Informatii utile Constanta (9)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Flisa e superb baietelul tau si are niste ochii...

Mihaela 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Flisa, multumesc mult. Dar la cate saptamani ai mers la 4D la Ciufu?

Pup fetele. Eu acum merg la plajaaaaa!

Pupici,
Angelique 13+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

"Mami, eu stiu ca n-am voie sa umbu cu aparatu' de baberit, da' tebuia sa-mi curat clabucu' de pe burtica si de pe spate!!!"
Bine ca n-avea clabuc si pe putza!

Kris, sa stii ca te cert, ia-o mai usor cu plaja pe canicula asta!!!! Despre echo 3D-4D nu stiu ce sa-ti spun, eu n-am facut decat 2D la Sebi.

Creem, felicitari pt fetita, sarcina frumoasa si nastere usoara!!! La care dr mergi?

Cu incuscreala, faceti ce vreti voi, da' pe Darius al madalutei sa nu-l luati in calcul, ca peste cateva luni ne-apucam sa-i facem perechea, ok!?

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flisa spune:

mav, super tare faza cu clabucu'. OK nu ne bagam la incuscreala voastra. Pana la urma nu ati mai plecat?

AngeliquedeS, eu am facut 4D in trimestrul II iar daca ceva nu se vedea bine sau daca gasea ceva ce nu era ok la masuratori, recomanda 4D si pentru trimestrul III.
Voi cum va duceti la plaja? Pe mine doctora nu ma lasa la plaja si nici macar sa fac o baie. Bine poate din cauza faptului ca eu eram sa-l pierd pe bebe in luna a III-a si nu vroia sa risc nimic? Oricum vroiam sa fac o baie macar dar mi-a interzis cu desavarsire.

Pupici !!!!

Rares
baietelul mamii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Angeligues , morfo fetala se face odata intre 20-24 saptamani (trim II) si apoi la 32 saptamani (trim III) ..asa am facut si eu .( pe cea de 20 saptamani la Bucuresti la Iosup ) si pe cea de trim III o voi face la Ciufu .

Masuratorile la morfo fetala se fac in 2D , in 3D/4D vei primii inregistrarile cu diverse filmulete cu bebe in timp real si poze cu bebe.

Parerea mea , este ideal sa merge ,cel putin la morfo fetala de 20-24 saptamani !

Andicu , drum bun ,rabdare pentru traficul infernal si caldura din Bucuresti, nastere usoara , revenire rapida si te astptam acasa cu bebe Filip !
Sa aveti o intalnire , prima voastra intalnire frumoasa !

Pupici pentru restul gastii !

30+ si 5 zile

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenita spune:

Buna fetelor! Cautand-o pe Jojo_miha am dat de voi. Sunt si eu o graviduta din Constanta de 24 de saptamani, asteptam un baietel. Ma bucur sa vad asa de multe constantence active pe forum. Eu am scris pe gravidute de septembrie-octombrie 2007, si suntem tare numeroase.
Chiar asa, Mihaela ce mai faci? Sper ca esti bine si ca o ne mai dai si noua cate o veste.
Mi-a placut foarte mult lista cu informatii utile de la inceput. Chiar vroiam sa aflu mai multe despre medicul meu ginecolog. Am vazut ca Madaluta a nascut cu Balasa Eduard. Eram curioasa cum a fost? Cum ai nascut? Eu inca nu stiu cum voi naste, normal sau cezariana. As prefera sa nasc normal, daca totul e bine. Madaluta, sper sa nu te superi ca te-am bombardat cu atatea intrebari. Mersi mult!
Voi ce medici pediatri aveti? Ma gandesc ca in curand o sa trebuiasca sa imi gasesc unul si nu prea stiu catre cine sa ma indrept.
Va doresc o zi buna!

Carmen 24+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Multumesc pentru incurajari!

Angelique, si eu m-am programat la echo morfofetala de trim II la 20 sapt + 1 zi la dr. Ciufu, adica saptamana viitoare pe 29. Abia astept sa o vad pe bebelina mea scumpa!
La control merg la dr. Rusa.

Flisa, cred ca o sa fie tocmai bun baietzelul tau, ca e putin mai mare!

Pupici!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Carmenita, eu sunt inscrisa la un medic de familie care e si pediatru. O prietena de a mea, care are fetita de un an si jumatate a tot schimbat dr. pediatri din Cta si a ajuns la aceasta dr. de care spune ca e foarte multumita.
Eu nu pot sa spun decat ca imi place ca medic de familie, ca BB inca nu am...dar va veni prin noiembrie!
O cheama Blacioti si are cabinet pe bd. Lapusneanu, pe la Trocadero.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Carmencita , bine ai venit printre noi si sarcina usoara in continuare!

Sa inteleg ca nasti la Medgidia (Balasa acolo parca "activeaza")? Ca si mine ..numai ca eu voi naste prin August.

30+ si 5 zile

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Buna, fetelor!

Carmenita, bine ai venit. Te-am trecut pe listutza! Oricum se pare ca la Constanta se nasc mai mult baietei decat fetite, o putem pune de-o statistica !

Am sa ma programez si eu la dna dr. Ciufu pentru eco de 20 de saptamani, va multumesc foarte mult pentru raspunsuri!

Mav, nu ma certa! Am fost foarte cuminte laplaja, la 8 eram pe nisip sila 11 eram deja plecata! In plus am avut si umbrela! Am facut si baie, era o apa asa de calda si curata cum nu am mai vazut niciodata! Am vazut meduze si crabi si pestisori si vorbeam cu bebe si ii spuneam ce vedeam! A fost mortala replica lui Sebi!!! Insa vorba ta, bine ca nu avea clabuc si in... partile esentiale!

Mie nu mi-a interzis absolut nimic, bineinteles doar fara abuz. In plus, daca sarcina e fara probleme inotul e chiar recomandat!

Andicu Sa ai drum bun si usor si o nastere fara probleme!

Pupici,
Angelique 13+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput