Muresence... la apel :) (3)
Raspunsuri - Pagina 12
Criss75 spune:
Vad ca v-ati distrat in vacanta, eu abia de acum plec, mai am doua zile lungi si grele la serviciu, dupa care trei saptamani nu vreau sa mai aud de nimic legat de serviciu. Sambata plecam pentru o saptamana prin Moldova, apoi in 13 la mare, doar eu cu Alex si cu mama. Abia astept, sunt obosita, sfarsita, ma dor ochii si capul, ar trebui sa ajung sa-mi fac si ochelari.
Criss si Alex
olim spune:
salutare tuturor
hai mai criss, mai indulceste-te si tu un pic, si cheama barza.Gandeste-te la Alex ca nu o sa fie singur.
Eu ma gandesc de multe ori ce greu mi-ar fii fost daca nu o aveam pe delia, si totusi e diferenta de 11 ani intre noi.Nu se stie niciodata ce se intampla in viata, si asa macar nu ramane singur.
va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa sa aveti

+23 si Alexandru Marius
canuta-om-sucit spune:
Salutare!
Multumim fetelor de urari!
Se pare ca nu numai Alex o bate pe mami la cap sa vina barza:) ci si pe mine barbata-miu. Ce i-a apucat frate... pe toti ?!!![]()
Ma bucur ca ati revenit cu vesti despre coi!
Olim sa-ti traiasca Alexutu voinicutu! E bine la mami in burtica se pare!
Multa sanatate!
Fetelor dati si voi un pm cu adresa de ym sa mai parlim si acolo, tragem si ceva conferinte ![]()
olim spune:
hai mai fetelor, acum in concediu puneti-va la treba si mai faceti si voi bucurii copiilor, sotilor, si familiei

vacanta frumoasa si spor la treaba
+23 si Alexandru MArius
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by olim
hai mai fetelor, acum in concediu puneti-va la treba si mai faceti si voi bucurii copiilor, sotilor, si familiei
vacanta frumoasa si spor la treaba+23 si Alexandru MArius
Sigur, mai ales ca ma duc la mare fara sot.
Criss si Alex
olim spune:
salutare tuturor
am trecut sa va dorim un wek placut tuturor

criss, lasa mama cand vii de la mare,mai ales ca nu va vedeti 2 saptamani.
Sa ai o acanta asa cum ti-o doresti
va pup pe toate si va doresc un wek fain

+24 si Alexandru Marius
Biancas spune:
Fetele ati fost la Sg-Mures? Cum e? Poate maine daca e vreme frumoasa si avem chef tragem o tura...la noi cheful e problema nu alceva
.
Weekend frumos tuturor...

Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Alina78ro spune:
Buna fetelor.
Vad ca sunteti deja multe pe forumul din Mures daca mai primiti o mamica cu o fetita de 2 ani si 3 luni(Diana) va provoc la subiecte.
Cu privire la problema racelilor cu copii m-am confruntat si eu ca toate mamicile cu antibioticele astea care consider ca daca n-ai ce face trebuie administrate copiilor,dar totusi m-am īncapatinat de anul acesta din februarie si am gasit o alta metoda de a trece mai usor peste o tentativa de raceala sau gripa cu tuse care continuau cu nas īnfundat si restul simtomelor.Chiar si cu temperatura de 39 de grade am mai refuzat sa-i mai dau micutei mele Diana otrava asta de antibiotic care pe moment īi facea bine dar īn timp stiam ca duce la scaderea imunitatii.Totul a īnceput cu o raceala urita sau gripa nu mai stiu ce era cu temperaturi de peste 37,5 apoi 38 si a īnceput sa continuee pāna la 39,3.Eram deja deja speriata .Medicul de garda mi-a prescris Zinat,antibiotic puternic zic eu,pe care īnca nu il mai dadusem iar medicul de familie Ospamox cei drept mai usor dar tot antibiotic era.Asadar aveam doua retete si pe niciuna nu vroiam sa i le dau chiar daca mama mea insista sa i le dau si alte persoane care īncercau sa mai bage si mai mult spaima īn mine ca nu cumva sa i se intample ceva copilului.Nu mai suportam gīndul ca la fiecare raceala,sa-i dau tot antibiotice prescrise de mediculde familie.I-am scazut temperatura timp de doua zile cu prosoape umede la temp camerei, i-am dat Nurofen si supozitoare Paracetamol cu doza īn limitele pt vārsta pe care o are binenteles fetita.E adevarat ca e mult mai greu sa vindeci asfel un copil si cānd vezi ca nui mai trece esti tentat sa-i dai antibioticul dar am īnteles ca timp de 3 zile pot sa īncerc sa-i scad febra si daca nu da semne de refacere totusi sa-i dau antibioticul pt ca poate fii vorba in unele situatii de existenta unei bacterii in git.Nu il l-am dat antibioticul si pe lāng cele de mai sus pe care i le-am dat m-a ajutatde fapt cateva produse naturiste pe care i l-am administrat din a doua zi de cānd avea febra care īi crestea si scadea īncontinuu.Efectiv m-am dus la plafar si am cerut 3 produse pe care si īn ziua de astazi le folosesc si care mi-au īnsanatosit fetita.
De atunci fetita nu a mai trecut prin starile pe care le stiti cu toate, mamicilor, atunci cīnd e copulul nostru bolnav īn situatii de genul asta.Chiar daca se īmboplnavea o tratam cu produse naturiste care īn definitiv o ajutau si pe viitor sa faca fata mai usor īn fata bolii astfel nemaitrecīnd prin problemele din trecut.Daca pot sa va ajut cu un sfat sau o parere sunt aici langa voi.
Alina78ro spune:
buna fetelor.Imi pare tare rau de cifrajul care mi-a aparut in text dar m-am prins de ce a aparut si sper sa nu mai apas pe litera aia care mia stricat tot mesajul.Daca nu-l intelegeti il mai scriu odata.
imi pare rau ca asa mi-am facut deschiderea pe forum cu voi.Sper sa ma scuzati.
kover spune:
alina
:bine ai venit. am intrat doar sa citesc pt. ca nu am timp acum de scris,dar va pup si va doresc o duminica placuta.