TRIBURILE 4

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misulescum spune:

Ce chestie, ne jucam cu pustiulici, ce-am ajuns

Nu stiti nu exista ceva si pt. duamne serioase ,cu familie,soti,copii????

Pe lumea doi,am atacat un sat parasit,am trimis 3 lancieri,ca atata aveam si doi au decedat. Nu pricep de ce ,pe forumul tribului nu vreau sa intreb c-or rade si cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

dap,cu pustani.acum eu nu sufar foarte tare,ca lui Andy ii place si cum el are 6 ani,e OK:))).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Mai, eu zic ca jocul asta e si pentru doamne cu familie... pustanii ar trebui sa-si mai vada de scoala, de fotbal, si alte de astea...

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

quote:
Originally posted by misulescum

Pe lumea doi,am atacat un sat parasit,am trimis 3 lancieri,ca atata aveam si doi au decedat. Nu pricep de ce ,pe forumul tribului nu vreau sa intreb c-or rade si cu

Da da... si eu am facut la fel si au murit.
Acum am strins mai multi, vreo 10 si am reusit sa iau dint-un sat vreo 90 resurse din fiecare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Fetele faceti-va cavaelrie usoara mare ca eu am 35 si iau la greu resurse din satele parasite (care sunt o gramada). Si asa ma extind rapid.

PS: cine mi-a trimis la inceputurile mele 500 de argila? Ca vreau s-o returnez

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

quote:
Originally posted by felicia74

Fetele faceti-va cavaelrie usoara mare ca eu am 35 si iau la greu resurse din satele parasite (care sunt o gramada). Si asa ma extind rapid.

PS: cine mi-a trimis la inceputurile mele 500 de argila? Ca vreau s-o returnez

Nu mai ai raportul?

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Nu pastrez rapoartele vechi, insa, gata, am gasit pe DC
Anangellexi ajunge maine argila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Of, greu mai merge pe Lumea 2...Eu trimit in satul parasit de langa mine 10 lancieri si paladinul ca asa nu mor. Dar satul ala e atacat la greu si iau ff putine resurse. Singura smecherie pe care am facut-o a fost ca am mai trimis paladinul si 15 lancieri ca sprijin in satul parasit, asa ca o per aia nu au mai atacat pt ca le mureau oamenii. Dar acum nu mai trimit trupe ca le tin pt aparare ca pe langa mine e aglomeratie mare, astept sa vad de maine cand incep atacurile sa vad ce-o fi.
Pe Lumea 1, intr-adevar cavaleria e ff buna, eu am de aia usoara vreo 200 si acum ma "lupt" sa recrutez cavaleria grea. Treaba buna fac daca ma trezesc la timp si dau atacuri la prima ora, pe la 7. Dau 10 atacuri simultan si asa strang materie prima la greu.
Dar daca dau atacurile pe la 7.30 ..nu mai iau nimic.
In ceea ce priveste pushtii...vecinul meu are 48 de ani si nici ceilalti din apropiere nu sunt de liceu...

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Hai ca m-ati facut curioasa cu jocul si m-am inscris si eu in Lumea 1 acum vreo 2 saptamani. Numai ca am plecat din tara vreo saptamana si cat am lipsit m-a atacat la greu un individ. De cand m-am intors nu mai are ce sa prade, insa imi distruge permanent satul, sunt la mama lui de inceput mereu. Cred ca ma ataca de cel putin 5 ori pe zi. Pot sa imi fac alt sat sau nu? Ca zau nu mai stiu ce sa fac.

Rox 29+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Roxana pai cred ca alta sansa nu ai, decit sa-ti faci alt sat.

Mergi la inceput