Aradence minunate! (74)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Alina, ce jucarii frumoase si preturi super sunt pe al 3-lea site dat de tine.

Sunt deschise grand center si gemy center duminica...pana cand?

de-ale gurii

Stefan Peter(1 an si 7 luni)

Mergi la inceput

Alina, jucariile de pe kbtoys.com...sunt in America, nu? nu le putem comanda.

de-ale gurii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Veronica, eu n-am comandat niciodata de pe link-urile respective, le-am slavat si eu cum am citit la un subiect la "Parintii intreaba...".

Carmen, pentru baieti era foarte fain acolo la depozitul ala spre Curtici, atelier de lucru cu tot felul de scule,era mare pe roti, Dragos a primit acu' 2 ani de la prietena mea care lucreaza acolo, nu stiu daca mai gasesti si acum, daca te intere pot sa o intreb.

Gabi, daca ai mers in Ungaria sper ca n-ai uitat de mine cu sandalutele pentru Ade.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) www.flickr.com/photos/7200415@N07/" target="_blank">poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Gabi, sa-mi ceri binoclul vineri daca uit sa vi-l dau.

Nu stiu ce sa zic...la ce ora sa veniti, eventual cand se trezesc copiii dupa somnul de amiaza, pe la 4-5 ??? Cat desprebarbati.com (hihi), nu stiu ce sa zic. Cum vreti voi, ca nu stiu care ce vreti...sa-i aducem sau nu... Tre sa ma gandesc cum aranjez masa...ca spatiu verde chiar nu mai am, doar dale si vreo 20 mp de nisip.

Vladut e cu febra...ii ies caninii.

poze

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Ada, eu zic sa nu te mai "deranjam" si cu barbatii ca vom fi destule si cu copiii.
Cred ca-i ok pe la 5.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) www.flickr.com/photos/7200415@N07/" target="_blank">poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Alina, eu am comnadat pana acum online jucarii si a fost ok.

inca o data:

este deschis duminica la gemy center? pana la ce ora?
multumesc

de-ale gurii

Mergi la inceput

Veronica, imi pare rau, dar nu stiu daca-i deschis la Gemi Center, teoretic ar trebui sa fie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

quote:
Originally posted by alina morostes

Ada, eu zic sa nu te mai "deranjam" si cu barbatii ca vom fi destule si cu copiii.
Cred ca-i ok pe la 5.

Ada si eu zic la fel
Alina ma intereseaza .Imi trebuie pt un cadou unui baietel de 4 ani.Ma gandeam la un atelier sau trusa de scule sau asa ceva.Mel are bucatarie de la ei si se joaca cu ea,e faina.Daca poti sa intrebi si un orar pt ca am inteles ca teoretic e pana la 16.00 dar cum nimeresti.
Gabi imi pare rau dar noi azi ne-am gratarit de ziua lui Diana.

mami Carmen si Melania Ioana(14.01.2005)

POZE

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Am fost azi la Gimy Center. Este deschis zilnic intre 10-21. La stefan i-a placut enorm acolo, sigur mai repetam figura.Ora costa 6 ron.

de-ale gurii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Veronica ma bucur ca ati gasit deschis.Am fost si noi alta data si ne-a placut.Ai gasit jucaria la Quelle?

mami Carmen si Melania Ioana(14.01.2005)

POZE

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput