeymoon"...![]()
ROXANA 
 22+ 
 GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

adinag spune:
 Pussi, sunt convinsa ca acest copilas nu din cauza Elevitului a iesit asa mare. In Austria eu nu stiu gravida care sa nu ia Elevit 1/zi, asa recomanda toti aici. Inclusiv eu. Fetita mea la nastere a avut 3.770g si 51cm, a vecinei mele (care tot a luat 1/zi) 3.400g, prietena mea - baietel de 3.230g... Si pot continua la nesfarsit! Sigur ca sunt copii mari la nastere, dar sigur nu din cuaza vitaminelor!!! Asta zau ca nu poate fi adevarat, atunci ar fi Austria o tara cu copii enormi! Si sigur nu este.
Motivul sigur altul a fost, poate diabet d sarcina? atunci ies copiii asa mari. In afara de asta, copilul era si lung la 57 cm, deci nu ma sperie greutatea deloc!
Adina 13+