Epilat zona inghinala
Raspunsuri - Pagina 4
liliac1 spune:
quote:
Originally posted by XIO
Si din acest motiv se recomanda pes. cu par mai rar(ma refer la podoa capilara) sa fie tuns des, ca va creste mai viguros
Serios??? Un studiu, ceva, care sa sustina teoria ne poti arata?? ca de babisme si de povesti din batrani sunt satula.
Eu am fost rasa in cap de mica, si cat despre asta, nici vorba de par viguros. Ca sa nu mai zic ca niciodata n-am avut parul lung, ca tot asa, ma lua maica-mea cu babismele, ca o sa vad eu ce frumos si viguros o sa fie cand o sa cresc
Cat despre epilat inghinal, si eu prefer tot ceara. Sufar cateva secunde/minute si...gata, o luna nu ma mai prinde nicio cosmeticiana (ca io nu-s in stare sa ma contorsionez suficient). N-am incercat crema ca mi-a fost frica
Si daca tot suntem la capitolul asta, epilat inghinal, as vrea sa va intrb, nu stiti sa se fi inventat o solutie minune, care aplicata in zona inainte de epilat, sa amorteasca?? Un anestezic local, ceva de genul asta...in asa fel incat cand sunt "smulsa" eu sa "ranjesc" nu sa ma "scalambai"
Liliana&
Andra-MariaFii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
petaluda spune:
eu am inceput sa ma epilez la subrat si pe piciore in vara in care am implinit 12 ani, si asta la indemnul mamei mele. Mie parul crescut aiurea mi se pare disgratios si la o femeie de 4o de ani si la o pustoaica de 12, mai ales cel de la subrat. Adolescenta este si asa o perioada dificia, daca ne putem scutii ficele de un eventual complex, de ce nu ?
XIO spune:
mama-mea este printre altele si cosmeticiana, epileaza acasa si am avut ocazia sa vad diferenta dintre epilatul cu ceara si rasul parului, ba chiar m-am ras si eu de cateva ori si am folosit crema.
CUlmea , parul meu firav , dupa ce era ras sau epilat cu acea crema crestea ca barba unui barbat , iar dupa ce era smuls cu ceara era subtire.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos