Spiridusi de ian-feb 2006 (197)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Bianca, din pacate n-am filmat-o ca n-am avut cu ce. In weekend vreau sa iau aparatul de la cumnatul meu si o pun sa repete operatiunea si o pun pe drop sa vedeti si voi.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

eu de la ora 20 pana la 22 am fost tot un du-te vino intre pat si wc. am varsat la greu. CXlau vroia sa ma duca la urgente, tare rau m-am simtit. nu am mancat nimic, doar popcorn si ciocolata. si am facut o criza de fiere...foarte naspa.
Marco nu s-a mai trezit de la ora 18 cand mi-a adormit. se vede ca nu a dormit ieri la pranz si aseara a adormit tarziu, azi l-am trezit pt. gradi. era obosit puiul. a baut 100 ml lapte prin somn.

Bianca pai dincolo am fost intrebata. aici nu m-i s-a parut corect sa vin sa ma laud cu ce voi face. mai ales ca nu se vorbea de asa ceva. si daca tot scriu in 2 parti, macar sa nu ma prea repet, ca e naspa pt. toti.
si Marco a inghiti ceva samburi de la cirese. ii tot cautam in gurita, dar au disparut.
Ali felicitari pt. maseluta.

eu ma bag la somn, sper sa fiu ok maine.
si promit ca maine ajung si la posta , am de trimis ceva. sunt de rasul curcilor...
si noapte buna.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Bianca lasa mai fetele sa se distreze ca doar sunt in vacanta
Irinutza la fetita harnicuta, ia auzi tu sa se spele singurica pe cap , Iarina nu e curioasa sa se spele singura numai sa linga sapuneala
Giova of mama , eu cred ca , criza asta de fiara se face si din cauza stresului sa iti treaca pana dimineata.

V-am fetelor...o noapte linistita sa aveti.

Ali si IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Giova...daca te supara fierea de ce nu o scoti? Eu mi-am scos-o rapid, nu am suportat durerile. La 3 sapt dupa ce am nascut m-au apucat si la 6 sapt dupa botez m-am operat. Simplu.
Pe mine asha ma durea de imi venea sa innebunesc, intinsa nu puteam sta, ghemuita ma durea, sa nu puteam, era dezastru. Intr-o noapte eram singura si pe la ora 1 m-a apucat criza si am sunat-o pe maica-mea care statea atunci la 5 km de mine sa vina sa stea cu Dani ca se trezea deobicei pe la 4 noaptea si eu nu eram in stare sa il tin in brate de durere. Ultimele crize le-am facut intotdeuna seara cand barbatelu meu lucra. Imi era frica sa mai plece ca tot atunci ma apuca. Poate era si subconstientul
Daca ai pietre scoate-ti-le si gata...nu te mai chinui. Eu am avut multe si marunte si cu sarcina s-a dereglat ceva si...
Poate esti deaia ai vomat
Noapte buna gagici...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Giova multa sanatate. Stiu cum e cu colica biliara. Si eu am avut vreo citeva de cind am nascut. Si evident am ajuns la spital de durere, nu puteam sta in nici o pozitie. Iar de scos nu se punea problema ca inca alaptam. Acum slava domnului nu am mai avut probleme. Dar evit carnea tocata. De la asta mi s-a tras. SI eu la fel si .
Bianca eu pun bors din ochi, mai si gust sa-mi placa, sa nu fie nici prea acru, dar nici dulce.

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Buna dimineata

Ali si IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)

Mergi la inceput

Neatza buna

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Moni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Buna dimineata!

Giova, multa sanatate. Mergi la medic daca te deranjeaza des.

Ali, Sabina doarme si acu. Iarina tot la 7 s-a trezit si azi ?

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Irina..ai o fata somnoroasa rau...
Sau s-a trezit si s-a culcat iar?
Dani a avut perioade cand dormea si pana la ora asta dar nu au durat mult.
Fata sefei mele care implineste 2 ani in septembrie se trezeste la ora 11, dar pe la 7-8 ii da maica-sa laptele in pat in somn si doarme in continuare. Ce chestie...
Eu merg la coafor sa ma vopsesc, sa imi fac suvitze si sa ma tund

Mergi la inceput