Epilat zona inghinala

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Porumbita , atunci e tare ciudat. Pt. ca ambele metode smulg firul de par. Cand mai treci pe la el intreaba-l , ca sunt si eu curioasa.

Una este sa se epileze o fetita care are par inestetic si care nu se simte bine cu el iesindu-i de peste tot si alta e sa vezi fetite de 12 ani care acusi sunt femei.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana55 spune:

Ideal este sa se foloseasca numai ceara pt ca ajuta la distrugerea cu timpul a folicului pilos. Aparatul favorizeaza cresterea firelor pe sub piele pt ca nu se indeparteaza stratul de celule moarte de pe suprafata epidermei cum se intampla cand folosim ceara. Ceara de asemenea ar fi ok sa fie de unica folosinta,iar despre lama si crema voi spune un NU hotarat datorita faptului ca nu fac decat sa intareasca radacina care oricum se distruge foarte greu.Pt foliculita care se formeaza dupa epilatul de orice fel este bine sa folosim betadina,cutaden,saprosan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Eu folosesc ceara de peste 10 ani. Pana acum nu am avut nici un fel de probleme cu ganglionii si nici cu alunitele pe care le am in zonele respective. Parul s-a rarit mult, firul e mai subtire, creste greu (ma epi la 3-4 saptamani), si durerea nu mi se pare insuportabila. Votez ptr ceara .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

quote:
Originally posted by ioana55

iar despre lama si crema voi spune un NU hotarat datorita faptului ca nu fac decat sa intareasca radacina care oricum se distruge foarte greu.

Asta e doar un mit. Nici o legatura cu realitatea. Radacina ramane radacina, chiar daca la suprafata firul de par este taiat sau nu.

Pare mai gros pentru ca firul prin taiere are acelasi diametru peste tot. La epilat, virful este mai subtire, mai ascutit.

Ceea ce este adevarat este ca daca este epilat (adica smulsa radacina) cu timpul se va reface din ce in ce mai greu, si parul se va rari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda30 spune:

Pana la 30 de ani am folosit lama, mai putin pe brate unde nu foloseam nimic(si aratam ca un barbat bine)si pe fata unde foloseam ceara, apoi ... mi-a venit curajul si am inceput sa ma epilez. Ce pot sa zic e ca acum parul este mai rar iar epilatul este din ce in ce mai putin dureros. De la lama am facut o data un furuncul urat la axila... asa ca am pus punct rasului in acea zona si am folosit crema.
Iar despre epilat la 11 ani... sunt intrutotul de acord. Eu am fost intotdeauna o paroasa si am suferit mult din cauza copiilor. Si da, Ktrinel, la 11 ani aveam par negru si des de puteam sa imi impletesc codite pe picioare. Deci este posibil.
Fetita mea este paroasa si am zis ca, in momentul in care va arata dorinta sa scape de par (nu e cazul acu ca are doar 3 ani si nu constientizeaza) o voi ajuta si chiar incuraja. Eventual un epilat definitiv, numai sa nu mai sufere din cauza fizicului cum am suferit si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva-maria spune:

eu votez pt. crema depilatoare, desi am folosit ani buni ceara si apoi aparat de epilat. am renuntat la aparat cand am vazut ca mi-am aparut niste noduli la axila. eu folosesc crema peste tot, inclusiv inghinal si sunt super multumita, parul creste la fel ca si inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Kya , nu este un mit deloc.
Tocmai din acel motiv spus de tine parul ras este mai gros si cel epilat mai subtire.
Si din acest motiv se recomanda pes. cu par mai rar(ma refer la podoa capilara) sa fie tuns des, ca va creste mai viguros

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Magda, eu am intrebat despre epilatul definitiv si mi s-a spus sa revin dupa ce are 16-17 ani, e prea devreme (nu cred ca sunt destule studii sa arate ca e "safe" si nu risca).

Asadar, vad ca nu prea am noroc de un raspuns oficial la temerile mele (legatura intre tipul de epilat, ganglioni, noduli).

Ktrinel, nu e grav, deloc. E doar precoce. Ar fi grav, daca as ignora-o. Cat despre temerile tale cu imitatia, nu pricep ce-are epilatul cu imitatia, sorry. Mai stai un pic si vei avea ocazia sa iei deciziile care ti se vor parea corecte pentru tine si fetita ta. Nu-i usor...

mmi www.webshots.com/user/_mQQm_" target="_blank">Kiki
& amazing Dedi aka Disa aka Dida aka DJ aka DD 11 1/2
& extremely private ex-"Pauu mic": When I was a boy of 15 1/2, my parents were so ignorant I could hardly stand to have them around. But when I got to be 21, I was astonished at how much they had learned in just seven years. AMR 5 1/2 [from Mark Twain]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda30 spune:

mQQm, nu am retinut ce varsta are fetita ta. Oricum pentru pitica mea ma gandeam pentru epilare definitiva tot asa dupa varsta de 16-17 ani, pana atunci o voi sfatui la ceara, nu o voi lasa sa se chinuie cum m-am chinuit eu cu lama. Deja stie ce inseamna epilat ca o iau cu mine la salon si e tare curioasa ce se intampla. Ma intreaba din cand in cand, "mami te doare?".

Despre tipul de epilat... si eu am auzit ca nu ar fi indicat epilatul la axila datorita nodulilor... dar eu asa procedez. Nu am auzit un sfat "oficial" dupa cum spui tu. Oricum, am inteles ca e mai dureros procedeul cu aparatul, pe lama m-am jurat ca nu voi mai pune mana dupa ce am patit ce am patit, asa ca daca se adeveresc cele spuse despre ganglioni si epilat eu una voi opta pentru crema... Referitor la crema: nu este periculos sa fie folosita in zona inghinala? Ma gandesc ca zona e mai sensibla si se poate irita mai usor? Nu stiu, nu am folosit, intreb doar si eu.

Ktrinel, sunt de acord cu tine ca nu trebuie sa incurajez fetita sa devina o "femeiusca" la 12 ani. Nici eu nu asi vopsi-o la varsta aia, nu mi-ar conveni sa o vad venind acasa cu cercel in buric sau mai stiu eu pe unde... Cred ca ideea e sa stim noi mamicile cum sa le facem pe fetite sa ia deciziile bune, si sa aiba impresia ca decizia le apartine in totalitate nu ca le-a fost indusa de catre noi.
Toate cele bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

quote:
Originally posted by mQQm

[size=1]Ktrinel, ... o chinui pt moda, da.

In cazul asta nu e vorba de moda.
Si eu sunt fericita posesoare a unei adolescente de 15 ani,iar de la 12 ani am inceput s-o epilez cu ceara.
Poate n-ai aut ocazia sa vezi ce pilozitate poseda adolescentele din ziua de azi.Eu imi amintesc ca am inceput sa ma epilez pe la 16 ani si nu aveam cat au ele acum.
Se duce la strand,cum ar fi sa stea in costum de baie cu floacele la vedere(scuzati expresia)si cand spun asta vorbesc de padurice nu gluma.Macar din bun simt pt. ochiul celor din jur si nu poate sa se duca asa.Tu te-ai dezbraca la costum de baie nedepilata?

-------------------------
In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.

Mergi la inceput