Informatii utile Constanta (9)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Salutare constantecelor! Sa aveti o saptamana excelenta si succese mari!

Felicitari Andicu! Sa va traiasca ingerasul, sa creasca mare, sanatos si sa va umple inimile de bucurie! Sunteti o familie minunata!
pentru Filip cel mic si pentru mami Andicu

pentru toate fetele

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Madalina, multumesc muuuuult! MAi am totusi o intrebare si imi permit sa o pun aici, dupa cat timp ai tinut bebelul in brate? Ti- ai revenit mai greu dupa ceza? Si mama si sau sotul au putut sta cu tine si ziua si noaptea? Of iar o gramada de intrebari, dar am zis sa nu mai dau PM. Poti sa imi trimiti tu ca o fi of topic. Pupici!Myral31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

myral:Dupa 6 ore de la cezariana(am nascut pe la 12 ) mi l-au adus sa incep sa il alaptez, dar nu l-au lasat cu mine in noaptea aceea. Mi l-au adus cam la 3-4 ore, cand ceream eu, apoi de a doua zi dimineta l-am avut in rezerva cu mine.
In mod normal vizitatorii nu pot ramane si noaptea...dar totul se rezolva pe loc...prin bunavointa si intelegere. Chiar nu itit poti ridica bebelusul din patutul In prima noapte din rezerva nu au fost probleme pt k in al doilea pat nu venise nimeni si mama a stat linistita cu mine.Apoi, in seara urmatoare a venit tot o cezariana si a stat sotul ei cu ea si al meu cu mine.
Legat de cezariana am fost f multumita, dar depinde mult de organismul fiecarei persoane.In 3-4 zile mi-am revenit.

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius-luna a VI-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Pupici si o saptamana frumoasa si plina de vesti bune!
Madaluta, cu cine ai nascut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

creem: am fost pacienta d-nei lutescu, dar la cezariana a fost si d-l lutescu. Acum nu stiu care din ei a operat...

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius-luna a VI-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu78 spune:

Buna fetelor! Nu am mai scris cam de multisor pentru ca nu am avut noutati, in plus am facut multe analize si teste sa vedem care este problema. D-na dr. Lutescu a fost o draguta, m-a ajutat mult si am mare incredere in dansa. Cu mine este totul in regula, dar problema este la sotul meu, i-a iesit spermograma foarte prosta si maine trebuie sa ma duc sa ii arat analizele. Suntem cam amarati, exista solutii in cazul acesta?. Va rog daca stiti sa imi raspundeti, nu mai am rabdare pana maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Msdalina , deci dupa 3,4 zile sa inteleg ca ai putut tine bebelul in brate? Ca eu nu stiu cat ajutor voi avea doar sa isi ia sotul concediu.Ralu depinde ce problema are dar din ce am mai citit eu pe aici pe forum(ca nu ma pricep) solutii exista si medicamente si naturiste. Multa incredere si ai rabdare pana ajungi la dr.!Myral31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Ralu, probabil dr.Lutescu - cand va vedea spermograma- iti va recomanda ori inseminare artificiala, ori FIV la MedNewLife(depinde de cat de proasta e spermograma).Noua asa ne-a facut.Direct FIV si neaparat la MedNewLife( sotul ei e colaborator acolo,asa ca are interes direct).Nu a incercat macar sa ne trimita la urolog,sa-si faca sotul niste analize,ceva,sa se depisteze cauza si poate se putea trata...nimic...direct FIV.Mie asta nu mi-a placut la ea.Am platit 600.000 lei pe consultatie si ne-am ales cu un pliant despre MedNewLife(asta acum un an jumate).Asa ca...am facut stanga imprejur de la ea.Daca ai sa citesti la subiectele " oligospermie" sau " azoospermie" vei afla mai multe despre ce analize trebuiesc facute in caz de spermograma proasta, medici care se pot ocupa de aceasta problema,etc.In orice caz,ca solutie FINALA, exista FIV-ul,asa ca nu dispera.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu78 spune:

Da, o sa facem si alte analize, nu cred ca o fac imediat FIV sau altceva. Rezultatele sunt cam asa( ce este in chenar, in afara limitelor normale): t. de fluidificare > 60; nr. spermatozoizi 207 mil/ml; mobilitate. normala 10%; mobilitate redusa/ imobilitate 90%; spermat. aspect normal 15%; spermat. forme aberante 85%.Modificari morfologice: la nivelul capului: sper. cu cap globulos, vacuolizat, " in clepsidra", microcefali cu cap piriform, filiform
-la nivelul piesei intermediare: gat intors.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Ralu, desi aveti un nr.de spermatozoizi de invidiat, din pacate stati foarte prost la capitolele mobilitate si forme normale.Ar trebui facuta o spermocultura,pentru a se depista o eventuala infectie.De asemenea,sotul tau mai poate face,din secretie din uretra, analiza chlamidyei...intrucat aceasta este responsabila de formele anormale.Si,nu in ultimul rand o ecografie testiculara pentru a se putea depista un eventual varicocel.
Presupun ca sotul tau a respectat conditiile care se impun pentru a face o spermograma corecta( sa nu fi luat antibiotice in ultima perioada,iar in ultima saptamana nu bauturi alcoolice,fumat,stres...si abstinenta intre 3-5 zile).

Nusy

Mergi la inceput