Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (54)
Raspunsuri - Pagina 22
asiza spune:
quote:
Originally posted by kikineata
Asiza, te rog mult poti sa-mi spui unde i-ai facut lui Denis cistografie si urografie si la ce doctor??
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
La Pediatrie II, dr. Bizo ne supravegheaza si el ne-a facut toate investigatiile...noi am facut doar cistografie, urografie vom face doar daca e necesar ceva mai incolo...deocamdata suntem urmariti ecografic la fiecare 2 luni!...De ce????
Apa vs. ceai...clar apa...da' daca nu vor apa e ok si ceai, important e sa fie hidratati...denis bea in jur de 100/140 ml baby drink...apa nu vrea inca, dar perseveram cu incercarile...
Dam si noi de baut.........va pupam ca ne-ati urat!
Denis nu a mancat azi legumele ca asa a vrut muschiul lui...asa ca masa de la 14.00 a fost doar san..la 5 nu-i mai dau cereale, ca am hotarat sa-i dau doar de 2-3 ori/sapt...asa ca azi avem doar lapte in meniu...
De ieri i-am pus Fe in biberonul de seara...5 picaturi...profilactic...azi am copil constipat si doctorita in concediu!!!! Ce naiba fac? Intrerup fierul?
Luly, noi stam bine zic eu cu diversificarea...avem masa de la 13/14.00 inlocuita complet cu piure de legume, papa in jur de 200ml (bine, azi nu se pune ca n-a vrut nimic)...iar la 17.00 papa cereale...in curand voi incepe cu fructele...Voi cum stati?
N-am mai vazut poze...sper s-apuc diseara,,,si nu ma uitati va rog la intrebarea cu fierul...Pupici la mamici si bebici...
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
Ktrinel spune:
a_deju.sa va trimit un vanticel racoros de peste ocean? ...donia, hai sa ne unim puterile si sa suflam un vanticel spre patria muma !
Ktrinel spune:
asiza, nu stiu ce sa zic cu fierul ....dar chiar e necesar? se pare ca toti au un pic de anemie la varsta diversificarii...si-apoi Denis chiar nu cred sa fie anemic...mai lasati medicamentele in pace....si vitaminele...adica bagam in ei droguri din astea sintetice, dar ii pazim de nu stiu ce fructe naturale...in fine, stii tu parerea mea la capitolul asta...
danutz spune:
Asiza, asa am patit si noi cand i-am dat fier. S-a constipat rau de tot si nu a mai iesit afara decat cu supozitor cu glicerina si Duphalac la greu...plus niste urleteeee. Si cand a scos a scos vreo 4-5 chestii tari si mari cat un ou de prepelita(plangeam si eu de durerea lui)!!!
Asa ca mi-am bagat picioarele in el de fier, fiindca nu il pot da decat cu lactoza si supozitoare...mai bine fara si cu asa zisa anemie. Anemia asta, cica, s-ar combate cand incepem sa le dam si carnita...asa ca in max 2 sapt incepem si cu carnita...
Eu in locul tau nu l-as mai chinui cu FE, atata vreme cat tu il alaptezi inca si-si ia fierul necesar din laptele tau...
Normal ca tu faci cum crezi ca e mai bine...
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
aelita spune:
marinela,ceaiul era de PRUNE,KIWI si inca o fructa care nu stiu ce e,TAMARINDO.
imediat facea kk.
cum Rares e maricut acu,ii poti da suc de aceste fructe,si cred ca are acelasi efect.
cand era constipata asta mi-au dat,aici cu sucul sub 6 luni sa nici nu auda.
bamboleta,bineintlees ca va confund! mi-am adus aminte ca nu a avut codite,era sa te intreb si cand ai tuns-o
stii la ce codite ma gandeam? la ale CRINUTEI!
l-am vazut si pe Mark la bazin!!!!
mama despre ce calduri vorbiti acolo!!!!!!! eu sunt in maieu in casa acum,si mi-e cam racoare.
flore de ce nu vrei sa-i mai dai lapte??dupa fiecare masa e bine sa ia un pic de lapte,e apa si desertul ei,nu i-l scoate,zi merci ca suge!
are abia 6 luni,in mod normal abia acum se incepe diversificarea,alti copii inca sunt numai pe lapte.baza lor tot laptele e,oricat le bagam noi pe langa.
asiza,fierul constipa.nu ai ce sa faci,ori il dai,ori nu-l mai dai.poti baga ceaiuri,suc de prune.te intreb si eu: chiar e necesar? a iesit la analize lipsa care nu s epoate lua din lapte si alimente?
aici nu se da.
mi-au zis mie sa iau cat alaptez.nici eu nu am mai luat demult.
S.
Laura13 spune:
quote:
Originally posted by asiza
De ieri i-am pus Fe in biberonul de seara...5 picaturi...profilactic...azi am copil constipat si doctorita in concediu!!!! Ce naiba fac? Intrerup fierul?
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
mie mi-a spus pediatra ca nu ii da NIMIC fara analize daca bebe arata bine! Si Denis (dupa ochiul meu neavizat arata bine!!!!) e palid?? de ce ai incepit cu FE? fe oricum constipa! asa ca eu zic sa iti bagi picioarele! parerea mea! noi trebuie sa mergem la analize, pt ca am tot batut-o eu la cap cu Fe si a spus ca daca insist si pt ca de acum Dani are 7 luni sa facem niste analize.
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
mamaana spune:
salut,
intru repede ca nu am timp de nimic: ne-am mutat sambata la casa noastra (ura!!!) si acum am de despachetat si trebuie sa ma ocup si de fete
fetele se simt tare bine, dorm in gradina peste zi, iar Tudor e incantat peste masura, mai ales dupa ce a fost ieri pt prima data la scoala noua si a vazut ca e bine (nu sunt uriasi, asa cum i se paruse lui)
din capitolul idiot mom : nu am gasit nici acum cerealele pe care le-am adus de dincolo, asa ca le-am cumparat duminica altele:
dar le-am luat de ovaz in loc de orez si le-am dat portie normala;
de abia a doua zi cand au facut kk de mai multe ori mi-am dat seama
va pup pe toate
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
Laura13 spune:
doarme copilul meu de la 2. s-a intors pe burta, a deschis ochii, a vazut suzeta, a bagat-o in gurita, a pus capul jos si doarme in continuare! hmmmm, baiat mare, ce sa mai!
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
kikineata spune:
asiza, hai ca asa m-am suparat ca am uitat ca tu esti in cluj. A venit urocultura si cred ca e o a treia infectie urinara. Oricum data asta le repet de 4 - 5 ori ca mereu am surprize la un laborator pozitiv, la unul negativ si tot asa. Dar daca se reconfirma cu siguranta ii voi face si Sarei cistografie si urografie.
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
Ktrinel spune:
laura , julia azi-noapte a dormit de la 9 la 4 dimineata doar pe burta ...intorcea dincand in cand capul....eu m-am trezit de n ori sa ma uit sa vad daca respira....eram stresata rau...in loc sa dorm si sa ma bucur
mamaana , felicitari pt casa ! sa o stapaniti sanatosi si sa o platiti repede