TRIBURILE 4

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna Eniko! Eu trag acum tare cu armata de aparare, ca nu atac sate mai dezvoltate, am ceva ferme in jur si sunt suficiente, si mai trag cu minele... In schimb tin locul cuiva ca jucator de vacanta si il macelaresc pe unu` sistematic, ii rad toate cladirile...
E interesant ghidul tau!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Cum se calculeaza cu ce armata ataca daca am viteza de deplasare? Ca asa am vazut in ghidul acela.

Rox 30+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Si inca ceva va rog. I-am trimis suport cuiva si nu stiu cum imi chem trupele inapoi, raman acolo de tot?

Rox 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

din piata centrala, in stanga este scris TRUPE
de acolo le chemi inapoi

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Eu tot atac satu parasit si castig lupta, dar care e ideea? De fapt cine imi omoara din oameni? Si sa tot merg sa il atac? Ce sa fac?

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

E posibil sa fie acolo un sprijin. Eu mai fac asa: trimit trupe si paladinul in sprijin intr-un sat parasit si il las acolo cateva ore. In perioada asta cei care vin isi cam rup gatul pe acolo. Apoi retrag trupele si concomitent lansez atacul, sau lansez atacul chiar mai repede.
In legatura cu intrebarea aceea cu viteza de atac: daca timpul in care ajung trupele e scurt pb trupele atacatorului sunt constituite din cavalerie, dk nu infanterie. De ex. Am atacat azi pe unul prima data cu cavalerie care a ajuns acolo in 42 min, apoi cu infanterie care a ajuns acolo in 2 ore.

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Lilina si Eunice, multam mult.

Mai dar voi sunteti avansate rau, eu de abia prestez arcasii aia si acum cercetez cavaleria. Dar am gasit destui cu puncte putine sa mai fur resurse.

Codruta, sa stii ca nici eu nu prea pricep ce e cu oamenii care mor. Sunt sate care nu au armata, nu sunt parasite, si totusi ai mei mor pe acolo. Am dat si simulare cu tot cu zid si tot nu ies atatia.

In plus, este un satuc pe langa mine, nu are nici urma de trupe, si totusi armatele mele ies macelarite de acolo. Nu e parasit, nu ii cresc punctele, nu are armata. Decat daca a lasat cineva acolo sprijin cat o fi el in vacanta. Altfel nu imi explic. Si cu fiecare atac mor si mai multi de ai mei. El nu are sigur nici arcasi si nici altceva, pentru ca la punctajul lui nu are sigur dezvoltarea necesara pentru cladiri.

Rox 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Roxana, tu cui le furi resursele? La cei care nu sunt in nici un trib? Si cum vezi cata armata au cei pe care ii ataci sau cei din jur?

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kali spune:

Incepe sa ma distreze cat de patimasi sunt unii; ieri m-am certat cu regele meu, care sufera de exces de zel. Am fost surprinsa sa constat ca mi-a stricat buna dispozitie pentru vreo juma' de ora...
Daca mai continua tot asa, parca vad ca-mi iau bocceaua pe umar si-mi vad de ale mele.

Aaaa, si mai am un vecin, din acelasi trib cu mine, care-si baga ghiara-n gat ca ma dezvolt mai repede decat el si-mi trimite p.m-uri cu sfaturi pretioase despre"cum sa nu ma mai dezvolt asa repede, ca bate la ochi"... nu prea destepte, de altfel.

Oana si Alexia Ioana (25.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Eu mai tin trupele la Pink Cat?
Cei 10 lancieri care ii am si eu acolo
Da as cam avea nevoie de ei.

Mergi la inceput