*Aspirante optimiste>20 ani (117)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elara spune:

quote:
Originally posted by irene26
pusichet, eu nu stiu de ce nu ti-a venit ciclul, poate ca ai ovulat mai tarziu si oi fi ramas gravi. nu se stie niciodata de unde sare iepurele! ti-ai luat TB? daca-i ridicata, s-ar putea sa fie sanse sa ai un bebe.

Oooofffffff, Irene, aici nu e vb de "sanse" sa fie bebe ci de "riscuri"...

De ce oare nu citeste toata lumea cu atentie ce se scrie aici????
Sau fiecare citim cu atentie doar cand e vorba de problemele nostre?
Se presupune ca ne ajutam reciproc...
Eu cand scriu chiar astept opinii in cunostinta de cauza.... de aia dau atatea detalii...

Se repeta ce s-a intamplat si acum cateva zile...
Din fericire exista si fete care CHIAR CITESC SI PROBLEMELE ALTORA CU ATENTZIE!
Acelora tin sa le multumesc. Se stiu ele foarte bine, nu mai dau nume ca sa nu supar pe cineva..

Ca mai uitam cate un nume....nu-i gaura in cer.....dar cand mesajul e facut vraiste si se intzlege cu totul altceva...e f trist ... inseamna ca a fost "citit" pe diagonala...

hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

scuza-ma elara, dar chiar nu aveam idee ca-i asa de rau sa ramai gravi dupa antibiotice, dar e bine ca ai dat aceste sfaturi, macar sa mai aflu si eu cate ceva despre graviditate. vezi, in fiecare zi omul invata cate ceva!
elara, eu totusi cred ca esti gravi, pt ca prea ciudate simptome ai, iar TB este destul de ridicata! s-ar putea ca si corpul tau sa nu raspunda corespunzator testelor de sarcina, am mai auzit eu foste colege de ale mele ca le-a iesit testele negativ si cand colo erau foarte gravi! asta-i adevarat SF!
stiu ca aceasta asteptare este asa de apasatoare, dar nu avem incontro, cateodata simt si eu ca o iau razna, chiar devin si paranoica!

mt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printesa_roz spune:

Felicitari Numeioana si tuturor proaspetelor gravidutze.

Fetelor eu am renuntat sa mai cred ca voi avea curind un bebe (insa nu am renuntat sa sper).

Problema este acum ca nu am nici cea mai vaga idee cind mi-a venit mie ultima data CM . Cum fac eu sa aflu cind mi-a venit in Mai? De obicei daca nu imi scriam in calendar, aveam anumite amintiri leagte de o intimplare din perioada aceea si faceam repede legatura, deci aflam usor cind tre sa imi vina.

Acum parca am creierul spalat.......oare mie cind tre sa imi vina?????? Sint cam varza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Printesa_roz nu te-am mai vazut de mult.Hai ca imi era dor de tine.
Ca sa iti raspund la intrebare ca si pe mine m-a apucat "panica" tot pentru luna mai, deja ma pregatam de test.

Incearca sa scazi numarul normal de zile al duratei CM (eu de ex 28 de zile am) si atunci vezi ce data pica. Si atunci incearca sa iti aduci aminte ce ai facut in zilele alea...Daca nu merge...
Succes la facut teste.

Felicia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

elara, draga mea, uita-te bine pe teste, poate vezi ca o umbra linioara a doua. stiu eu de ce iti spun asta, mi s-a intamplat si stiu ca i s-a mai intamplat cuiva de pe forum. sau poate ca la anumite teste nu-ti iese decat mai tarziu. sa-ti spun ca la barza, la prima sarcina, nu mi-a iesit pozitiv pana la doua luni, fix 8 saptamani?... si eu care stiam ca sunt insarcinata normal ca insistam si cu teste ca voiam sa si vad cum arata unul cu doua linioare. sper sa fie bebe si la tine!

Marina, o in 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

neatza!!!
elara, iubita, curaj! poate e bb mai timid si nu vrea sa se arate inca!

ioana

http://tt.lilypie.com/Nj3Jp3.png
- ianuarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata fetele
Elara eu am avut test barza poz dimineata,seara un clear blue negativ si a doua zi dim tot barza si tot poz,dar m-am linistit dupa analiza de sange ,asa ca maine la Giulesti cu tine
Elara tu luna trecuta cand ai fost sa faci testul de sange ti-a trebuit ceva ?
Recomandare sau te-a intrebat ceva?
anca 19+

Maria
poze

Mergi la inceput

ATUNCI, CRED CA ELARA TRE SA REPETE TESTU!
se simte in aer ca tre sa mai apara un bebelin!
hai elara!!!!!

ioana

- ianuarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Hop si eu la buna dimineata.
Elara, tin pumnii, nu vii maine dimineata la Giulesti?
Pt ca daca mie nu imi vine pana maine ( azi sunt z 29, desi trebuia sa vina 26 de zile, am luat Utrogestan pana joi, asteptam ca ieri sa ma invadeze ), maine dimineata Giulesti scrie pe mine.
Sper sa apuc ziua de maine fara invazie.
In rest, sani mariti, nu ma mai doare nimic, doar intepaturi rare prin burtica.
Hai sa avem o zi buna!

http://tt.lilypie.com/aDZfp3.png octombrie 2006

Mergi la inceput

coco iti tin pumnii draga mea! sa fie un samburic mic la tine acolo!

ioana

- ianuarie 2007

Mergi la inceput