AJUTOR - Permis de conducere suspendat
Am deschis acest subiect pentru a cere ajutorul celor mai destepti decat mine in tema.
Faptic: mi-a fost suspendat permisul de conducere o luna de zile pentru neacordare de prioritate pietonilor aflati (in varianta agentului de politie) pe sensul meu de mers.
Cum s-au intamplat lucrurile: eram pe un bulevard destul de circulat, cu doua benzi pe sens. Pietonii erau intradevar pe trecere, DAr pe celalalt sens de mers. Agentul Garcea s-a luat dupa mine cu masina si m-a abordat vreo 300 de metri mai incolo de locul faptei, in parcarea unui supermarket. Acolo mi-a cerut actele si mi-a povestit varianta lui, anume ca respectivul pieton era EXACT intre cele doua sensuri de mers, drept pentru care mi-a intocmit proces verbal de suspendare pentru respectiva contraventie. daca nu-mi convine, s-a exprimat el frumos, n-am decat sa fac plangere.
Mie mi s-a parut abuz grosolan ceea ce a facut acest agent. Va rog frumos, sa-mi explice si mie cineva daca e asa sau nu, si ce pot sa fac in vederea atacarii acestei decizii.
Va multumesc
Raspunsuri
marius spune:
Poti sa faci contestatie (nu uita ca este vineri), sunt sanse sa fie anulat PV, insa trebuie sa sustii foarte ferm ca nu era nici un pieton pe banda ta de mers. NICI UNUL!!!
De asemenea poti sa spui in contestatie ca ai fost abordata mult mai tarziu de echipajul de politie, mult dupa locul care este sustinut ca fiind locul incriminat, intr-o parcare in mod abuziv, fara nici o legatura cu locul si momentul specificat in PV. De asemenea esti dispusa sa faci PLANGERE PENALA pt abuz in serviciu pentru o astfel de masura incorecta.
Intelegi ideea?
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007
Pagina legislativa
lulu_boches spune:
quote:Pe PV in partea de jos exista un spatiu de vreo 3 rinduri, unde pe scurt poti scrie si tu ca si cond auto obiectiunile.Ai facut-o?
Initial creeata de bruxinha
Am deschis acest subiect pentru a cere ajutorul celor mai destepti decat mine in tema.
Faptic: mi-a fost suspendat permisul de conducere o luna de zile pentru neacordare de prioritate pietonilor aflati (in varianta agentului de politie) pe sensul meu de mers.
Cum s-au intamplat lucrurile: eram pe un bulevard destul de circulat, cu doua benzi pe sens. Pietonii erau intradevar pe trecere, DAr pe celalalt sens de mers. Agentul Garcea s-a luat dupa mine cu masina si m-a abordat vreo 300 de metri mai incolo de locul faptei, in parcarea unui supermarket. Acolo mi-a cerut actele si mi-a povestit varianta lui, anume ca respectivul pieton era EXACT intre cele doua sensuri de mers, drept pentru care mi-a intocmit proces verbal de suspendare pentru respectiva contraventie. daca nu-mi convine, s-a exprimat el frumos, n-am decat sa fac plangere.
Mie mi s-a parut abuz grosolan ceea ce a facut acest agent. Va rog frumos, sa-mi explice si mie cineva daca e asa sau nu, si ce pot sa fac in vederea atacarii acestei decizii.
Va multumesc
Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.09.02)
bruxinha spune:
In primul rand va multumesc, marius si lulu.
Am inteles ca aceasta contestatie se poate face in termen de 15 zile.
Pe procesul verbal mi-am trecut si eu obiectiunile, normal. Credeti ca poate conta faptul ca mai aveam pe cineva cu mine in masina? Pentru ca ma gandesc ca e cuvantul meu impotriva cuvantului agentului. Nu exista film, nimic.