Epilat-sector 4
Va rog sa imi recomandati un salon unde se fac epilari cu ceara( de unica folosinta dar si cu traditionala). As dori ceva in sectorul 4.
Merci anticipat.
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
Raspunsuri
nadina spune:
Depinde unde stai tu.Un salon dragut cu cosmeticiene bune e in Sos Berceni nr. 5, la parterul blocului. SE fac epliari cu ceara de unica folosinta.Dar se poate doar cu programare.
Nadina
LiliaToma spune:
Ceara de unica folosinta da rezultatul asteptat la epilat inghinal?
La salonul la care am fost eu, m-a tot chinuit aia cu ceara de unica folosinta si rezultatul a fost urat, si epilat pe bucatele si piele rosie ca racul..
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
nadina spune:
La mine a dat rezultate. Eu ma fac rosie si mi se rupe pielea indiferent de tipul de ceara folosita si nu-mi trece roseata decat prin a treia zi. Am verificat cum se numeste salonul-Alaska.
Eu am fost nevoita sa renunt la epilatul la cosmetica din lipsa de bani; m-am intors la epilatorul meu vechi brown si m-apuca jalea cand vine momentul epilarii. Parca doare mai tare cand ti-l smulgi tu decat cand trage o tanti.
Nadina
ocu spune:
Este unul si la mine in Brancoveanu destul de aproape de metrou, e ok ma fac atunci cand vreau sa ma "relaxez"
eva-maria spune:
eu va recomand sa folositi cremele de epilat. nu te doare deloc, miros bine, te aranjezi cand vrei tu, nu mai trebuie sa astepti sa creasca destul ca sa ti-l scoata din radacina. eu oricum ma iritam foarte tare de la ceara, chiar si de unica folosinta si nu mai vorbesc de durere![]()
miri__b spune:
dc stai la Brancoveanu -zona cofetariei acum e banca transilvania parca este un coafor nou langa magazinele cu articole de constructii, chiar fata in fata cu cel de stat igiena. e o tipa Flori, are si viteza, in 20 min esti gata. cu tot cu brate costa pana in 40 lei. am fost eu acu 2 sapt.
am si un nr de fix dc vrei.
Miri si
David - 23.12.2005
LiliaToma spune:
Fetelor, va multumesc de raspunsuri. O sa imi notez si daca va fi nevoie, o sa va rog sa imi dati si alte detalii.
Cand o sa gasesc locul ideal ptr mine, o sa va anunt unde e.