Mamici de septembrie - octombrie 2007 (38)
Raspunsuri - Pagina 11

anacami spune:
ok, imi cer mii de scuze pentru interventie. Am recitit si eu si mi-am dat seama ca am folosit un ton f. argatos, desi de obicei nu-mi sta in fire.
In mare,acelasi lucru am vrut sa spun si eu, de asta am dat si mesajul ei despre ce i s-a intamplat la spital sub monitorizarea dr. Tutunaru: nu exista un doctor perfect. Am tot intalnit zilele acestea expresiile "MARELE Iosup", "feriti-va de Iosup", ca si cum ar fi o mare ciuma, ca ar cel din cauza caruia s-au intamplat toate.
Intr-adevar, ceea ce pare ca s-a intamplat pare de necrezut(desi se pare ca nu se stie inca diagnosticul exact.
Ma rog ca micuta sa se faca bine, sa se bucure impreuina cu toata familia de o viata minunata!
Va doresc bebelusi sanatosi si mancaciosi!
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Sim, cred ca am ratat intrebarea. Daca e acea pompa cu 2 piese, apoi tragi tu de iti rupi mana. Adica exact ca o seringa, cum tragi de pistonul din mijloc, pe acelasi principiu functioneaza si pompa, se formeaza un vid in varf, unde e o ventuza si asa se trage laptic. Nu stiu cat de coerenta am fost. Nu o recomand daca nu vrei sa faci muschi la masa. Ca sa nu mai zic ca dupa sterilizare de vreo 2-3 ori s-a stricat inelul cauciucat din interior si ramanea blocata. Am avut de la Chicco, nu stiu dc despre aceea e vorba. Caut un link si iti trimit.
Rox29+
si Alexandra Maria(10.02.2004)
Brrrrrr! Cred ca fac pas la cea de tip seringa. Nu am eu mari dotari, dar nu ma incanta ideea de a trage asa.
Sim

Asa creste bebe
Poze

sim_stoian spune:
Anacami, mereu vor exista pareri pro si contra medicilor. Noi nu avem de unde sa stim daca s-a vazut ceva sau nu la eco. Au mai fost cazuri cand au fost probleme dupa nastere, dar nu se vazuse nimic la eco. Tot ce putem sa facem este sa ne rugam ca bebeii nostri sa fie sanatosi. Si sa cerem eventual si o a doua opinie.
Sim 28+
Stefan
Asa creste bebe
Poze

anacami spune:
da Simona, doi-trei ecografisti, doi-trei ginecologi...Uff, dupa aceea ajungi in spital cand nu prea mai ai cand sa-l schimbi...
Bine ati spus, sunt buni cand esti sanatos!
Multa sanatate!
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

danuta36 spune:
Buna seara si de la noi!
Suntem putin dezamagiti pentru ca ieri aveam programare la dr. si de abia asteptam sa-l vedem pe bebe,mai ales taticul lui,care nu mai asistase la ecografiile anterioare si cand colo...pauza.Cabinetul era inchis,dr. meu lipseste toata saptamana,nu stim care e motivul...dar puteau sa puna si ei o hartie,ceva.In fine,ne-am mai plimbat si noi prin Deva.Sper sa ma reprogrameze pt. saptamana viitoare.
Caldura mare pe aici,nu mai pot dormi bine si ma foiesc,cand pe o parte cand pe alta,nu-mi mai gasesc locul.Incep sa am si eu arsuri,sper sa nu ma tina mult...In rest,bebe e f.activ,mai ales dimineata si seara ,dar si cand mananc inghetata da imediat semne...
Bun venit pt. Alice si Oanacris si sarcini usoare!
Gabriela,cum a fost revederea cu fostii colegi si unde a-ti chefuit?Ai prins si serbarile cetatii!
Dana +24s

Roxana_G spune:
Uite care este pompa tip seringa, ramasesem datoare:
www.chicco.ro/index.php?obj=front&action=produs_detalii&categorie_id=2&subcategorie_id=9&produs_id=43" target="_blank">http://www.chicco.ro/index.php?obj=front&action=produs_detalii&categorie_id=2&subcategorie_id=9&produs_id=43
Cea tip pompita (la mine nu prea a mers, nu scotea cine stie ce, adica nimic, dar nu luasem ceva de marca, luasem o pompita ieftina si mica de la farmacie):
www.chicco.ro/index.php?obj=front&action=produs_detalii&categorie_id=2&subcategorie_id=9&produs_id=44" target="_blank">http://www.chicco.ro/index.php?obj=front&action=produs_detalii&categorie_id=2&subcategorie_id=9&produs_id=44
Fetele care au alaptat fara probleme mari stiu mai bine ce e indicat, la mine a mers numai pompa electrica de la Nuk.
Noapte buna in continuare. Daca va intrebati ce caut la ora asta, apoi m-am trezit sa mananc, intrucat aseara m-am culcat repejor dupa ce am venit, Alex fiind foarte obosita. Si nu mancasem mai nimic toata ziua, decat niste rontaieli aiurea si nesanatoase. Bine...am bagat un ochi si la jocul meu cu satucul, dar asta e alta poveste. Terminat cremwurst si laptic si ma duc la nani, pe maine!
Rox 29+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Roxali spune:
Neata !
Roxana iar esti somnambula??Am facut si eu prostia sa mananc pe la 1 aseara si m-am trezit cu o greata...digestia lenta cred.
Danielle pai esti norocoasa daca vine mamica la tine...sa vezi ce-o sa planga cand te-o vedea la sfarsitul sarcini.
Ali21
si Enrico 7ani
poze

alinus_25 spune:
Buna dimineata!
Revin si eu dupa tot chiulul ce l-am tras. Da' iari am fost la pescuit. Nu radeti, mie chiar imi place, dar sa merg numai cu sotul meu. Pt inceput luni seara m-am dotat corespunzator cu scaun tip fotoliu, umbrela, ochelari, palarie, camasa si pantaloni lungi subtiri. Si am plecat ieri dimineata, la ora 2, sau era noapte de fapt. Am prins si peste si cativa picuri de ploaie. A fost tare placut.
Roxana, tu de care joc cu satucul vorbesti, de TRAVIAN? Sa nu-mi zici ca te-a imbolnavit si pe tine sotul. Mie imi place la nebunie
Noi nu mai plecam nicaieri pe usa fara sa mai facem ceva la satuc. ne-a prins rau jocul asta.
Pupici tuturor si o zi cat mai buna!
Alinus 23s cu
Iulius
Foto cu iubirea mea secreta

mandarinutza spune:
Buna dimineata fetelor!
Eu nu prea am dormit azi noapte, de la caldura si am fost impresionata si de cazul lui Kay. Ma pentru Kay si Sonia sa treaca cu bine peste aceasta incercare. Probabil ca nu s-au vazut la eco problemele care erau la inimioara. Off, dar ma gandesc ca daca a venit pe lume cu aceste probleme, este o fetita puternica si o luptatoare.
Si eu sunt programata la eco de 32 de saptamani la Iosup, oricum la Herghelegiu nu mai sunt locuri. Cum scria si Sabina, pe internet gasesti despre orice doctor pareri si pro si contra.
Alice, bine ai venit!
OanaCris .
Myral, ce mai faci?
Mandarinutza 28+
Antonia Maria
Poze