praline belgiene (shaishpe)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelacre spune:

quote:
Originally posted by mathilda

fetelor,
am si eu o problema, poate ma ajutati va rog
noi plecam din belgia si am vrea sa vindem tot din casa- mobila, lustre etc. afara de koopjeskrant mi-ati putea spune magazine sau alte ziare, site-uri etc unde am putea sa le vindem?
va multumesc mult anticipat pt orice ajutor.

Draga Mathilda, eu ma mut in BE undeva la inceputul lui August (sper sa-mi gasesc o casa pe langa BRU) si ma intrebam daca nu ptem discuta si poate iti cumpar eu mobila (dc. mai este valabil); eu intentionez sa inchiriez o casa pe langa BRU la max. 20-25 km, iesire la NV, si voi avea nevoie de ceva mobila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ogezlaan spune:

Ardeiash bine te-am regasit. Asa cum ti-am mai spus noi ne-am gasit o casa si suntem tare ocupati cu fel de fel de aranjamente,motiv pentru care nici nu am mai intrat pe DC.

Am sa las aici un anunt pe care l-am facut si pe Rombel.Ma gandesc ca poate vor fi persoane interesate sa lucreze cu mine la renovarea casei:

"Salutari,

Caut personal calificat pentru reinoire acoperis(o parte cu tigla,o alta parte drept),instalatie electrica ,instalatie sanitara si temica.Casa se afla in provincia Antwerpen.

Eventual pot da toata lucrarea unei singure echipe!

Cei interesati pot trimite un email la valentin@rombel.com"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

mihaela,
ti-am lasat 1 mesaj pe privat
salutari si pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

mihaela,
am uitat sa-ti spun ca daca ti-e mai usor iti pot lasa nr meu de tel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Ardeiash, bine ai revenit in Belgia si profita bine de vremea de aici dupa ce ai suferit de caldura.

Oana si Carmen sper ca ati ajuns cu bine in tara si acum profitati de familie. Carmen, sper ca mamaia ta este mai bine.

Mikule si Bepii drum bun spre tari pline de soare si sa va odihniti, sa va incarcati bateriile si sa faceti o multime de poze.

Pupici pt toate celelalte fete.

Daniela

BINE AM VENIT IN EUROPA

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

rushinicaaaaaaaaaa
iar suntem pe pagina 2. codasi de serie? neah!
sau sa ne linistim un pic ca vine vacanta? stau sa cujet:d

pumpici

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Slaba activitate pe aci!
Ror, ti-am trimis un mail, l-ai primit?
Nu uita sa ne spui unde locuiesti.
Vacanta placuta fetelor care pleaca si carora n-am putut sa le urez personal !!!

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Morgane, draga mea, ti-am trimis un reply marti la mesajul tau: "despre BO".
Ca sa fiu sigura ti l-am mai trimis inca o data azi, la fel si un off-line pe messenger. Acolo ai si adresa mea

Pupici,

Ror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Pai atunci sa ma scuzi, Ror. Insa n-am primit nimic. Am observat ca primesc mesaje selectiv, e ceva cu PC-ul meu. Am vrut sa trimit un file mai mare si s-a blocat in "Postvak uit" ... si de-acolo i se trage.
Am sa verific off line-ul. Te pupicesc.

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

dragi fete care va indoiati - eu in primul rand, ce sa-i faci asa e cu toanele maternale - l-am vazutpe BB2 azi. tsopaia pe la el prin bulina cu spor si voie buna. nu stim sexul, nu vrema sa-l stim. nume avem ales, body-uri au ramas de la bruno, eu stiu ca e fata dar vreau baiat. coerenta d enuma':)))
maine ne mai vede o data domnul doctor. poate ne mai face o poza:)
ca azi de exemlu s-a pus in cap, cu fundul in sus si a refuzat cu incapatanare sa ne arate altceva decat presupusele gauri d ela ochi:)

scumpi, veste proasta, sambata vine soacra in vizita... deci sunt legata in casa:( si curatenia o fac maine - fir-ar - ca vezi doamne, sa pot face sambata bagaje linistita:dsorry, ma primesti candma intorc? masajul ala... taaaaaaaaaaaaaare mult se lasa asteptat:)

va pumpacesc, si mais crieti si voi... ca iar pe a doua pagina....

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png

Mergi la inceput