Miresele anului 2006 (76)
Raspunsuri - Pagina 27
NicoletaB spune:
buna fetelor!
profit de ocazie ca sa o felicit pe kitzy, caci pe la nurori nu a anuntat vestea cea mare
Giova spune:

Cum de nu a intrat nimeni aici?
azi
vine de la Timisoara. un bun espresso, sau un capucino cu cornulete proaspete.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Alynutza spune:
Neatza! Eu n-am putut intra, cica au avut ceva probleme tehnice.
Gio merci de capuccino, tare bun si vine la fix cu vremea asta mohorata. S-a facut un frigau la Cluj, 11 grade de dimi. Numai la noi si la Intorsura Buzaului. Sper sa-si revina vremea ca nu suport sa ma imbrac de toamna in plina iulie. Si ieri am cam dardait la cumparaturi. Azi iar trebuie sa dau o fuga scurta, ca am uitat sa-mi iau agrafe pentru freza si-am zis ca iau si o felicitare pentru sambata.
De condus, ce sa zic, daca tu ai inca emotii dupa 9 ani... musai sa conduc mai des, ca nu mai vreau emotii (azi iar am tremurat ca varga dupa ce m-am dat jos din masina).
Cu raceala cum mai esti? Ti-a mai trecut?
Kitzy sa stii ca ma duc cu masina cat de des pot. Imi place mai mult in weekend, ce-i drept, ca-i mai liber drumul, dar oricum, se pare ca am prins o perioada buna, pentru ca s-a mai linistit traficul in Cluj, probabil pe vacanta de vara. Trebuie sa-mi capat experienta pana la toamna, cand reincepe nebunia. Tu ce te-ai hotarat, in lumina noilor evenimente? Mai faci scoala sau astepti?
Giova spune:
Aly nici la mine nu a mers forumul de dimineatza.
aici a plouat toata noaptea, vai de hainele mele, sunt pe balcon de 3 zile.
acum iar ploua, e frig si urat
, ce vreme naspa pt. iulie!!!
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
Alynutza spune:
Mda, super naspa. Eu am avut noroc, am pus la spalat marti dimineata si pana dupa-masa cand au inceput ploile s-au uscat hainele. Sa speram ca nu mai tine mult, eu asa stiu ca de maine se indreapta vremea si saptamana viitoare va fi timp frumos.
kitzy spune:
Aly sa stii ca deocamdata mai astept cu scoala, nu-mi trebuie acuma emotii cu condusul![]()
Joia viitoare ma duc la eco, sa-mi tineti pumnii ca fie totul ok.
kitzy spune:
Nico, merci de felicitari, iarta-ma ca n-am intrat si acolo, dar uite acusica dau si acolo anuntul.
Giova spune:
a fost soare 2 ore si acum iar ploua
. credeam ca ies cu piciul in parc.
Aly s-au uscat hainele, ca norocul. acum am pus alta tura, sunt ude macar nu mor de ciuda.
Kitzy ai mai facut alt test?
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
nunta noastra
kitzy spune:
Gio am facut ieri un al treilea test care a iesit mai clar ca primul, cred ca hormonul e mai puternic.
krelia spune:
pup fete....si cer iertare ca nu am mai intrat...dar ieri a fost o zi cumplita...m-am dus la serv cu ditamai falca...am avut si de lucru....insa mi-am bagat medica, ca m-au trimis superiorii acasik
....
de trecut, trece greu, fir-ar sa fie....e mediu umed si nu se cicatrizeaza atat de rpd..ma rog sa treaca totusi intr-o saptamana, caci, nu mi-ar placea sa merg cu maseaua umflata la mare
...
kitzy, tin pumnii in continuare sa fie cu okisori si urez succes soferitelor cu emotii ![]()
...mersic pt incurajari.....si sper sa mai pot intra si maine sa-i urez concediu fain lu' Aly ![]()
E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.