TRIBURILE 4
Raspunsuri - Pagina 18
codruta_grg spune:
Am invitat-o in PizBuin pe panselutza, ca e verisoara mea (se poate?)
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
acina spune:
codruta nu-i problema
Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati.
acina spune:
ce coordonate are sa o bag si la prieteni?
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati.
acina spune:
gata , am cerut-o de prietena.
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
madau spune:
ACINA ti-am spus si pe triburi, sper sa nu mai ai probleme cu prietenul DEMOON, am facut PNA cu ei, in caz de ceva spune-i ca am negociat cu MENTOSAN si am hotarat sa facem PNA
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
acina spune:
Mada, am vb deja cu el , credea ca sunt vreo varza ...
Cica nu ma mai ataca din pricina ca sunt sateanca lui preferata.
Mda si ca atare i-am zis de PNA -ul cu tribul lui.
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by acina
[b]Cica nu ma mai ataca din pricina ca sunt sateanca lui preferata.
Si eu ma conversez intens cu vecinul de 16 ani, i-am zis cati ani am si nu s-a speriat Insa cand a auzit ca sunt si jucatori de 49 de ani a comentat: "dar nu aau ce face, nu au servici?"[:D
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Siminaf spune:
Si eu, si astia din tribul meu cam jucam de la servici. De ce nu, daca se poate? Cind se poate, ca nu merge tot timpul.
Roxana_G spune:
quote:
Originally posted by madau
Roxana ti-am trimis invitatie daca vrei sa intri in PZBN
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Nu am primit nici un mesaj, dar zau daca i-as trada pe Mulani astia, ca sunt agresivi rau, sa dea naiba sa ii tradezi. Au lista de tradatori. Si ii farmeaza pe inactivi. Brrrrr.
Rox 29+
si Alexandra Maria (10.02.2004)