Informatii utile Constanta (9)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

O veste buna pe ziua de azi : BINE AI VENIT PRINTRE NOI FILIP SI FELICITARI MAMICO!

31+

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flisa spune:

AngeliquedeS, poti sa o treci pe Andicu acum la mamici. Doamne, dar la mamici sunt numai baietei. Ti-am vazut pozele - ce mandra esti de burticaaa! Imi aduc aminte ce suparata eram la inceput ca nu se vede burtica, apoi... abia asteptam sa nasc sa facem cunostinta cu minunea noastra.
OK, Andicu e gata mamica. Acum cine urmeaza? Lulu vad ca mai are 9 saptamani si gata bebeeee
Bafta multa Lulu si poti sa o lasi mai usor cu munca!

Pupic la burtici si parca ma gandesc la bb2 dar mai avem de asteptat!

Rares
baietelul mamii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

salut

angelique, mai pui si pe mine te rog pe lista de gravidutze?
inca n-am culoare de carucior, cica nu i s-a sculat suficient tuberculul cat sa-mi spuna deja bleu sau roz.. mai asteptam cateva saptamani.

oricum, e un mic sportiv si nu credeam ca o sa-mi infloreasca chiar asa fata cand il vad miscand la eco... credeam ca e mai static, nu am mai vazut pana acum. dadea din picioare, le intindea cate unul, balet in toata regula.

merci mult de tot,
Monica 12+

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna dimineata!
Andicu: FELICITARI!!!! Refacere rapida si un bb sanatos si mancacios!!!
Fetelor, sa stiti ca eu voi intra mai rar......vreau sa ma deconectez putin....
Numai bine!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

yannia: poti lua acum duphaston pana cand iti vine Cm-ul si apoi il intrerupi si incepi anlizele.El se administreaza si k suport progesteronic in sustinerea unei eventuale sarcini, asa k nu are ce sa-ti dauneze acum.

quote:
Fetelor, dar de mamacita ce mai stiti? Pentru ca nu am mai vazut-o pe aici

flisa:Pe aici nu a mai intrat, dar posteaza la gasca cealalta de constantence de la"prieteni din totdeauna".Se lupta cu caldurile din spital si asteapta sa intre in concediu( na k m-am facut si purtator de cuvant....) Are dpn_ul undeva la sf lui august 27-30...

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius-luna a VI-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

In sfarsit PLOUAAAAA si la noi!!!!!! Gagici, fugiti de la munca, asta-i vreme de facut copii!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

felicitari andicu, sa-ti traiasca bb Filip, sa fie sanatos si mancacios, iar tie refacere usoara

gabi

-Albert Mihai, 10.05.2007
http://photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Utrogestan are acelasi efect cu al Duphastonului? Adica as putea lua Utrogestan, in loc de Duphaston? Mi-au ramas 4 cutii de la sarcina trecuta.
Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

andicu.. FELICITARI, FELICITARI si iar FELICITARI!!! sa traisca bebe filip, sa fie papacios, zambacios si..somnoros :)))

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Yannya:da e acelasi lucru numai k utrogestanul e un progesteron natural, iar duphastonul unul artificial.Duphastonul se asimileaza insa in totalitate pt k este inghitit(dar si solicita ficatul) utrogestanul se mai pierde, fiind introdus vaginal.

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius-luna a VI-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput