Curs de manechine la copii?

Curs de manechine la copii? | Autor: Anuska

Link direct la acest mesaj

Nu stiu cum sa formulez mai clar intrebarea....
Fata mea cea mare are 7 ani si fiind slabuta si pt ca nu vrea la sport ma gandeam la o preocupare si at mi-a venit ideea unui curs pt a devenii manechin; cine-stie poate iese ceva de aici, desi am auzit ca viata de manechin e cam grea....
Ce parere aveti? E bine? Si daca da, unde ma pot adresa?

Poze noi cu familionu'
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa De la botezul Teodorei Din parcul Tineretului

Povestea nasterii Anei 17.03.2000 si Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Incearca un sport, e mult mai sanatos: tenis (e un sport de societate si se poarta la orice virsta), innot, patinaj, baschet, volei, karate, aikido.....
Incearca mai multe pina o sa-i placa ceva, du-o impreuna cu o prietena.
Sau dans modern.

Dar eu zic NU la curs de manechin, mai ales la virsta asta !

-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Ce sa zic? E bine sa fie cocheta,sa aiba grija de ea,insa a urma un curs de manechine chiar de la 7 ani e un pic mai mult decat ar putea un copil. incurajeaz-o spre sport,e foarte bine,iar daca tii neaparat la domeniul modei, du-o la un casting, pentru fotomodele.Este distractiv, nu e greu, atat ca trebuie sa suporte sedintele foto,destul de obositoare uneori, insa acum nu trebuie nici un curs, pentru ca la varsta asta, copilasii sunt atat de inocenti, iar peste tot asta se c auta.
Iti spun toate astea pentru ca eu am fost manechin destul de multi ani, iar acum am doua fetite, dintre care cea mare este imaginea United Colours of Beneton in Londra.A avut sedinte foto destul de lungi si stresante, insa ii place ce face. Mai mult, merge si la dansuri,face sport ,si ii place foarte mult ce face.Are grija de ea, este foarte atenta la ce imbraca, nu imraca orice, iar daca mai tarziu va dori sa devina manechin, e treaba ei. Insa e o munca extrem de dura,insa iti aduce satisfactii mari.
A, am uitat sa spun ca fetita mea are abia 4 anisori si 9 luni.
Oricum, orice ar alege puiutza ta,ii doresc mult succes.

cristina

Mergi la inceput