Spiridusi de ian-feb 2006 (197)
Raspunsuri - Pagina 10
szaboali spune:
Fetelor voi le-ati dat masline negre la bebei? Iarina a papat pizza cand am facut si avea masline pe ea...sa fie oare vreun bai?
Ali si
IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)
Biancas spune:
Ali ce fain ca nu aveti treaba cu maselele...asha a fost si Sandra, fara maraieli si urlete si cu pofta de mancare oricand si la orice ora orice. Daca vin la tine vezi sa nu faci mancare cu marar...sa ti-l pastrezi numai pt voi daca va place chiar asha de mult

Giova, vad ca pe dincolo vb de afaceri...aici nimic
Ai gasit un mediu mai prosper afacerilor dincolo?
Dani a mancat la cina 220 ml lapte si niste pufuleti. Il doare gatul caci deabia inghite.
Maine am programari la coafor si la stomatolog.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Ali si Dani a rontzait ieri o maslina dar i-am scos-o afara din gura pt ca avea sambure si mi-a fost frica.
Cirese a mancat cu sambure
. Cred ca seamana cu sotul meu, el ciresele si pepenele verde intotdeuna le mananca cu samburi si n-are nimic

Bianca
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
szaboali spune:
Bianca stai asa ca suntm numai la inceput cu maselele cine stie ce ne asteapta...
Cu mararul vedem noi cum facem

Ali si
IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)
szaboali spune:

a inghitit samburi de cirese???

I-ai cautat in pampers??????

ca si Anasol rotita de la bricheta ...parca![]()
Ali si
IARINA (16.02.2006)
Biancas spune:
Nu m-am gandit sa ii caut samburii prin pampers. Oricum nu a inghitit multi...Lasa draga ca asha isi face intestinul bun, ii curata peretii de depuneri
Cu mararul nu las nimic
. Mananca-l tu
Eventual daca vrei sa faci vreo specilitate cu marar voi gusta. In prajitura sa nu pui marar totusi![]()
Bianca
irinatunza spune:
Si mie mi-a zis pediatra sa nu-i mai dau vigantol in lunile de vara. Oricum eu ii dadeam numai 2 picaturi pe zi.
Ali, si Sabina e mare mincatoare de rosii, dar de furat inca n-a furat nici una .
pe Iarinutza
Bianca, multa sanatate lui Dani.De la ce a facut puroi in git ? Sa-mi zici daca Sana-sol a avut rezultate bune. Eu ii dau acum Vi-sol, insa nu vad mare lucru.
Masline i-am dat si eu Sabinei , dar asa cite o bucatica mica si n-a avut nimik.
Giova, bafta cu afacerea ! Las' ca e bine ca papa Marco mincare macar. O sa-i vina lui acusica dorul si de laptic.
Am reusit sa ma uit azi in gurita fetei si am vazut ca are 7 dintisori si trei masele, nu 4 cum mi se paruse acu vreo 2 zile. Doua sunt iesite bine, iar cealalta pe jumate ca se vede gingia ferfenita. Asa ca nu ma mir ca nu papa copila mare lucru.
A vazut azi un Danonino in frigider si l-a cerut. L-a papat si s-a lins pe botic si a facut si scandal ca s-a terminat, desi pe vremuri ma chinuiam sa i-l dau pt. ca nu-i placea.
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav
szaboali spune:

Dar tu ai auzit vreodata de prajitura cu marar??????

Lasa ca o cumparam de la cofetarie
...nu sunt STAS in prajituri sunt AS la cumparat prajituri

Ali si
IARINA (16.02.2006)
szaboali spune:
Irina
pai de aia nu papa papusica, lasa ca termina ea cu toti dintisorii si toate maselutele si apoi ai sa te plangi ca te duce la faliment la cat v-a papa![]()
Ali si
IARINA (16.02.2006)
Biancas spune:
Irina nu stiu de la ce a facut ca rece nu a baut. Ciudat. Chestia e ca si nepotul meu are dar nu se stie care de la care a luat pt ca amandoi sunt bolnavi acum.
Acum ma gandesc ca Dani intotdeuna cand a fost pe antibiotice nu a mancat niciodata bine. Nu stiu acum ce va fi..sa vedem maine, poimaine.El manca bine inante nu avea nevoie de "stimulente" si ma mir ca i-a dat doctoritza. Probabil ii arata rau gatul ca deabia inghite si s-a gandit sa ii dea vitamine.
Si prietena mea mi-a spus azi ca medicul ei i-a spus sa nu ii mai dea Vigantol pana in luna septembrie, copilul ei lua doar 1 picatura pe zi ca i s-a inchis repede fontanela..inainte de 1 an. Dani lua 2 picaturi pe zi, ii ziceam "hai sa facem unu doi" si deschidea gura mare
Ali...
, nu am auzit de prajitura cu marar dar cine e asha infocat dupa el cine stie pe unde il mai pune

Bianca