Miresele anului 2006 (76)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata si de la mine...
am intrat putin sa vad ce faceti!
Kitzy, nasol daca a fost asa cu nunta...bine ca a fost in oras si nu a-ti batut drumul de pomana pe cine stie unde!
Gio...si io fac asa cu nuntile la care nu vreau sa merg...nu e frumos, da trimit repede plicul si m-am scos!
...obiectul e cumva Samsung? ca si Marius vrea unul neaparat si m-am plictisit eu decand prospecteaza piata...si mie imi plac nu pot zice nu, da preturile sunt pe masura!
Aly...bravo..foarte bine ca conduci...nu mai conteaza cum ca asa e la inceput...stii tu "repetitio est mater studiorum"...hai ca am scos-o si pe asta...se vede ca sunt in concediu!
...referitor la incaltari eu pot conduce si cu tocuri dar nu stiu cum fac ca le stric, asa ca prefer cu papucei cu talpa joasa...poti sa iti pui in masina o pereche pe care sa o folosesti doar la condus!

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.

Noi 2...
...si o clipa din viata noastra!

www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Oana am si uitat ca tu esti in concediu. Ce bine e de unii.... al meu tocmai s-a terminat.
Iti urez leneveala placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Gio sa-l stapaniti sanatosi.

Oana am crezut c-ai plecat deja. Cu tocuri am condus o data cu scoala, super nasol, mi se agatau tocurile in covoras si ori nu puteam lasa pedala, ori o lasam prea tare. Cu talpa groasa iar nu-i bine, ca nu simti pedalele. Lasa ca m-am invatat minte, oricum a recunoscut si sotzul din dotare ca si el are ceva probleme la condus cand isi ia slapii, dar la el compenseaza experienta. Am citit un studiu, cica cele mai multe accidente facute de gagici sunt din cauza incaltarilor nepotrivite la volan. Asa ca asa o sa fac, iau o pereche de pantofi pt condus, mai ale pentru vara, numai sa gasesc, ca deocamdata m-am tot uitat si n-am vazut nimic.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Kitzy, da azi e prima zi de concediu
Aly, maine dimineata la prima ora "decolam" ...aici...asa ca abia astept sa ajung la mare, sore si caldurica.

...acum fac pe gospodina...curatenie, ca mai bine inainte de concediu decat dupa ce ma intorc...si mai trebuie sa facem si ultimele cumparaturi de genul creme de plaja etc

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.

Noi 2...
...si o clipa din viata noastra!

www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

La Cluj e soare si cald, dar oricum as vrea sa fiu si eu la mare. Lasa ca vine si randul meu.
Sa aveti drum bun maine si distractie faina!

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

hai ca apar si eu la spartu' targului ...dar la zi cu tot ce-ati scris
je po' sa merg si cu toace, m-am obisnuit, proptesc calcaiu' in podea si flexez numa' dejtele ...si, nu te mira onutz'...ca toata incaltamintea mea cu toc...are calcaiele roase ...asa ca, tot la fara tocuri trebuie sa apelam...sau, eventual sa avem papuceii de skimb in masina ...drum bun si distractie maxima!
Gio...sa-l stapaniti fericiti..si, la cat mai multe vizionari de filme pe el! ...vezi ca s-ar putea sa mearga mufat din calcualtor in TV..si te uiti pe TV la filmul din calculator...e super tare ...ia sa check
kitzy, cin' ti-a zis ca digi nu da mai multe decodoare? eu am vb cu ei saptamana trecuta si mi-au spus ca...atatea tv am - atatea decodoare imi dau...gratis...,vezi si tu, poate poate....dar, daca zici ca a venit rds in zona...mai bine ...
Aly, nu dispera...asa e la inceput..mie imi mai moare motorul si acum..vorba aia..dupa ani de condus ..deci, se intampla si pe la case mai mari

pup fete!

E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

Mergi la inceput

Neatza!
Azi dau o super extra strong, ca pe langa ca nu-mi venea sa cred ca s-a facut dimineata cand a sunat ceasul (aveam impresia ca abia ce-am adormit) se mai coace si de-o ploaie pe-aci. Numai bine ca azi aveam program de geamuri. Poate ar trebui sa ma potolesc pana sapta viitoare, mai ales ca vad ca si maine si poimaine se pune de ploi si se si raceste vremea.
Kreliutz merci de incurajari, stiu ca se mai intampla, ca doar si la al meu i-a mai murit motorul, cu tot cu 7 ani de experienta la activ. Mie mi-a fost ciuda ca nu-mi mai murise motorul de pe la primele sedinte cu scoala.
si sa aveti o zi super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

neazza!
prima stacana de cafea...a mea e!!....ca io, in loc sa dorm la ora 5 dimienatza, ma uitam la una bucata sotz cocotzat in varfu' aptului cum alerga dupa tantari......asa ca...restul "dormitului" fu mai degraba o motzaiala....
aici cica se pregateste de temperaturi de peste 30 de grade....40...50 la soare.....
azi platim marea...iupi...abia astept..mai avem putin putin

....cred ca si ziua de marti..e al fel de urata ca si cea de luni .... (atunci cadn esti la munca )

E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata!
Aly merci de cafea.
Nu cred ca ploua azi, maine sunt sanse mai mari de ploaie. Eu zic sa te potolesti deocamdata cu geamurile ca o sa le speli degeaba.
Kreliutz acuma asa-i cu decodoarele, iti da gratis cate vrei, dar acum o jumatate de an, trebuia sa platesti al doilea decodor si intre timp ne-am pus UPC asa ca....
O zi buna va doresc!

Mergi la inceput

Si eu abia astept sa vina concediul. Sper sa avem parte de vreme buna si sa ma lafai la soare. (pana una alta casc de mai mai sa inghit monitorul cu totul, asa ca tind sa-ti dau dreptate, cea mai frumoasa zi cand trebuie sa vii la munci e vinerea... si asta de la ora 3-4 incolo )

Kitzy o sa vad, daca imi permite vremea, as spala macar geamurile unde am balcon, alea se stropesc mai greu, doar daca ploua cu vant si bate in balcon. Alea de la baie si bucatarie le mai las, desi n-am ce le face, ca se stropesc oricum la prima ploaie, asta ar insemna sa nu le mai spal veci. Daca nu mi s-a arata azi, vad eu ce fac, oricum, curatenia tin mortis sa mi-o termin inainte de a pleca in concediu, sa stau fara grija.

Mergi la inceput