Mamici de septembrie - octombrie 2007 (38)
Raspunsuri - Pagina 9
Alice_ spune:
Buna seara fericitelor!
Este primul meu mesaj aici, desi va citesc si va cunosc (putin) inca din februarie...
Am tras cu ochiul la fetele din mai-iunie si am realizat ca e minunat ca putem sa ne fim alaturi si in momentele grele cat si in cele de fericire. M-am hotarat sa nu mai fiu doar o cititoare fidela, ci sa mai scriu si eu cate ceva. Mai am si eu clipe grele, mai sunt si eu nedumerita, descurajata, dar la fel-ba mai mult fericita si echilibrata! E minunat ca le putem impartasi aici.
Va rog cineva sa ma treaca cu urmatoarele date: DN 25.205.1970, UM 20.12.2006, DPN 30.09.2007 sunt din Oradea, si astept un ingerash in carucior albastru.
mami25_7 spune:
Sim,pe la ce ora ai programare la T? Eu am la 16:50.daca ai programare in jurul orei respective ne putem vedea ce zici?
carpatina spune:
Despre ce joc vorbesti tu Roxana?
Ce-i cu voi fetele, v-a toropit caldura? Nici eu nu prea am chef.. si la noi e cald, si dupa povestea cu kay...
Nu are nimeni cum sa dea de Tomasa, sa stim ca e bine? Eu nu retin sa fi zis ca pleaca in vacanta, zicea ceva de condeciu medical...
Myral, mai scrie si pe la noi...
Am fost si eu azi la control.. toate bune, m-a trimis sa fac testul cu glucoza. Pe ala "redus", pe care cica il face toata lumea... Redus, adica, pe mancate, baut un pahar de dulcegarie si apoi luat sange peste o ora. In cazul in care glicemia iese prea mare ma suna pentru ca sa-l face pe cel lung. Adica ala de 3 ore... Sper sa nu fie cazul.
24+ cu Ioana
sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by mami25_7
Sim,pe la ce ora ai programare la T? Eu am la 16:50.daca ai programare in jurul orei respective ne putem vedea ce zici?
La 12. De obicei imi fac programarile cat de devreme posibil. Poate data viitoare.
Fetelor, am intrebat zilele trecute despre mecanismul de functionare la pompele tip seringa. Nu stie nimeni cum functioneaza? Cum trag laptele?
Sim 28+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
mami25_7 spune:
Fetelor,eu nu mai pot de dureri de picioare.Astazi am mers pana la paine si am zis ca mor,ma durea gamba si chiar si talpile.Oare e normal?Mai are cineva asa dureri?
Intradevar m-am si ingrasat destl si poate si asta sa fie cauza.Ce voi face oare pana la 9 luni?
Si e recomandata miscarea,dar eu abia ma misc.
25+
oanacris28 spune:
Salutare, fetelor! Multumesc mult pentru primirea calduroasa pe care mi-ati facut-o si la fel va doresc si voua sa aveti sarcina si nasterea usoara si sa va bucurati din plin de bb-i sanatosi si mancaciosi!
Multumesc si ca m-ati trecut pe listutza, iar in privinta DPN-ului, intr-adevar, dupa tabel, ar fi 15 oct, dar medicul mi-a zis primele 5 zile din oct. Din cate am inteles, masuratorile lor sunt inainte cu vreo 2 sapt fata de data reala a conceptiei. Acum, cine stie,...., sa vedem ce mai zice si la urmatorul control, adica peste cateva zile. Ca dupa calculele lui as avea 24 sapt, iar dupa ale mele 22. De fapt, peste tot am citit ca sarcina are 40 sapt, asa calculeaza medicii. In fine, important e sa fim sanatosi!
Mandarinutza, in privinta medicamentului, normal ar fi sa-mi explice medicul de ce imi da un anumit tratament si sa-mi spuna daca ar fi vazut ceva care sa justifice asta, or el a zis ca e totul absolut ok. Iar din cate am mai auzit de pe la lumea de pe forumuri, Gynipralul se da pt contractii foarte dureroase, chiar pt cerclaj, si oricum in doze mici, nu 2 pe zi cum mi-a dat mie. Medicul de familie a zis ca nici macar No-spa-ul n-are rost sa-l iau decat daca am dureri, ceea ce iar nu e cazul. Si sincer acum, nu vad rostul imbuibarii cu medicamente, asa fara rost si care pe deasupra mai au si efecte secundare destul de puternice. Ca imi imaginez ca palpitatiile pe care mi le-a creat au afectat in vreun fel si ritmul cardiac al bb-ului. Noroc ca le-am luat doar cateva zile! Tie iti multumesc pentru raspuns, ca oricum, pica bine sa vezi ca le pasa si altora de tine . Iar din cate vad, e un lucru normal sa existe medici de-astia care-ti dau mai multe emotii decat iti da sarcina in mod normal, ca toate avem ceva patanii cu dr-ii astia, cu fitzele si pasele lor mai bune sau mai proaste.
Doamne, gata, ca va plictisesc cu romanele mele, abia acum vad ca m-am cam intins la vorba. Va mai zic doar ca bb-le meu e foarte activ, da tare din picioruse, cred ca se bucura ca a plouat si,in sfarsit, s-a mai racorit un pic.
Va pup pe toate si abia astept sa mai vb, ca tare bine imi face la "psihic".
Carmenita spune:
Mami25_7 si pe mine ma dor talpile si spatele foarte tare cand stau in picioare sau merg mai mult pe jos. Cred ca e normal. Si eu am pus 8 kg pana acum si eram o slabanoaga inainte, aveam 44 kg.
Roxana trebuie sa iti dea concediu medical. Eu m-am vaitat putin la medicul de familie de conditiile de la munca, de caldura, de stres si a inteles ca mi-e greu. Din fericire este si o femeie de treaba si m-ar fi ajutat oricum, este si ea mamica si stie ca e greu. Daca nu vrea sa te ajute poti apela si la medicul ginecolog care iti poate da concediu medical. O sa se rezolve, o sa vezi. Multa bafta!
Alice, bun venit printre noi!
O seara placuta, fetelor!
Carmen
24+ Andrei
Roxali spune:
Citisem si eu despre Kay , dar n-am vrut sa comentez sa nu impacientez si alte fete, pacientele lui Iosup.In principiu am ramas masca la faza ca nu a vazut ca inima o avea pe partea dreapta...era o chestie vizibila , dar probabil a fost mult mai atent la alte organe siiiiii...
Fetelor care aveti dubi mai dati o raita si pe la alt ecografist...mai ales ca este si exemplul Roxanei.
Eu sant super multumita ca baiatul a terminat super bine scoala...deci o sa-l las mai lejer in vacanta
Maine ma duc la eco morfo si cred ca-l voi innebuni pe ecografist...dupa faza cu Kay.
Mami dureri d picioare si talpi am si eu, dar la mine e problema cu sangele e gros si deci nu circula bine...dar daca zici ca te-ai cam ingrasat las-o mai moale cu dulcirile, fructele dulci si sarea ...inainte cu multe lichide(Apa!)
Bun venit Alice si sarcina usoara in continuare!
Piciulika e normal sa tanjesti dupa mare...merita Italia, dar si la Greci mi-ar place...adik ptr familisti
Roxana a printesa ta era puturoasa la tras si al meu la inghitit de la tzatzica, de la bibe a mancat si papica , lingurita a fost tragedia noastra.
Ali21si Enrico 7ani
poze
Roxali spune:
Oanacris28 bun venit si sarcina usoara!
Carmenita relaxeazate din plin , aprovita la maxim de repauz...le meritam din plin
Ali21si Enrico 7ani
poze