Deconservare vase Zepter
Buna
Ma poate ajuta cineva sa-mi spuna cum se deconserva vasele zepter? N-as vrea sa apelez la reprezentant pt ca are cev aprobleme si n-as vrea sa o deranjez.
Multumesc
Raspunsuri
dicirstea spune:
Deconservarea se face cu detergentul zepter si consta in spalarea vaselor cu detergent, bine-bine de tot. Un vas care nu a fost deconservat se pateaza la prima folosire. Il dai cu det. si lasi un timp sa actioneze, apoi trebuie frecat cu un burete moale.
alecxa spune:
Vasul trebuie sa fie uscat sau umed? De cite ori dau cu detergent (intreb asta pt ca cineva zicea ca trebuie sa dai de 3 ori)?
b.nica spune:
nu se poate "deconserva"si cu altceva decat solutia zepter?eu am de mult timp niste vase si nu le folosesc pt. ca nu am sol.lor.
anacami spune:
Solutia lor este de fapt solutie pt. curatarea inoxului. Exista si alte solutii pt. inox in hypermarketuri, insa ar fi bine sa o cumperi de la ei (am cumparat de la mag. Zepter de pe Bdul Unirii, colt cu Calea Vitan- nu trebuie neaparat prin reprezentant).
Eu mi-am cumparat vase Zepter acum vreo 4 ani; nu-mi mai amintesc foarte bine, dar parca dupa ce le frecai cu solutie trebuia sa folosesti apa clocotita...Ar trebui sa gasesti metoda de deconservare in brosura pe care ai primit-o / trebuia sa o primesti cu vasele
Procedura de deconservata trebuie repetata de cate ori (3-4 ori), inainte de folosirea vaselor
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania
anacami spune:
aaa,si pt. spalarile viitoare este recomandat sa folosesti sol. pt. inox (e nu o suport, pute rau...) si sa nu folosesti bureti care sa zgarie
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania
laura72 spune:
la mine a procedat asa a pus vasele intr-o oala care le cuprindea in apa fierbinte,apoi le-a uns din abundenta cu solutias lor(atunci era 4E) cu o carpa de bumbac si a insistat in special pe fund.le-a lasat asa cam 20 min le-a frecat tot cu carpa si le-a limpezit cu apa calda abundent.le-a lustruit apoi cu bumbac.mi-a recomandat sa nu folosesc cif sau buretii abrazivi obisnuiti cipe cei de la Amway.daca lipesti ceva sau se murdaresc mai tare procedezi la fel doar ca nu bagi vasul la fiert cu totul ci ifierbi apa 5 min apoi il freci.eu am uitat de niste orez si era scrum,duopas ce am repetat de vreo 4 ori operatiunea este ca nou.
dar stii cum sa gatesti in ele,ca mie nu prea mi-a explicat.daca da zine si noua pls.
LAURA SI GEORGE-STEFAN(22 04 2005)
Poze:http://new.photos.yahoo.com/grgsc_laura