Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (35)
Raspunsuri - Pagina 13

dana vio spune:
quote:
Originally posted by pussiquote:
Originally posted by dana vio
Apropo de subiectul asta delicat () avand in vedere ca eu am obtinut sarcina cu tratament mi-am cam tinut sotul la distanta. Plus ca am avut o perioada in care mi-a fost si foarte rau; numai la sex nu mi-a stat gandul!
N-a prea comentat el, ca a inteles, dar, din cand in cand, ma indeamna sa-l intreb pe medic. Mie mi-e rusine sa-l intreb asa ceva! Voi cum ati procedat?
dana vio12+
eu nu am voie....si cand merg la dr. mergem amadoi(sau toti 4
) ..si sotul meu intreaba el...e mai glumet din fire si tot il intreaba pe dr. daca nu-i da o reteta pt. un lubrifiant
sau ii arata palmele si-i spune ca inca n-are bataturiiii
PUSSI14+
CONSTANTIN &
ANA
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
Pe etajul nostru locuieste o familie tanara cu 2copii, iar mamica este foarte frumoasa. Sotul meu a botezat-o Kuki, desi o cheama Nicoleta, si de fiecare data cand vine vorba de sex il trimit la Kuki.
Norocul meu ca ii este frica de sotul ei!!

dana vio
12+ 

mihuta spune:
 Buna fetele,
azi am facut gimnastica pentru gravide, acasa in fata DVD-rom-ului. A fost ok, in total aproape o ora, dar in ritm foarte lent, salsa, yoga si exercitii la podea.
Mamitzu , felicitari pentru rezultatul de la amnio, in sfarsit poti sa rasufli usurata !
Racaru , mult succes la amnio !
Darleena si Sheri , unde sunteti cu rezultatele de la eco ? Eu am programare abia pe 17.07, ca mi s-a recomandat sa fac eco de trim 2 in saptamana 22
Pussi,  chestia cu vitaminele cred ca tine de doctor. Eu am facut FIV-ul in Istanbul si mi-a dat sa iau Elevit inca de cand am inceput inhibarea, si ambii doctori atat cel din Turcia cat si cel din Romania mi-au recomandat sa continui cu 1/zi pana termin cu alaptatul. Chiar la un moment dat am facut o pauza ca imi iesise fierul un pic mai mare dar doctorul (din Ro) mi-a spus sa reiau vitaminele. Dupa cate stiu eu n-are a face vitamina cu kilogramele, nici ale tale si nici ale bebeului. Ca vitaminele nu contin calorii si eu nici nu cred ca fac pofta de mancare. Chiar daca ar face, asta se poate controla.
 18s + 
 Sophia 80%

Jasmin012 spune:
 Stefania, ce draguta esti! Nu-ti face probleme, eu nu ma impacientez foarte tare din orice, sunt doar un picut socata pt ca am luat kilograme foarte repede si in scurt timp, fara sa fi facut nimic iesit din comun ca sa se intimple asa, mai ales ca saptaminile astea doua am si umblat mult, ne-am plimbat prin multe orase, am facut miscare, nu am stat in casa decit vreo 2 zile. Nu as fi vrut sa pun pe mine mai mult de 12-13 kg, dar se pare ca vrind-nevrind o sa pun, dar bebe merita orice sacrificiu...La asta trebuie sa te gindesti si tu, in cazul tau...Si eu sunt alaturi de tine 

Cami, se pare ca e mai avantajos sa platesti sedinta de sedinta decit abonament...
bebe si burtik

slimatei spune:
quote:
Originally posted by dana vio
Apropo de subiectul asta delicat () avand in vedere ca eu am obtinut sarcina cu tratament mi-am cam tinut sotul la distanta. Plus ca am avut o perioada in care mi-a fost si foarte rau; numai la sex nu mi-a stat gandul!
N-a prea comentat el, ca a inteles, dar, din cand in cand, ma indeamna sa-l intreb pe medic. Mie mi-e rusine sa-l intreb asa ceva! Voi cum ati procedat?
dana vio12+
si mie imiera destul de greu sa o intreb pe dr. cu toate ca e o "ea"dr. dar nustiu mi-era un pic rusine desi e ceva normal cred;la inceput tot bateam apropouri si ii spuneam ca eu nu mai fac.. si ca nu vreu sa-i fac rau lui bb, dar ea nimic nu zicea nimic, nici ca pot nici ca nu pot atunci m-am decis"tot pt. sotul meu-saracutul doar nu putem sa-l las9 luni fara
"sa o intreb clar si concis : i-am zis pot sau nu pot? si ea a zis :poti, daca nu simti dureri (care bineinteles nu numai in timpul actului ci si dupa un pic de timp)daca nu ai dureri poti! bine ca daca imi zicea ca in cazul meu nu se poate, nu se putea si atunci se aranja cum putea si el.. ce sa-i faci nu numai noi tb sa facem sacrificii.. ca doar nu il facem singuretb sa-ti iei inima in dinti si sa intrebi dr. in cazul tau daca se poate, bafta!
STEFANIA
14+
foto cu burtici

slimatei spune:
quote:
Originally posted by mihuta
Buna fetele,
azi am facut gimnastica pentru gravide, acasa in fata DVD-rom-ului. A fost ok, in total aproape o ora, dar in ritm foarte lent, salsa, yoga si exercitii la podea.18s +
Sophia 80%
Vreau si eu... de unde pot sa fac si eu rost de niste exercitii pt. gravide?
STEFANIA
14+
foto cu burtici

mihuta spune:
 Eu am comandat un dvd pe internet de la adresa http://aerobic.isportsdot.com/ ( sper ca nu e considerat reclama ).
De fapt am luat si dvd-ul cu exercitii pre-natal si cel post-natal.
edit : m-ar interesa un dvd cu pilates pentru gravide, eu am doar o carte dar nu ma prea satisface... Daca stie cineva de unde pot sa cumpar asa ceva, va rog sa-mi spuneti
 18s + 
 Sophia 80%

dany26 spune:
Stefania eu stiu ca sunt 2 DVD-uri la diverta pre si post natal! 40 Ron fiecare!Sunt facute de o tipa romanca...

anacami spune:
 Stefania, cu siguranta vei gasi si acolo in librarii si supermarketuri
Sherita, ai fost la Premaman? cum este, au ceva haine de gravide (rochii in special)?
Camelia, Sebastian  
(26 mai 2004) si   Stefania 

RGE spune:
 JASMIN..tu parca ma intrebai ce analize fac..pei trebuie sa repet toxoplasma de tr 2 si sa fac dozare de anticorpi ca eu si sotul avem grupe de sange diferite!
FETELOR..tin sa va anunt ca nu am rezolvat nimic la Institut..de ce?...pt ca toata lumea este foarte amabila acolo..am sunat in prealabil si mi-au spus sa ma duc..m-am dus si m-a intampinat "o doamna doctor".....care a inceput sa tipe la mine de parac eram o carpa de sters pe jos,...ca ea nu mai sta ca ce programul s-a treminat..si i-am spus ca am sunat m,ai devreme..in fine daca am vazut ca nu am cu cine sa ma inteleg am intrebat-o cand sa ma duc si mi-a zis vino maine..adica ne si trageam de sireturi..cum draq...si tata(ca am fost cu el ca sa nu conduc eu in caza ca ma ia vreo ameteala daca imi ia sange mult)...s-a dus la ea si a luat-o cu vrajeala, cu sarut mana..ca stiti sa nu mai vina si maine pe caldura asta ..i-a facut cu ochiul si i-a bagat ceva in buzunar..i-a dat de inteles ca daca imi ia sange acum ii mai dau .sunt si eu draguta...si mi-a spus..da bine hai (adica ce face ea pt mine)...dar asteptati afara o ora ca nu trebuie sa-mi iau ceva pe mine(ce draq sa-si ia rochia de seara ?..ca halat avea)...si a dat cu usa de a inceput si bebe al meu sa miste...Doamne si atat mi-a trebuit..va dati seama ce tiganeala dracu le-am facut ...urasc spitalele de stat!!..v-am spus..ma repet atunci..in fine am rezolvat ..am gasit in alta parte si merg maine..tot maine la 16 incep si gimnastica pt gravide si masaj
....astazi am papat jumatate de pepene si un castron de supa de rosii...
ROXANA 
 22+ 
 GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

adinag spune:
quote:
Originally posted by pussi
...
sheri cu elevitul, nu ingrasa, dar si pt. tine si pt. Alesia ar fi bine luat 1 pastila /2-3 zile, nu mai des ... da copilasi ff mari de 5 kg, si de 57 cm!
...
PUSSI14+
CONSTANTIN &
ANA
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
Asta banuiesc ca-i o gluma, nu?
Ca adevarat sigur nu e, 100%!
Adina 13+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

) avand in vedere ca eu am obtinut sarcina cu tratament mi-am cam tinut sotul la distanta. Plus ca am avut o perioada in care mi-a fost si foarte rau; numai la sex nu mi-a stat gandul! 
....si cand merg la dr. mergem amadoi(sau toti 4
 sau ii arata palmele si-i spune ca inca n-are bataturiiii