35-NEGAM inceputul declinului (6)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Corinaaaaa... cum n-am stiut sa fi venit si noi la Bruce aceea, phi, ce frumos! Ma-dc pe net sa vad ce-i cu peninsula... poate anul viitor... sper sa nu fie departe, ca de-aia nu ma duc nici in New Brunswick.
Yap, si-ar mai fi de zis ca Brenda are dreptate!
Pusi,
Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Salutare tuturor!Ma tenteaza subiectul, asa ca indraznesc sa intru, desi inca n-am 35 -peste 2 sapt. voi implini 34- dar nu stiu cat de des voi posta pe-aici...timpul liber e limitat dar promit sa nu va uit!
Si am sa va bat la cap cu sportul si o atitudine pozitiva fata de viata in general-de la yoga mi se trage. Si din natura mea optimista si spiritul de invingator de Leutz
Brenda, Corina, Olga, Arinna, ma bucur sa ne reintalnim, daca in realitate nu ajungem sa ne mai vedem, macar prin postari!
Un weekend placut tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Bun venit Mona si Simona(prietena de suferintza te inteleg perfect)n-a ca am inceput ssi eu cu parantezele. Corina eu nu pot sa "vaz" pozele offfffffff nu se dechide pagina.Da un semn de viatza cand iti faci planu sa treci pe aici poate facem o adunare daca aranjem din timp.
Apropos care mergeti la campul romanesc de sf Maria? canadiencele bagam o hora?
A si Simona eu sunt cu "vecinu" de vre-o 20 de ani si nici acum nu intelege cum de imi e asa frica a si sa-ti zic o poveste.Acum vre-o 4 ani mergem in vizita in romania si ne invita verisoara lui la ea acasa ok nici o problema ne gatim ne parfumam ne ducem noi bucurie mare ca ne revedem neamurile ,cand intru nu am apucat sa zic nici buna sau ceva aveam in mana cadourile pe care le-am aruncat pe jos ca m-am trezit cu o pisica neagra si urata printre picioare , am inceput sa tip parca ma mancau lei, am sarit de gatul la consoarta si aveau o bicicleta in hol lipita de perete si cu picioarele pe ghidon la bicicleta urlam de mama focului , aia saraci au intrat in panica nu stiau ce se intimpla la al meu ii era tarsa , ai au inceput sa zica ca exagerez cum poate sa imi fie asa frica de un pisoi dragut care nu face nimic, iar eu saraca eram jumatate moarta imi tremurau picioarele si imi batea inima ca la un purice ,pana nu au pus saraca pisica pe balcon nici ca nu m-am linistit apoi am avut o vizita scurta si la subiect si dusa am fost.
Mi-am auzit la vorbe dupa fza asta ca sunt figuranta si altele , dar ce sa fac daca ma car ma pregateau ca au pisica reactionam altfel sau ii rugam sa o inchida undeva dar probabil nu se gandeau ca cineva poate sa aiba atita teama de pisica si atunci a iesit circul.
A si alta chestie cu pisicile astea , mergeam in canada sa vedem sa cumparam casa si aici stiti cum au astia open house intri vezi , vizitezi si na ca intru si intr-una era plin de pisici am fugit cat am putut de tare , apoi cand intram in alta intrebam de la inceput daca au pisica sau nu sa numai am un soc.Desi un agent ne-a spus ca normal nu trebuie sa lase animale in casa cand e open house ca poate sa vina lume alergica si e o problema mare.
Hai ca nu va mai plictisec cu povestile mele dar mi-am gasit-o pe simona care intelege in sfarsit ce simt.
Va pupacesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Lemonica,si eu inteleg,desi nu mi-e frica de pisici,io am chestia asta cu insectele,dau in fibrilatii daca ma atinge vreuna,asa ca stiu prin ce treci......unii ii spun mai academic,fobie.....oricum ar fi,e naspa....

Mona,pai bine ai venit,fata draga,si poate faci un efort sa intri mai des.....

Corina s-a ascuns?

BRENDA
FOREVER YOUNG

Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

E 12 si mi se pare ca-s treaza de cand lumea si pamantul. Si inca n-am facut nimic de mancare..
Brenda,de rusine m-am ascuns. Multumesc,sa stii ca sunt si fotogenica nu-s chiar asa tinerica in realitate. Oricum, adevarul e ca pana acum m-au tinut genele (cred ca alea de oltean incapatanat de la tata) ca sa zic asa, ca n-am facut nimic, dar dupa vacanta asta am zis ca daca nu ma apuc de facut ceva, macar un alergat la sala din an in paste o sa ma babesc instant. In a doua zi de vacanta, in fata la beer store (ca aici berea se vinde in locuri special amenajate sa nu se imbete populatia peste masura) am zis sa dau si eu cu piciorul in mingie cu fi-miu cat asteptam sa apara sotu' cu berea , si atleta cum sunt mi-am sucit glezna cam la al treilea sprint dupa mingie. Asa ca 1 zi mi-am petrecut-o cu gheata pe picior.

Simona, e frumos in Bruce pen., partea proasta e ca acele peisaje frumoase e cam tot, adica nu-i prea mare diversitate, cum ziceam o data: padure, lac, escarpament, repeat. Si tot repeat pana la refuz. cam tot Ontario e la fel, ca te duci 1 ora, sau 4 ore de Toronto cam tot aia vezi: padure, lac. Cu toate astea, merita vazut, e o alta lume, mult, mult mai linistita (bine ca si la mine in cartier zici c-au murit toti, nu-i tipenie de om), aer curat, lac, apus pe lac (ca eu numai rasarit pe apa vazusem in Romania). Nu stiu daca ei vazut din poze, era o plaja cu pietre, numai pietre, mie plaja aia mi-a placut cel mi mult din tot ce-am vazut in Ontario pana acum, parca era din alta lume. E cam la 3 ore de Toronto.
Lemoni, cand e serbarea la Campul Romanesc. Banuiesc ca pe 17. Noi nu putem veni ca avem (adica baietii au, eu sunt by default coada lor) cantonament de karate la Elora. Anul trecut am fost.
Mona_B, ce mai faci? ce-ai facut cu scoala?
Fetelor de la Canada, noi parca suntem grupul din exil al sezatorii canadiene .

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Cricor am auzit ca inainte pe 12 August parca e duminica nu stiu sa nu vorbesc vre-o tampenie si asa nu stiu cum sa fac ca, consoarta lucreaza !!!! Am eu planuri sa merg cu cortul poate ca mai merg niste prieteni dar poate ma uita pe acolo prin camp.

Mergi la inceput

Daca e pe 12 venim si noi.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Daaaaaaaa,nush cum facurati de v-ati "exilat" numai canadience pe aici,sa ne dominati pe noi,zau asa......
Ia dati-va voi aicea cu presupusul despre faimoasa varsta de 35 si lasati peisajele canadiene,ca ma faceti invidioasa si viu dupa voi......

BRENDA
FOREVER YOUNG

Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Buna ziua, doamnelor, cum a fost weekend-ul?
Ca noi am frecat casa toata simbata ca sa putem freca menta toata duminica. Asa ca ieri am zacut ba in ba linga spa si piscina, cu alte doua "over 35" si ne-am plins care de ce, ba au spatele, ba uite burta, ba am nervi din toate alea si cine mai stie ce... Noroc ca domnii nu se pling inca de nimic si s-au ocupat cu multa bunavointa de copii... Copiii care se ocupa singuri de ei insisi, ce mai la deal la vale, asa ca nici domnii nu s-au agitat foarte tare... Doar ca azi dimineata n-am inteles nimic cind domnu' a incercat sa ma trezeasca, m-a trezit de fo' cinci ori pina m-am ridicat din pat... o fi tot virsta?
Si de fapt introducerea a fost ca sa ma pling si la voi... ma doare saptele, da' ma doare! Ma duc si la osteopat, imi fac si exercitiile si tot imi ies ochii ca la melc de durere... Face sa ma vedeti ce ma chinui sa ma dau jos din pat diminetile... Sa vedeti voi, pe cind se transforma subiectul asta in "declin... 75+" ce-o sa mai fie la gura mea... :)
Corina, hai ca m-am distrat cu "canadezele in exil"... poti sa stii! Noi am fost la Wasage anul trecut, am dat o tura prin zona, am ajuns la Orilla, ce parc frumos... desi eu imi doream doar sa merg si sa zac pe plaja
Lemoni matusile nu pricep niciodata, a mea s-a jignit ingrozitor cind m-am urcat eu pe scaun si-am inceput sa urlu ca descreierata, nici n-aveam pe colegu' cu mine sa explice ce si cum, noroc cu Atomix, care avea cinci ani si a reusit sa ii explice ca daca ea nu scoate pisica aia pe balcon mami o sa stea in picioare pe scaun, atirnat de rafturi pina poimarti si mai si devine din ce in ce mai isterica! Si, pe vremuri, in Poiana, restaurantul Favorit in mare voga, Simona la patru ace si toace de 12cm incercind sa impresioneze un proaspat dobindit iubit, tusti pe masa si da-i si isterizeaza-te, cu mitza sub masa, mama lui de motan, si-acum se intoarce in cosmarurile mele cu pisici, de obicei el le conduce cind dau asaltul si eu ma trezesc in suspine, of, frate, mare-i gradina lui Dumnezeu, trebuie sa incapem si noi in ea...
Mona-B, da-i drumul, zi cu sportul, ca eu sint o penibila... Da' tin steagul sus, oblig plodu' sa mearga la tenis, la inot, la karate, la schi, la patinoar, alternativ, functie de sezon, ofcorz, ca altfel as sta numai pe drumuri dupa popoul lui... Karatele sint constante, ca si vaicarela mea, care sparg 300 de dolari pe abonamentul la gym si pe urma nu ma duc ca sint obosita...
Hai, ca azi nu sint obosita, am dormit ca lemnul azi noapte si afara e soare, abia astept sa ma vad acasa...
Pupici,
Simona

Mergi la inceput

Salut, mai fetelor, va zic sincer nu conteaza cum arati daca iti pierzi mintile. Eu cred ca sunt pe drumul cel bun in directiaasta. Ma duc vineri sa iau copilul de la daycare si in timp ce el turuia ca de obicei, eu nu-l prea ascultam si incercam sa-mi fac in minte o lista cu toate lucrurile pe care sa le pregatesc pentru iesirea lor la peste (in timp ce eu ma duceam in downtown cu doi colegi) si ajung la saltea, si ce sa puna pe ea ... cearceaful pe care il folosim cand mergem cu cortul... unde-o fi cearceaful, nu-mi aminteam de fel, unde l-am pus... si am inceput sa ma panichez... si mi-am dat seama ca cearceaful si alte diverse ma asteptau de marti in uscatorul de rufe comun de la parterul blocului (ca asa e aici in blocurile cu chirie, nu ai masina de spalat si uscat in casa, ci are blocul unele care se folosesc in comun - suna usor sordid, dar te obisnuiesti ). Eu am spalat marti si am uitat complet, dar complet de rufe... nici nu stiu daca-i de ras sau de plans.
Marturisirea completa e ca nu-i prima oara, mi s-a mai intamplat cand am venit din Cuba (si atunci aveam sub 35), noroc cu fetita unei prietene din bloc care a recunoscut prosopul de plaja a lu' fi-miu, ca nu mi-am amintit deloc de ele dupa 5 zile.
Batranetile...

Corina

Mergi la inceput