TRIBURILE 4
Raspunsuri - Pagina 10
lilina spune:
of...ce ma enerveaza cand ne muta asa
probabil ca ne incadram la ciudatenii
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
codruta_grg spune:
Vad ca imi face prea mult fier. Am de unde opri productia de fier pentru un timp sau doar sa stau la nivel mai mic
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
felicia74 spune:
codruta n-are rost sa opresti productia de fe (de fapt nici u poti) dar las-o acolo si extinde mina de argila si lemnele. Daca ai surplus de fe, schimba-l la targ (daca ai)
am si eu o intrebare: v-ati prins la ce e buna demolarea? Eu nu-i vad sensul, daca m-am chinuit atat sa construiesc, acu de plictiseala sa daram?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Roxana_G spune:
Codruta, daca ai prea mult fier si te incurca, scoate-l la targ. Daca mai ai nevoie de el, scoate-l la un raport neconvenabil pentru cumparator ca sa nu se inghesuie. Altfel, pune-l in vanzare si gata, poti lua ce ai nevoie.
Rox 29+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
codruta_grg spune:
Ok, multumesc!
Cred ca vand, ca nu-mi incape nici in magazie si astept sa imi pot face trupe
asa crestem noi
codruta_grg spune:
Dra treaba cu prietenii cum e? E important sa va pun pe toti?
asa crestem noi
felicia74 spune:
codrutza nici eu n-am pus pe nimeni ca n-am inteles nici rostul prietenilor. Poate te lamureste altcineva.
Fetele pe lumea 2 am sat nou, daca mai vreti sa ma invitati in Piz Buin, accept cu placere, daca nu, nu ma supar, dar vreau neaparat sa fiu intr-un trib (de preferinta PB), ca sa stau mai linistita
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
madau spune:
Feli ca sat ai?
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2