TRIBURILE 4

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

madau, ce ai facut cu satul lui pink cat
l-a casapit ?

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Haideti sa va povestesc ceva haios. M-am dat si eu mare si tare pe L2, si l-am atacat pe unul cu putine puncte, oricum mult sub mine. Si m-a caftit de mi-au mers fulgii, am ramas fara armata (nici un supravietuitor), fara paladin. Si acum cred ca o sa mi-o iau de la el, nici nu stiu cum naiba sa cresc zidul ala si armata mai repede.

Rox 29+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Cum pot merge sa cercetez un sat parasit? Ca daca ii dau coordonatele nu am decat atac sau sprijin. Ca am 1 luptator cu spada si sa il trimit sa ia din satele parasite una alta

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Codruta, numai cu spioni poti cerceta, si asta inseamna sa ai grajd (adica cazarma 5, fierarie 5, cladire principala 10). Asa ca nu ai sanse. In nici un caz nu trimite spadasini sa ia ceva, de regula in satele parasite trimit atac cei cu multe puncte sau daca i-au facut ferma lor au acolo trupe in sprijin ca sa nu mai vina si altii. Asa ca un singur soldat iti aduce maxim 10 unitati si mai mult ca sigur moare daca intalneste vreunii pe acolo.

In alta ordine de idei, pentru atat sunt mai buni arcasii. Ei cara mai mult. Spadasinii sunt pentru aparare.

Rox 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Rox ..

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Fetele, cand ajungeti cu populatia la limita maxima, puteti demola din cladiri, si apoi puteti mari ferma, ca sa aveti cum produce armata mai departe. Cladirile am inteles ca se demoleaza pe nivele.

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Am inteles Multam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

gagici iar m-a atacat aseara unul pe satul lui pink cat ..si mi-a omorat cei 47 de lancieri pe care reusisem sa-i fac...va rog mult, vedeti care e mai aproape de ea sa-mi mai trimiteti si mie ceva luptatori, 5-6 din fiecare. Multam

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Codrutaaaaa,mare rectificare, acum am vazut ce am scris. In atac trimiti lancieri nu arcasi. Lancierii sunt buni la atac si cara mult. Tot la atac sunt buni aia cu topor.

La aparare spadasini si arcasi.

Rox 29+

Mergi la inceput

Mada, in aparare ai nevoie de spadasini nu de lancieri. Zi-mi te rog cine te-a atacat, sa nu fie vreun Mulan de al meu si sa imi sara aia in cap daca trimit sprijin. As avea maxim 8 spadasini ca si mie mi i-a omorat ala de l-am farmat si ajung la 10 seara. Ia zii!

Codruta, apropos de atac, oricum nu te lasa jocul sa trimiti un singur soldat, trebuie minim 2.

Rox 29+

Mergi la inceput