MAMICI DE ITALIA
Raspunsuri - Pagina 2
MIKUTA4 spune:
quote:
Originally posted by piccaflor
Mikuta ce nume frumos ai ales pt puiutul tau
Picca 27+ cu Matteo
La fel si tu nu se pare ca am avut aceleasi gusturi
Mirela 14+ si speram sa ramina MATTEO
DARUL DE LA DUMNEZEU
Roxali spune:
Ma alatur si eu grupului de gravidute italience(mai mult sau mai putin) uranduva sarcini usoare si bbei sanatosi tun.
Voi ce face-ti ati intrat in prenatal?? Cu primul am tras , dar acu nik repauz cat cuprinde ca nu se mai poate.
Piccaflor ma bucur sa te gasesc si aici.
Ali21si Enrico 7ani
poze
mamii spune:
fetelor am si eu o intrebare poate vreuna din voi shtie... dupa ce nashtem ..pe unde alergam cu bebe?! pt certificatul de nashtere se mai da cetatenie sau nu ?! sau cum stau treburili k eu habar nu am si nici nu shtiu p cine sa intreb!..
Roxali spune:
Mamii bebelusul capata cetatenia tatalui, ptr certificat cred ca la spital se face inregistrarea+ recunoasterea si dupa la primarie...adik asa era acu 8 ani...ma voi interesa.
Ali21si Enrico 7ani
poze
MIKUTA4 spune:
mamii cetatenie nu se da chiar daca l-ai nascut aici, doar la virsta de 18 ani(daca nu au mai schimbat astia din parlament ceva)dar ptr certificatul de nastere poti sa te duci la ambasada Romana si ti-l face si acolo dar pina face copilul 6 luni sau 1 an nu mai stiu exact.
Dar poate sa te ajute site asta www.stranieri in italia.it
DARUL DE LA DUMNEZEU
mamii spune:
mikuta nu ma intereseaza sa ia cetatenie sau chestii deastea...efectiv nu shtiam ce demersuri se fac k la ashtia intodeauna iti mai trebuie un act document ....si sa shtiu pe unde sa ma duc..invart
slimatei spune:
Multumesc mult si de complimente si de sfaturi!
burtici cu bb sa cresteti mari si frumosi sanatosi si flamangiosi!
STEFANIA13+
MIKUTA4 spune:
mamii Am inteles,si stiu cum este burocratia aici ca de multe ori zic ca este mai bine in Romania ca,cu bani poti rezolva totul
DARUL DE LA DUMNEZEU
mamii spune:
mikuta ma bucur k gandeshti ca mine ...aici nu ii intereseaza deloc in schimb in ro makr shti k cu o atentie reusheshti sa iti rezolvi problemele....