praline belgiene (shaishpe)
Raspunsuri - Pagina 25
oanademunck spune:
Ardeiash eu plec da priectu ramane lucram in contiunare a el asa ca nu arunca hainutzele:)
zmuah
morgane spune:
Bun gasit pralinute! Am ajuns de luni acasa, dar n-am gasit vreme sa scriu. BlueAir ne-a adus in stare buna acasa, cu toate ca a facut o escala surpriza la Koln (adica eu nu eram aware de ea, ca nu s-a pomenit nimic pe site la rezervare), de unde a mai incarcat pasageri pt tara. Ne-am comandat sandwich-uri si de baut in avion, pe care ni s-a cerut 12 euro sau 48 lei, n-am prea inteles cum statea cu convertirea, ca mie tot mai ieftin in iesea in euro.
Scumpa mea Ror, Boce tanjeste dupa tine, oras si parc. Nu prea mananca si nici nu a fost cine stie ce entuziasmat de sosirea mea si a Biancai. Cred ca-l ot drege cu o jucarie noua.
Bepii, am calatorit virtual si pe meleaguri portugaleze (asa s-o zice ?) datorita tie si lui Swa. Asa imi inchipui eu ca o fi in paradis, dar n-as vrea sa ajung acolo (paradis) ca voi fi tare singura. Sa stii ca o cautam din priviri pe bunica si n-o gaseam, ca in perceptia mea trebuie si baston, par carunt si un scaun-balasoar.
Carmita, succes la mobilat ! Mah, ce te invidiez, ca asa imi place sa cheltui bani pe interioare.
Nina, concediu placut in tara.
Miri, felicitari pt BB2, acum ca stiti si cu ce este dotat. Pupa-l pe Brunotje si mercic pt kaartje. E asa de albastra …
Oana, ce de evenimente s-au succedat pe capul tau. Ai luat o hotarare inteleapta si curajoasa in privinta servciului. Nu merita sa-ti mananci anii tai tineri si frumosi in lumea interlopa a Belgiei.
Despe draga, asa de tare ti-a placut in Disney Land ? S-a trezit copilul din tine. Eu stiu ca nu mai reuseam sa acopar gaura din buget dupa ce ne-am intors …
Anamana, sa va traiasca dintii si vadoresc sa nu mai fiti maraite.
Scumpilica si Daniela, vacanta placuta la mama acasa.
MadyG, sa-ti creasca burtica proportional si sa nu-ti mai dea atata bataie de cap. Cand vine bebica? De cate ori am mancat ciorba de burta in tara ma gandam la tine si la George, ca sa vezi ce asociatii fac acum.
Mai fete, s-a stins Florian Pittis si-mi plange sufletul.
Pupici,
Bepii spune:
Morgane,
Bine ai venit acasa
Da' ce dor mi-era de tine....Acum ca te-ai intors sigur ca de-acum incolo forumul nostru se va mai insufletii.
Sper sa reusim sa ne vedem cat de curand ca-s tare curioasa sa ne povestesti despre sederea ta in tara. Eu plec lunea ce vine si parca nu mai am rabdare. Voi sta doar o saptamana da' tot e bine decat deloc. Si sigur pana in iarna voi mai trage o fuguta.
Va pupic
morgane spune:
Multam de urari, Bepii. Sa stii ca s-a pus pe ploaie si furtuna in C-ta. In Valul lui Traian furtuna a daramat un pom pe o masina in mers si a facut 3 victime. Nici nu-mi vine sa cred ca s-a schimbat vremea asa de repede.
Ce bine ca mergi des in tara. Noi planuim sa mergem de Craciun, ca n-am mai fost demult.
Fetelor, sunt mandra de tot ca nepotelul meu cel mic de aprox. 2m a intrat la Electronica si telecomunicatii Buc, fara taxa. E un copil modest si tare bun si nici nu ma asteptam sa aiba alt rezultat, dar totusi a fost o perioada de stres pt sora si cumnatul meu.
Acum e in cautare de gazda in zona facultatii. Care stie si cunoaste, pliz, dati de stire si la moi.
Pupici,
morgane spune:
Rortje, l-am innoit pe Bo cu o testoasa identica si la fel cu prima, care a inceput sa impartaseasca soarta precedentei.
Pupici,
carmita_baby spune:
Yupiiiiiiii bine-ai revenit Morgane :-) chiar ma gandeam ieri la tine.
Sunt sigura ca Boce e ferict ca v-ati intors, insa probabil e si un pic suparat ca l-ati parasit. Eu stiu ca asa face Mello de cate ori ma intorc din Romania.
In septembrie ma mai duc si eu 4 zile cu baiatul in Romania, la cununia religioasa a unei prietene. Desi nu pica tocmai bine, din cauza ca in cazul in care voi incepe scoala pe 1 septembrie, (spun in cazul in care deoarece inscrierile se fac incepand cu 27 august) va trebui sa lipsesc de la scoala...
Mello motanelul iubit
anamana123 spune:
morgane, bine-ai venit!
pupi la toate fetele
si somn usor!
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
http://b1.lilypie.com/eEDwp2.png
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica
ardeiash spune:
morgane : bine-ai revenit! pe bune ca ma cautam de telefonul tau sa te sun ,, ma-ntrebam, : da ce pui de pui de nu mai dai niciun semn de viata?1! vad ca nu ti-a ajuns: iar mai vrei in romanik?
s-auzim numai de bine! si
morgane spune:
Bune sa va fie inima.
M-as duce si mai des, Despe drag, ca asa de bine e la mama. Mi-am adus si seminte si le portionez pe zile. Crantz, crantz.
Pupici,
ardeiash spune:
quote:
Originally posted by morgane
Bune sa va fie inima.
M-as duce si mai des, Despe drag, ca asa de bine e la mama. Mi-am adus si seminte si le portionez pe zile. Crantz, crantz.
Pupici,
pai despre ce seminte e vorba ca in brussels e plin pe la magazinele de arabi... de toate marimile si formele!
s-auzim numai de bine! si