praline belgiene (shaishpe)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

sorry... io nu poci subscrie pe 1 august... din mai multe motivatiuni.. insa promiteti sa va ganditi la mine, da?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

draga bepii... am vizionat cu invidie pozele: ce locuri! n-am cuvinte! dar... ce m-a impresionat cel mai mult sunt ultimele doua poze, sau trei: cu vic si bunica, vic funny si "we love this river". 1. ai un nepot dulce foc, si smekerel:) cool, am zice noi
2. iti sta criminal de bine in costumul de "bad girl":)°°

PUUUUUSICI

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Eu vin maine Doamne n-am nici un chef> si una peste aqlta a murit cosminica al meu, porcusorul meu iubit......
pupici zmuahhh

Mergi la inceput

oana: pai .... imi pare tare rau de cosminica.... e cel care a stat la noi? tare mai era simpatic!? dar ii ai pe cei mici, nu? poate te consoleaza!

ps" pregateste-ti umbrela/// aici ploua cu spume!

fete sunt in stare de shok.. alt shokk...azi dimineata... ff de dimineata.. mergeam regulamentar pe E314... toata autostrada belgiana era-n bezna totala.. n-am inteles de ce.. la un moment dat vedem pe banda a 2-a, in mijlocul strazii o masina ce era sucita si abandonata pe mijlocul strazii.. barbate-miu a franat , noroc ca ploua tare si nu avea viteza mare.. si a luat-o pe prima banda... cel din stanga noaastra nush ce dumnezeu.. a franat dar nu s-a oprit... masina oprita facea parte dintr-un grup de masini bulite... doar se ciocnisera.... insa numai ea avea stoapele aprinse de am vazut-o noi... ala din stanga noastra a intrat in plin.. nu stiu cati erau.. barbate-miu s-a dat jos sa-i ajute.. ultimii nu aveau nimic... doar una din ele era facuta armonica, probabil prima ... si celellalte au intrat in ea.. in masina zdrobita a vazut 2 oameni care abia respirau... de ... of...

belgianu nu-i obisnuit cu bezna.. of....

ma urmareste imaginea masinii ce-a intrat in alea... si zgomotul provocat de izbitura.. de nu ma pot linisti deloc...

Mergi la inceput

ma..intr-o alta ordine de idei; cine vrea "puieti" de leushtean sa vina la mine.... am de dat.. am pus niste samanta ce mi-a iesit si acu tre s-o mai raresc... altfel nu fac ciorba buna..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Oana, imi pare rau ptr Cosminica , probabil ca asa a fost sa fie, sa fi fost oare dorul ptr tine?

Fetelor, Morgane momentan nu are acces la internet si m-a rugat sa
sa va pup pe toate din partea ei... Peste o saptamana se va reintoarce din concediu si o sa ne scrie impresii de drum.
Catelusul Bo a fost recuperat astazi de Jan, iar in exces de zel si bucurie, Bocelino a facut niste salturi si demonstratii de tandrete de nu va puteti inchipui. Mie una o sa-mi lipseasca, mai ales ca imi place sa am program fix si un motiv in plus sa ies din casa + ca Bo e irezistibil

Bepii si Miri, pe la ce ora ne vedem miercuri? Sa-mi scrieti pe pm sau vb la tel. Carmen, fetita tu esti disponibila? Si cine mai vrea sa vina?

Ardeiash, experientele astea nu-s tocmai placute, asa in direct. Dar e bine cand totul se termina cu bine si nu sunt victime

Pupici la toate cucuietele si astept deja sfarsitul lui august ptr marea intalnire!

Ror

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ardeiash
[
fete sunt in stare de shok.. alt shokk...azi dimineata... ff de dimineata.. mergeam regulamentar pe E314... toata autostrada belgiana era-n bezna totala.. n-am inteles de ce.. la un moment dat vedem pe banda a 2-a, in mijlocul strazii o masina ce era sucita si abandonata pe mijlocul strazii.. barbate-miu a franat , noroc ca ploua tare si nu avea viteza mare.. si a luat-o pe prima banda... cel din stanga noaastra nush ce dumnezeu.. a franat dar nu s-a oprit... masina oprita facea parte dintr-un grup de masini bulite... doar se ciocnisera.... insa numai ea avea stoapele aprinse de am vazut-o noi... ala din stanga noastra a intrat in plin.. nu stiu cati erau.. barbate-miu s-a dat jos sa-i ajute.. ultimii nu aveau nimic... doar una din ele era facuta armonica, probabil prima ... si celellalte au intrat in ea.. in masina zdrobita a vazut 2 oameni care abia respirau... de ... of...

belgianu nu-i obisnuit cu bezna.. of....

ma urmareste imaginea masinii ce-a intrat in alea... si zgomotul provocat de izbitura.. de nu ma pot linisti deloc...

na... am citit si un articol.. http://www.7sur7.be/hlns/cache/det/art_537794.html?wt.bron=RSS insa ma-ntreb de unde naiba au scos-o cu sensul invers ? ca eram e autostrada? de unde puii mei venea ala in sens invers? sau n-am inteles eu bine?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

oana... condoleante pt cosminica. fu bun baiat, si tata de familie, soarta crunta monsher:)

ror, trebe sa ne vorbim in offline-uri. ramane miercuri dar tre sa vedem cu tania la c eora poate sa luam acelasi tren.

carmen? scumpisor? semnati condica?

ardeiash: explicatia e ca o masina fantoma vine intotdeauna dins ens invers, iar in unele locuri iesirea si intrarea pe autostrada sunt doar la cativa m una de alta. daca ratezi iesirea, intri din nou pe autostrada, dar din sens invers.

anamana cu mariuca cea frumoasa, ce mai zici? pe udne te ascunzi>?

va pumpes, ma infund cu lebenita:d

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Bau!Ce faceti bombonele?Vad ca ati pus de o intrevedere pe 1...din pacate eu nu pot ajunge,cu toate ca mi-as dori ,pt ca am in dotare 2 copii neastimparati si drumul e luuungggg....abia am scapat de o raceala nasoala cu febra 40 la amindoi deodata...imi venea sa fug de-acasa cind incepeau sa plinga si nu le convenea nimic.Acum sunt bine,ce a fost mai greu a trecut,asteptam sa plecam in romania la mamaie si sa te tii...las copii la mama si fug la mare cu Reiji
Oana,imi pare rau pt Cosminica...asa a fost sa fie!
Gata,va las acum si va doresc o saptamana pe placul vostru!

Aaaaa....stati asa sa nu uit....M-AM LASAT DE FUMAT!!!!!Azi am o saptamana de cind nu am mai pus tigara in gura....a fost greu primele zile ,dar rezist si nu ma las!Gata,v-am pupat!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miri_mik

ardeiash: explicatia e ca o masina fantoma vine intotdeauna dins ens invers, iar in unele locuri iesirea si intrarea pe autostrada sunt doar la cativa m una de alta. daca ratezi iesirea, intri din nou pe autostrada, dar din sens invers.

din pacate nu era nici-o iesire pe-aproape... cred ca pret de cativa km.... ca d-asta-s tare nedumerita!

Mergi la inceput