Ma refer la ceasul de pe forum . E cu vreo 6 minute inainte.
Nu se poate face nimic?
Merci!
Stiu ca sunt alte probleme mai importante pe lumea asta ,dar....
Alina
io as vrea, daca se poate, sa-l dati inapoi cu vreo 14-15 ani :))
ar tb. sa facem un concurs intr-o zi si sa dam timpul inapoi pina in 89 si in ziua aia pe forum sa postam la generale despre agricultura, la bucatarie despre fratii petreus, la scutece despre finetul care se spala cu sapun cheia foarte bine etc. castigatorul primeste o cutie de sardele in cinstea 'dictonului de la ceaprazar': Nici o masa fara peste :)))
oare am mai fi in stare sa ne purtam ca atunci?
quote:
Originally posted by papadie
ar tb. sa facem un concurs intr-o zi si sa dam timpul inapoi pina in 89 si in ziua aia pe forum sa postam la generale despre agricultura, la bucatarie despre fratii petreus, la scutece despre finetul care se spala cu sapun cheia foarte bine etc. castigatorul primeste o cutie de sardele in cinstea 'dictonului de la ceaprazar': Nici o masa fara peste :)))
quote:
Originally posted by copiloiquote:
Originally posted by papadie
Numai subiectul cu politica il putem pastra.....personajele sunt aceleasi
Alina