*Aspirante optimiste>20 ani (117)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

buna yasmina! se pare ca numai noi doua suntem pe aici! yasmina, vad ca esti deja in 19 sapt si sa dea D-zeu sa ai o sarcina usoara si sa aduci un bebe sanatos!
poti sa-mi spui si mie ce simptome ai avut pana a afla ca esti gravi?
si ce TB ai avut? in cele 2 prime 2 sapt?

mt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

irene, cu placere iti raspund!!
in legatura cu TB , la mine emai greu de spus, pt ca mi-am luat-o doar o luna...., iar in luna urmatoare (cand am ramas) stiam ca tre sa scada sub 37 ca sa vina uratii, si a scazut la 36.9, 36.8 , iar in ziua in care sa vina a urcat inapoi la 37.1, ceea ce mi se parea ciudat.
inainte cu 3 zile sa vina uratii am mancat bine la lucru kaizer cu branza si rosii dupa care m-a luat o greata si ca imi venea sa vomit numa' cand ma gandeam la mancare si atunci m-am gandit ca nu mi-a picat bine ce am mancat. a doua zi la fel, a treia zi am fost la dr (inainte cu 3 zile mersesem la o nebuna de dr care mi-a zis ca nu pot ramane gravi ca am pb, si atunci am zis sa mai incerc o parere la alt dr), i-am zis la dr ce mi-a zis cealalta dr si a zis ca nu am nimik, nici o pb, pot face copii. i-am zis ca vreau neaparat bebe si l-am intrebat dc nu cumva sunt gravi ca mi-a fost o greata (l-am intrebat doar asa ca nici eu nu credeam!!) si mi-a zis ca nu, in urmatoarele zile tre sa imi vina (ca a avut urma de sange pe manusa de control). am asteptat o zis, doua nimik. sotzu' tot radea, zicea mah tu sigur esti gravida la cat de fierbinte esti....si nu au vazut dr astia!! eu am zis ca nu are cum, doar am fost la dr!!!
in a treia zi de cand ma fost al dr si a zis ca tre sa vina , am vazut ca nici urma(desi am durea burta si sanii fffff tare!!!) am zis ia sa imi mai iau eu TB, care surpriza urcase de la 36.9 inapoi la 37.1! asta m-a pus pe ganduri si avand un test in casa l-am facut (desi iarasi nu speram prea mult!!)cand colo a iesit pozitiv in primele secunde!! nu mi-a venit sa cred, am inceput sa plang, sa rad, am zis ca e stricat testu, apoi ca e extrauterina dc nu a vazut dr la contro;l...... offf pana in sapt 12 numai ganduri negre am avut!!!!

hai ca m-am lungit ....... tu ai vrut-o....
deci ac si simptome: Tb a crescut din nou in ziua in care trebuia sa vina, dureri de burtik ca la ciclu,. sanii fff sensibili, greata de al inceput, somnolenta, si eram fff fiebinte la corp!!

gata fug sa pap, ca m-a sunat mami meu sa merg la masa!!
ne auzim dupa!!!

pusi Irene, si sa fie cu ochisori!!!!

_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 19+ 70% Yasmina Alisa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

draga mea yasmina iti multumesc ca mi-ai raspund asa de repede, esti o draguta!. ce coincidenta, si eu mananc zilele astea branza si rosii, imi plac tare mult, este mancarea mea preferata!!! la mine TB nu mai scade deloc, ba dimpotriva, creste pe zi ce trece, dar nu simt greata, probabil si datorita faptului ca mananc foarte sanatos, multe vegetale si fructe si beau numai suc de portocale facut in casa de mine.
pofta buna si te
pe bune, toate fetele de pe acest forum sunt super dragute!
va multumesc din tot sufletul pt raspunsuri si suportul dat!

mt

Mergi la inceput

irene, dc mai ai si alte intrebari....iti raspund cu placere!! cate zile de intarziere ai? ai facut test?? cat e TB?

_

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

nu am zile de intarziere, CM trebuie sa-mi vina vinerea viitoare, adica peste 6 zile, dar ma simt balonata si am TB de 37.1 ieri si azi. tu te-ai simtit balonata?
cam atat, pt ca trebuie sa plec la servici, aici este week-end joia si vinerea, deci azi lucrez. cum am mai spus si inainte, daca vrei sa ma vezi, poti vizita www.britain.org.
o zi superba si astept pareri de la tine.

mt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

salut
ce fac fetele?
eu am intrat sa vad in ce zi sunt. ca mi-am facut mai inainte un test de ovulatie si am crezut ca e negativ dar s-a pozitivat in urmatoarele minute. ma dor sanii de nu mai pot, pana acum nu am mai patit asa ceva in perioada ovulatiei, doar inainte sa-mi vina.dar pp ca e normal si daca as avea simtomele astea nu mai am nevoie de teste de ov.ca si asa nu se prea gasesc, nu stiu de ce.

http://tt.lilypie.com/8LHHp3.png - ianuarie 2006

Mergi la inceput

irene, da am simteam balonata, dar nu cu atatea zile inainte! cum reusesc sa te vad pe linkul pus de tine??

_

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Hello
Ce fac fetele?

anca 19+

Maria
poze

Mergi la inceput

trebuie sa deschizi web-ul, dar nu prin pagina de forum, deschide un nou window.
pa fetele!

mt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

www.britaininstitute.org e linkul la care o puteti vedea pe irene. Ea a pus un punct dupa si se deschide o pagina gresita. Apoi dati la About us si jos in dreapta la pictures. E bonda, frumoasa si serioasa. Pupici!

Eu am TB 37.2. Dar nu conteaza asa mult acum, ci in ziua in care trebuie sa vina CM si dupa...In plus, de la persoana la persoana e diferita.
Balonata sunt si eu, abia azi. Sfarcurile ma ustura de nu mai pot!!! Ma mai doare burta din cand in cand ca la ciclu si am o scurgere ca o crema alba... Ce mi se intampla mie ciudat e ca nu pot sa mananc foarte mult, ma satur imediat! Azi am mancat un pastrav la gratar cu putina mamaliguta si n-am mai putut sa bag altceva in gura... Simteam ca mi-e rau. Si eu sunt f f f pofticioasa si de obicei mananc din toate... La mine sarcina in loc sa vina cu pofte mi-a facut poftele sa dispara!!

Am uitat sa-ti spun, eu am avut test pozitiv in Z22 la un Cm de 25 de zile. Chestia e ca nu stiu cand am ovulat, poate am ovulat mai devreme de Z12... Ovulatia e importanta. La mine e prima luna cand nu tin cont de ovulatie, nu fac teste de ovulatie si nici nu-mi iau TB. Aviz amatoarelor!

Sa va spun ceva hazliu: daca ati vedea ca grija am de mine, nu mai alerg, nu ma mai aplec si ridic brusc, ma comport de parca as fi un ou de gaina. Si inainte sa aflu de bebe m-am urcat in cires si l-am cules pana in varf... Am depus un efort atunci, dar poate ca asta m-a ajutat

Ioana 3+

Vine bebe!!

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput