Vacanta Hajduszoboszlo sau Debrecen - Ungaria

Vacanta Hajduszoboszlo sau Debrecen - Ungaria | Autor: asiza

Link direct la acest mesaj

Intrucat anul acesta ne gandim sa ne facem vacanta in Ungaria, v-as intreba pe cele care ati fost deja in localitatile mentionate in titlu, cu ce impresii ati ramas, unde ati fost cazate (eventual cu link pentru cazare pentru a putea face rezervari), e ok daca merg cu un bb de 6 luni?..Multumesc, multumesc

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Uite aici un link pentru www.hellotourist.net/szallasok.php?varos=Hajduszoboszlo&nyelv=7" target="_blank">Hajduszoboszlo, cred ca e mai comod sa stati acolo, decat in Debrecen.

Eu am fost de mai multe ori in Hajduszoboszlo dar nu am dormit acolo. Fiind la 130 de km de Satu Mare, ne intorceam acasa chiar daca era sambata si a doua zi, duminica mergeam iar. Strandul e foarte fain, uite www.hajduszoboszlogyogyfurdo.hu/" target="_blank">site-ul, gasesti si in limba romana daca nu stii ungureste.

E ok si cu un bb, bazinele sunt foarte curate, apa se recircula, nu e ca la noi ca sta apa 2 zile in bazin si apoi se goleste si se spala bazinul. Sunt bazine de toate felurile, nu te plictisesti. Daca te pot ajuta cu alte informatii, sunt aici :)).

Aaa, Debrecenul e un oras foarte fain, ne place mult sa mergem si acolo, centru vechi e superb, o sa va placa, merita sa-l vizitati.

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Uite aici s-a mai discutat despre statiune: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=101216

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Fetelor, multumesc din suflet pentru raspunsuri!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Prietenii mei au facut rezervari pe internet.Au fost cu copiii de cand aveau 7 luni amandoi ca-s gemeni.Ziceau ca afost super ..marea pr ...ca acolo nu se vorbea decat maghiara si germana.Macar ei sunt maghiari..dar mie mi-ar trebui translator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Chiar acum am sosit acasa de la Hajduszoboszlo si am ramas foarte surprinsa de cati romani am auzit, cred ca mai mult se vorbea romaneste decat ungureste...
Surpriza a fost mare, pentru ca anul trecut eram cam singurii romani de pe-acolo. Si noi vorbim ungureste, asa ca n-am avut probleme sa ne descurcam. Dar azi chiar si chelnerita vorbea romaneste si apoi vanzatoarea de la un chiosc din fata strandului, din acela cu suveniruri, am ramas muta . Romanii s-au mutat in Hajduszoboszlo sa stiti!
Iar azi a fost foarte aglomerat, anul trecut nu am prins nici o zi atat de aglomerata si am fost aproape in fiecare weekend.

Bafta!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput