*Aspirante optimiste>20 ani (117)*

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

quote:
Originally posted by elara

Stefiutza, sa stii ca eu imi amintesc de tine, stai fara grija.
Nu-ti mai fie jena.
Eu sper sa revin la 28-29 de zile cat era CM-ul meu ca asta e prima data (sper ca si ultima) cand am CM asa lung. Azi sunt Z36 si sper sa vina si CM azia sau cel mult in 1-2 zile.
Dupa cum am vazut eu pe graficele de dinainte ce mi le-am facut, in a 17 zi de la ovulatie imi venea Cm asa ca azi sper sa vina... desi ma astept si la intarziere fiindca am pus utrogestan.
Sper din tot sufletul sa nu fie vreun bebe ascuns care sa se fi aratat la testele de urina si eu sa ii fac rau renuntzand de azi la utrogestan.. Oare sa mai astept putin si sa merg joi la Giulesti...sa fac totusi un HCG? Totusi nu ma incearca nici un simptom care sa imi dea de gandit...Si mi-e asa o sila sa merg aira acolo si sa le vad pe asistentele alea plictisite si enervante...
Sunt asa de nehotarata...

M-as putea duce la privat dar costa ... Cred ca asta e pretzul care tr platit pentru ceea ce nu exista la Giulesti.

Ce a fost acum 4 zile habar nu am de la ce a fost.
A mai avut cineva test ca al meu? Era un Barza Gold.
Cu a doua liniutza ffff subtzire, ca un fir de par?
Ce poate sa insemne? Un test cu eroare?
Sau vreo sarcina incipienta care nu a rezistat? Fiindca peste 48 de ore am avut alte 2 teste ff negative (un Shure Check si un Barza Gold).. Cel de azi iar e negativ..., tot Barza Gold.
Poate imi spune si mie cineva ceva... Ati mai auzit de asa ceva?

hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

cu placere si alta data, in masura in care stiu sa raspund la intrebare.
elara, liniuta a doua la test a aparut cand deja se uscase testul? pt ca daca e asa, atunci testul nu e relevant si se considera negativ. asa am avut si eu de multe ori si nu eram gravida. aparea a doua liniuta dupa ce se usca. cred ca e de vina calitatea proasta a hartiei, se vede marcajul de sub hartie, asta e valabil la testele barza, am observat.
cat despre intrebarea ta de ce nu intru mai des pe la voi, asta pt ca nu am suficient timp de stat pe forum, pt ca scriu mai mult la inseminare si pt ca aici se prea bate apa in piua, scuzati expresia! te pup

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

http://tt.lilypie.com/JUibm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

din puncul asta de vedere sunt norocoasa, ca nu arat de 32, iar in august 33, zici ca sunt venita de gradinita daca ma vezi in realitate, seaman cu mama.
fetele, acum trebuie sa plec la dentist, tineti-mi pumnii! mi-e asa de frica!
pa! o zi superba!

mt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

nu mai e nimeni pe aici ? ati plecat in vacanta ?
mie mi-e un somn de aproape adorm aici la birou. Si asa este de sambata...mi-e foarte somn dupa amiaza....asa as dormi acum...mmm...ce bine ar fii, dar mai am de stat pana la 17:30 la munca si nu mai pot, parca ma scurg. Voi cum va simtiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Hello!Pupici la toate fetele,chiar daca nu scriu va citesc in fiecare zii...timpul ma omoara!Vreau sa intreb fetele cu experienta daca este normal ceea ce mi-se intampla.Intr-o luna obisnuita dupa ovulatie cam cu 10 zile inainte de venirea uratilor sanii se mareau
si erau usor durerosi..luna asta sunt z25 (cm 28-29 de zile)si nici urma de sani umflati,de alte semne nici atat!Sa indraznesc sa ma gandesc la posibili ochisori sau la o ovulatie tarzie?Eu dupa laparoscopia din martie am renuntat la teste de ovulatie si tb.
Astept parerile voastre,mi-este tare frica sa intru la farmacie si sa cumpar un test de sarcina
pupiceiiiiii

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

corinuka hai mai mama, pt cativa lei....merita sa stai asa cu sufeltul la gura! curaj! intra in farmacie, si maine-poimaine la prima ora impusca testul! TIM PUMNII!

ioana

http://tt.lilypie.com/Nj3Jp3.png
- ianuarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Am deschis capitol nou.

Doamne ajuta sa avem cat mai multe .

hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super98 spune:

Buna, ma poate ajuta si pe mine cineva cu rezultatul la niste analize? Nu prea stiu sa le interpretez. Precizez ca din prima zi a ciclului pana in ziua a 12-a am luat branca ursului, ne dorim f mult un copil si incercam de 1 an. Rezultate analize in ziua a 21-a: PROGESTERON 16.9, PROLACTINA 10.71 si TSH 1.1892. Ajutati-ma!! Ca m-a bagat in ceata ca in dreapta scrie niste limite pe langa altele la f.luteala: 1.2-15.9ng/ml si sarcina trim.1: 2.8-147.3ng/ml. Care a situatia reala? Sunt gravida? Ar fii cea mai mare bucurie. Ajutati-ma, va rog!! Multumesc.

Mergi la inceput