Intrebare despre Microsoft Word
Raspunsuri - Pagina 2
Steluta spune:
As avea si eu o intrebare despre Word. Sper sa nu se supere Laura ca am intrat peste subiectul ei.
As dori sa realizez un tabel, sa zicem cu 3 coloane, in care sa introduc text (niste cantecele/poezioare pt copii). In momentul in care dau Paste in coloana 1 la un text mai lung de o pagina, textul se intinde pe urmatoarea pagina in coloana 1. Eu as vrea ca daca textul este lung, sa-mi apara pe aceeasi pagina, dar in continuare pe coloana 2. Este posibil asa ceva? Sper sa fi reusit sa explic ce vreau.
Multumesc mult.
Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)
iulenca spune:
quote:
Originally posted by Steluta
As avea si eu o intrebare despre Word. Sper sa nu se supere Laura ca am intrat peste subiectul ei.
As dori sa realizez un tabel, sa zicem cu 3 coloane, in care sa introduc text (niste cantecele/poezioare pt copii). In momentul in care dau Paste in coloana 1 la un text mai lung de o pagina, textul se intinde pe urmatoarea pagina in coloana 1. Eu as vrea ca daca textul este lung, sa-mi apara pe aceeasi pagina, dar in continuare pe coloana 2. Este posibil asa ceva? Sper sa fi reusit sa explic ce vreau.
Multumesc mult.
Da se oate dar nu sa faci tabel ci pur si simplu sa scrii pe o pagina doua sau mai multe coloane. Format - Columns
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png
MARIA THEODORA
Steluta spune:
quote:
Originally posted by iulenca
Da se oate dar nu sa faci tabel ci pur si simplu sa scrii pe o pagina doua sau mai multe coloane. Format - Columns
Iulenca
Multumesc mult. MERGEEEE
copiloi spune:
Am niste tabele uriase si as dori sa sterg doar continutul celulelor, daca s-ar putea, dintr-un foc .
Se poate?
Pana acum am sters celula cu celula, dar nu mai am rabdare .....
Merci!
Alina
Soleil spune:
In modul de vizualizare Print Layout, stai cu mouse-ul peste tabel (fara click) pana vezi in colt (cred ca stanga sus) ca apare un patratel cu un soi de cruciulita in el.
Faci click pe acest patratel - ar trebui sa ti se selecteze tot tabelul - si apoi apesi tasta Delete.
copiloi spune:
Soleil, asa cum ai zis mi se sterge tot tabelul. Eu vreau sa sterg doar continutul, nu si celulele.
Alina
Soleil spune:
Ciudat. La mine nu se sterge decat continutul :)
Ce versiune de Word ai?
Edit: Alina, deci tasta Delete, da? Nu tasta Backspace :)
copiloi spune:
quote:
Originally posted by Soleil
Edit: Alina, deci tasta Delete, da? Nu tasta Backspace :)Flaviana si Tiana Maria (20.03.2004)Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face. Ca nu toata lumea are aceleasi gusturi.
Aaaa.....saru'mana .....eu clickasem pe Backspace
Merci mult!!!
Alina