DOUA LINIUTEEEEEE!!!!!!!!!!
Raspunsuri - Pagina 2
bmg spune:
In primul rand felicitari din toata inima, si sa fie sanatos!
Ma bucur si eu de bucuria ta , si sper ca intr-o zi voi putea sa simt si eu bucuria de a fii mamica.Asteptam sa ne dai vesti in continuare.
numeioana spune:
Pai medicaul ginecolog iti face un control si isi da seama imediat daca e sarcina sau nu. Nu are nevoie sa se vada la eco.
Eu o sa merg saptamana asta... poate imi mai da ceva, sa vad ce ma sfatuieste...
Ioana
3+
Vine bebe!!
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
kitzy spune:
Mony felicitari si sa ai un bb sanatos si frumos!
Sper sa am si eu parte de bucuria asta intr-o zi.... tot de vreo 4-5 luni incercam si nimik, azi ma duc la medic sa vad daca e ceva in neregula.
Eu as zice ca poti sa-i spui sotului acuma si la restul familiei cand stii ceva sigur. Felicitari inca o data!!!!
elara spune:
Felicitariiii, Mony....
Doamne, ce de-a emotzie...Mi-ai transmis-o si mie...
Ce mult imi doresc sa simt si eu ce simti tu acum... 
quote:
Originally posted by numeioana
Pai medicaul ginecolog iti face un control si isi da seama imediat daca e sarcina sau nu. Nu are nevoie sa se vada la eco.
Eu o sa merg saptamana asta... poate imi mai da ceva, sa vad ce ma sfatuieste...
Ioana3+
Vine bebe!!
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
O sarcina atat de mica e mai greu depistat la control. De aceea multi medici se inseala. Eu cunosc cazul celei mai bune prietene a mele, careia medicii i-au dat medicamente pentru ficat ca tot vomita, fiindca ei nu au depistat sarcina fiind prea mica. Asta era acum 11 ani si ea nu a facut nici test de urina sau eco.
Eu zic sa te programezi deja la o eco intre saptamanile 6-8 de sarcina, fiindac s-ar putea sa gasesti greu liber, mai ales daca vrei al un dr renumit. La fel si cu vizita la ginecolog, ar fi bine sa o programezi ed pe acum, pentru peste 2-3 saptamani. Mie dr mea mi-a zis ca sa vin la ea abia peste 2 saptamani sau o luna dupa ce raman gravidutza (deci se intelege ca dupa ce iese testul pozitiv).
Multa sanatate si sarcina usoara...

hai, bebitza, vino...
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
madlen spune:
Felicitari pentru bebe! Sacul embrionar se poate vizualiza, dar depinde de cate zile de intarziere exact ai si de performantele ecografului si ale ecografistului. Oricum, mult succes pe mai departe!
You live only once, but if you live right, once it.s enough.