praline belgiene (shaishpe)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Saliu de pe meleaguri ploioase ca asa mi-era un dor...........
sa va zic pe scurt ce facui luna asta: pe langa mare de care v-am zis m-am copt in Bucuresti n-am reusitt sa ajung in Laptarie si de fapt nicairei in centru, m-am ars la Aqua park si care, desi i se face reclama cum ca isi merita banii cam 15 euro intrarea, merita sa ii fac o reclamatie la OPC sau cum s-o mai chema pt ca in momentul in care am vrrut sa plec si am vrut sa imi iau geanta de sub sezlong am dat cu mana de ditamai broasca, frate, grasa si punctata si ochioasa si mai ales vie de o am si acu in fatza ochilor. Nu va zic cum am sarit pe sezlong si nu mai vroiam sa cobor de acolo pt ca de doua lucruri am pe lumea asta repulsie totala de broaste si serpi. Va dati seama daca porcaria aia imi intra in casa si o aduceam naibii acasa ?!!sper atata ca nu o fi fost in vro piscina din aia desi nu cred ca aveau la clor cat sa spal baia de douaj de ori cu cat clor am scos cand am spalat costumu de baie. Ma rog
Saptamana dinatintea nuntii a fost fff obositoare, am ajuns la un hairstilist mare si tare in Bucuresti care mi-a luat o suma enorma chiar si pt Belgia d'apoi pt romania si m-am ales cu par cu o plama mai scurt si dungi albe si blonde si cenusii in cap.
Nunta a fost la 44 grade la umbra cu 120 invitati ca eu dupa ce am salutat vro 30 m-am saturat de salutat si nu mai stiam cum sa ma ascund, pe la 2 m-a apucat raul astfel incat la 3 eram acasa ocupata cu lesinu in timp ce everybody in the casa mare petrecea
Ultima saptamana a fost la Bran, temperaturi cat de cat umane, plimbari in zone superbe, 500 de poze facute doar la munti i brazi si dealuri asa ca am ce arata (apropo am in total 4000 de poze in 27 de zile pe bune, ditamai cutia cu cd-uri pline cu poze)
Va povestesc mai mult pe larg da nu va pupic pana nu va povestesc si eu din categoria blueair, cand a venit al meu a plecat rabla de avion cu intarziere de pe charleroi -o ora jumate intarziere- si , in timp ce eu stateam linistita si il asteptam la otopeni ma suna si imi zice ca a aterizat la arad si ca nu mi s-a dat nici o explicatie unde sunt el crezand initial ca au aterizat la bucuresti noroc ca vazuse scris arad pe-un gard sau pe ce o fi fost scris. Si cum stateau ei asa in avion si habar nu aveau pe ce lume sunt aia alimentau avionu cu tot cu oameni in el fara nici o masina de pompieri in jur, intr-un final au ajuns pe otopeni cu o mare intarziere. Acum la intors am venit cu un avion care scarstaia intr-un mod ingrozitor si...picura mie imi picura apa pe scaun;;;;a si faza tare, cum noi ne-am asezat pe aripa anga iesirea de urgentza eu stand la geam , vine stewardesa la mine si ce-mi zice : sunteti aseazata la iesirea de urgentza usa se deschide in felul asa si asta are 19 kile in cazul in care e cazul coordonati iesirea , eu am sa va dau semnalul daca sunt inapta si nu va pot da semnalul actionati dumneavoastra in momentul potrivit..;frate ma si vedeam cu stewardesa inapta si eu luptanadu-ma cu usa si coordonand exitul...sunt nebuni frate nu zic ca nu e o informatie bine de stiut in caz de da felul in care a zis-o si felul in care explica de zici ca e sigur ca se va intampla mi-au creeat un zbor nu just placut. Oricum experientzele mele cu blueair au luat sfarsit
Maine incep jobu doua saptamani iar apoi vin verisoarele si bunica de 76 de ani la mine (va datzi seama mamaitza cu avionul?!?da cu taromu ca ala nu face asa zgomote ca astelalte:)
va pupic acum da sa va dau o melodie de o tot dau astia pe radio 21http://www.youtube.com/watch?v=YrKKahQxjYw
va las cu jagajaga:)
zmuahhhhhhhh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

oana
citind ce ai scris m-a apucat frigul. eu merg duminica in romania pt 1 data cu blueair. m-am speriat. sper sa nu am surprize m-ai ales ca nici biletul nu a fost ieftin deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

oana: bine ai revenit!
(unde-i nostalgia dupa tarisoara? ti-a spulberat-o blueair? )

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

fete: florian pittis nu se simte bine: e internat in spital si nu prea are sanse multe... mie-mi place atat de mult ! e un artist extraordinar!

iar teoctist, patriarhul biserii ortodoxe a murit. romania va declara zi de doliu national ziua inmormantarii!! triste vesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Oanaaaaa, bine ai venit!
Mi-era dor de tine si de postarile tale. Se pare ca vei avea o perioada destul de incarcata in viitorul apropiat si nu se intrevede vreo intalnire. Mai tinem legatura.
Ce de-a peripetii cu Blue-air-ul asta! Bine ca nu mi-am luat bilet la ei ca eram cat pe ce. Peste exact 2 saptamani plec si eu in tara dar am gasit o oferta buna la Tarom (253 eur) suma apropae la fel cu cea de la Blueair. Si unde mai pui ca-i si mai aproape de casa.
Dar pe de alta parte, n-am auzit inca sa se fi intamplat vreun incident major cu acest zbor, deci fetele care ve-ti zbura cu ei, stati linistite ca daca ar fi fost ceva in neregula ar fi fost interzisi sa mai zboare cum s-a intamplat cu alte companii low-cost.
Acestea fiind zise, va pup pe amandoi obrajii si va doresc toate cele bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

Dragele mele,
asa de mult mi-as fi dorit si eu sa vin la intalnire ,insa din cauza nenorocitelor de contractii nu ma pot incumeta, era bine daca aveam o trotineta ceva sa ma tin dupa voi.Dar nu e nimica, astept urmatoarea intalnire, care va fi la Bruxelles si atunci ne vom vedea; sa aveti o zi frumoasa si insorita si sa va simtiti super !

Ieri m-am dat cu masina lu' Miri, - by the way, fata, trai-ti-ar familia ,mare multam ca ne-ati scos din incurcatura- si m-am simtit ca-n avion, asta mica dadea semne cum ca-i place, de unde am tras noi concluzia caci cam asa masina si-ar dori si ea.I-am zis, "nici o problema, iti ia mama".

Acuma sunt cam trista ca a plecat maica-mea,tre' sa ma obisnuiesc din nou fara ea .

Am vrea si noi sa plecam cateva zile in Ardeni,Taniuta, voi ati fost acolo, abia astept sa mergem si noi sa ne relaxam otzara.

Hai,va pupic dulce si va doresc la toate o saptamana excelenta!

Mergi la inceput

mady: un gand bun pentru burtica ta... sa-ti fie mai usor. Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

cou-cou mes cheries, schatekes,

spre invidia unora, satisfactia altora, ruina altorcativa, epuizarea altor unora, azi furam, o patrula de praline in espeditsie la antwerpen. o intreprindere de-a dreptul laudabila caci ne-a secauti de resurse, "pi toate planurili" de la finante si pana la rabdari - hihihi - dar care cu fructuoasa, de mai mare dragu.

printre realizari s-au numarat: o glicemie impuscata care a a dus dupa sine ganduri sinucigase si aspre critici la persoana-mi; trei saci de tarait dupa mine, de diverse si felurite marci cu haine cu burta pt mine fara burta, cu jucarii pentru bruno - delir in casa, am strans dupa el de mi s-a acrit ; pantofi pentur tania si ochi critici rau ai lui carmitsa si roruts. ca ele faceau parte din comisia de aprobare.

ca sa va dati seama cat de pline de ganduri bune suntem, v-am barfit pe toate pe rand - una n-a scapat gen, sa moara si capra vecinului da fu atat de amuzant incat abia asteptam s-o mai punem de-o intalneala cu toatele!

cert e ca in final de mare espeditsie, nu-mi simt picioarele, sunt obo ca magarul care s-a invartit la moara km intregi si zice nici macar n-a mers departe, si in loc sa stau sa dorm, s ama latesc cu burta in sus sa-mi faca sotul masaj...io stau pi net sa va scriez de nu-mi vad nici deshtele pe taste

da v-am destul, ashea ca ajtept "provincia" cu impresii de pe la locul de munca (oana - misto romanul blueair, poate ar trebui deschis topic: al 7-lea cer, variante de ajuns cel mai repede...blueair), de la locul de bagaje (nina), de la cel de contractii (madi - vin io sa dau cu shlapu' la cur), de la resedinta romaneasca (scumpi si morgane), de la fata computadorului (pikantsel), d ela fata locului dar din spatele scenei (ror si carmita), dintre scutece (ana) si de pe unde s-o fi ascuns- ca am ramas in pana de inspiratie (taniutsa si danyelana)si inca... din anonimat si din intunecimea camerei in fapt de seara (celelalte praline delicioase da al naibii de tacute si sperioase).

cine nu e in citautl d emai sus, sa trimit aun formular de erata, am sa rectific. mentionez ca nu corectez nume, nici locuri, ca nu-s fictive, eventual mai adaug sare si piper sa fiu mai digesta

zmuuuuuuuuuuuah!

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

sa va fie de bine fete! eu m-a gandit la voi.. voi v-ati gandit la noi?

am intrat sa va si sa -ntreb cine merge la karaoke vineri? noi mergem... si v-asteptam tot pe la 20.30 la locul stabilit...
ok... astept "provincia"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Salutare fete,
Ardeiash, as fi venit la karaoke cu cea mai mare placere ca tare dor mi s-a mai facut de-un zbantzuit dar vineri avem deja 2 vizite programate si cred ca se va termina tarziu. Ramane pe alta data sau mai precis cam pe la sfarsitul lui august (sper!!!).
Si acum sa va zic de ieri: ce bine a fooooost! Ma bucur cand mai iesim asa la o sueta cu fetele, mai cu un shopping, mai cu o cafenea, cu barfe (inocente, desigur), ce mai, cand am ajuns acasa eram plina de satisfactie. E uimitor ce poate sa faca din om o intalnire cu fetele. Abia astept sa ne vedem si la Brussel. Ce ziceti saptamana care vine e ok? Pt ca dupa aceea plec in tara.
Robertina, Carmen si Miri, ma bucur ca v-am vazut si va multumesc pt compania mai mult decat agreabila. Imi sunteti tare dragi.
Mady, imi pare rau ca nu ai putut veni si tu dar pe de alta parte, calatoria la Antwerpen e destul de lunga si obositoare asa ca a fost mai bine pt bebelusha care trebuie protejata. Poate incerci sa vi la Brussel ca-ti e mai la indemana. Pupici la amandoua.
Azi e cam innorat dar nu disperati, va fi doar azi apoi vom avea vreme buna.
Acum va pup si va doresc o zi buna in continuare.

Mergi la inceput