praline belgiene (shaishpe)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

ma.. de ce intra lumea asa de rar pe-aici? pe unde va mai distrati.. dati si la baba pontu'

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

haideti sa ne facem testul : Cat de indrazneata esti ?

Cine nu a indraznit? Cine nu a fost nebun? Cine nu a flirtat febril cu necunoscutul de la capatul celalalt al barului? Fiecare dintre noi trebuie sa admita ca a facut act macar o data de un dram de nebunie. Acte mici sau bulversari majore, aceste accese de indrazneala raman deseori momente de neuitat. A venit, asadar si randul tau: care este cea mai mare indrazneala de care ai dat dovada? Aduci a Cleopatra? Esti una dintre acele femei seducatoare, dominatoare, de o carisma devastatoare, al caror farmec subjuga barbati si femei deopotriva? Sa vedem…

1. Sosesti la o seara intre prieteni. Ce faci?

a. Te strecori printre ei si te simti foarte in largul tau.
b. Iti faci remarcata intrarea, toata lumea te observa.
c. Abordezi imediat pe cineva si iti petreci toata seara discutand cu persoana respectiva.

2. Faci cunostinta cu un nou coleg de serviciu. Ce atitudine adopti?

a. Il saluti politicos de bun-venit si te intorci la ale tale.
b. Il asaltezi cu intrebari, vrei sa afli totul despre el.
c. Iti faci numarul de prezentare a tuturor functiilor pe care le detii.

3. Prietena ta ti-l prezinta pe noul si fermecatorul ei iubit. Tu:

a. Ii zambesti, gandindu-te cat de norocoasa este ea.
b. Scoti asul din maneca si flirtezi cu el cat se poate de deschis.
c. Testezi putin atasamentul acestuia fata de prietena ta.

4. Vrei sa revezi un amic pe care tocmai l-ai cunoscut. Cum actionezi?

a. Il suni ca sa afli ce mai e nou in viata lui.
b. Il suni negresit si il inviti la cina.
c. Organizezi o seara extraordinara si il poftesti calduros.

5. Ai intalnire cu seful tau:

a. Pregatesti cu atentie dosarele despre care planuiesti sa ii vorbesti.
b. Iti pregatesti look-ul cu mare grija si mergi la sigur.
c. Nu te gandesti dinainte, ai sa vezi la fata locului.

6. In timpul unei calatorii intalnesti un barbat foarte atragator. Cum abordezi situatia?

a. Te gandesti la partea efemera a calatoriei si nu te implici.
b. Profiti de momentele respective si savurezi momentele placute petrecute
alaturi de el.
c. Incerci sa-l seduci si, cine stie, sa-l revezi.

7. Iti place o rochie la nebunie, dar este destul de scumpa:

a. Preferi sa nu o cumperi, nu ar fi un gest rezonabil.
b. Te imprumuti ca sa ti-o cumperi, iti place prea mult.
c. Discuti cu vanzatoarea pana reusesti sa obtii rochia la un pret mai convenabil.

8. Cel mai adesea, actionezi…:

a. Dupa ce cantaresti avantajele si dezavantajele, cu riscurile implicite
b. Instinctiv
c. Numai dupa ai evaluat toate riscurile si esti sigura de alegerea ta

9. Cei din anturaj te caracterizeaza ca fiind:

a. Casnica
b. Impulsiva
c. Rationala

10. Visul tau cel mai nebunesc este…:

a. Sa lasi totul balta si sa pleci sa locuiesti in mijlocul unui trib din Amazonia
b. Sa castigi la loto si sa ai suficienti bani pentru a trai in siguranta
c. Sa fii pur si simplu fericita

10. Iei decizii..:

a. Gandindu-te la impactul lor asupra celorlalti, la repercusiunile materiale
etc.
b. Dupa plac, pana la urma e viata ta!
c. In favoarea ta, dar nu intr-un mod egoist

Rezultate

Majoritate de A: Cam timorata

Sa-i ceri direct sefului o marire de salariu, sa sari de pe o faleza, iata lucruri pe care nu le vei putea face niciodata! In calitate de femeie calma si cumpatata ce esti, nu te angajezi decat in actiuni rezonabile, care fac parte din cotidianul tau. Chiar iti iubesti inertia zilnica! Pe de alta parte, caracterul tau rational inspira un sentiment de siguranta celor din jurul tau. Nu arzi niciodata etapele si nu creezi nicio problema. Actiunile tale sunt simple si nu traiesti pericolul. Esti la opusul femeii arogante si seducatoare, esti mai mult rezervata si realista, farmecul si autoritatea ta trec prin circuite mult mai ascunse. Cu toate astea, n-ar strica putin piper pe ici, pe colo, un tratament contra-monotonie, fa-ti curaj, misca-te si asuma-ti riscuri!

Majoritate de B: Indrazneata, dar rezonabila

Da, nu….eziti intotdeauna un pic! Nici lasa, nici impulsiva, reflectezi mereu inainte de a actiona. Cand te arunci, nu iti scapa nimic pentru ca esti familiarizata cu toate implicatiile ( doar ai calculat totul in amanunt! ) . Punctele tale forte? Spiritul de reflectie, moderatia si perseverenta. Ceea ce inseamna o mare forta de caracter. Esti mai mult muncitoare decat seducatoare, nu iti plac relatiile fulgeratoare, preferi medii placide si armonioase. Arta ta de seductie este mai putin vizibila, dar nu mai putin eficace. Stii ce vrei si foarte rar se intampla sa-ti ratezi tinta! Putina nebunie si-ar putea face insa loc si in viata ta! Go for it!

Majoritate de C: Indrazneata totala

Curajul? Nu iti lipseste. O pofta? Nici nu are rost sa emiti ipoteze, plonjezi din prima! Nu vrei sa ai regrete, asa ca nu te dai in laturi de la nimic, deci, cu atat mai rau daca aceasta atrage repercusiuni nefericite. Nu suporti sa iti reziste cineva si crezi ca toata lumea este la picioarele tale. Crezi ca totul este posibil si ca trebuie sa cauti intotdeauna mijloacele de a ajunge unde iti doresti. Esti sincera si nu te invarti in jurul cozii, increzatoare in propriile capacitati, esti luptatoare si consecventa. Totusi, 5 minute de cumpanire inainte de a actiona nu reprezinta intotdeauna un lux prea mare. Incearca!

va dau raportul imediat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

multumim!
pt toate mesajele: cele de pe forum, de pe mess, on sau off, de la tel si cele in carne si oase!

va pupam mult mult mult

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

sunt un B cu C la egalitate:d

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Slaba activitate aici.
Eu sunt un B.

Si am intarziat s-o felicit pe Mariuca-bebelina. Sa cresti mare si frumoasa si sa fii cea mai cea intotdeauna.

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

eu nu stiu ce`s, da` stiu ca abia astept sa va vad pe 24

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

ia uitati ce- am gasit,,,, pentru doritori:

Sambata 18.08.07 incepand cu ora 18h30 va avea loc la Wavre (Salle AS Beauchamp - Place de la Constellation, 3, 1300 Wavre) une soirée latino-roumaine.
In program: gratar (mici , etc) iar incepand cu ora 22h seara dansanta cu muzica latino-romaneasca. Pretul este de 10€ pt adulti, iar pt copii este de 5 €.
Rezervare obligatorie pana vineri 17 august la nr de telefon: 0479.37.25.37(Mihaela) sau 0475.40.87.17(David).
Locuri limitate.
Vaasteptam cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Mai sa fie, parca ma recunosc, mie mi-a iesit 'cam timorata'. Ia dati-mi fetelor sarea sau piperul, ce o fi, sa aplic tratamentul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Dragi praline siropoase,

Hai ca mai e o saptamana pana pe 24 August, dar la ce ora se va da adunarea?

Nimeni nu mai zice nimic? Pe unde umblati?
Miri, unde sunt slapii ca mai avem nevoie de cateva perechi.

Ror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Bine v-am gasit dragele mele!Vreau sa va salut si eu ca am cam lipsit si-mi este dor de voi...
Vreau sa-i urez si eu La Multi Ani Mariucai,sa fie sanatoasa si sa-si bucure parintii mereu!
Trebuie sa scriu repede ca sunt pe fuga...azi e ziua printesei mele si si avem petrecere mare la bunici,la tara, la iarba verde...eu am venit la Bucuresti sa-i iau tortul si plec repejor la ea.
Noi ne intoarcem la Belgika vineri,pe 24...poate aterizez si eu la karaoke...sa vedem cit de obositi suntem...
Gata,va pup si am taiat-o!
Numai bine va doresc!

Mergi la inceput