Aradence minunate! (74)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Wow!Ce veste super!!!!!!

Alina FELICITARI!!! Sa va traiasca micuta Elisa si sa fie sanatoasa si norocoasa!

Alinush nici pe mine nu ma tenteaza intalnirea fiindca e prea departe....si cu 2 gazoi dupa mine........cam greu...si sa ma gandesc!

Miha eu as merge la balaceala dar nu pot ca mi-am pierdut costumul de baie(al bun) cand ne-am mutat!

Nico tu ai granulom?Ca n-am priceput prea bine......!Si cateaua cum mai re 4 pui?De dinainte??
Uitam: Felicitari pentru dintzoci!!!!La mai multi si fara dureri!
noi iaca avem deja 9 luni si 3 zile si nici urma de dinti....!

Azi am fost in oras si-s tare fericita ca i-am gasit sandalute lui Alesio!Cu 53 de lei si-s tare dragute!Ah, si i-am mai luat si slipi de baie!

Na fug sa termin mancarea!

Eu
www.pufymic.info/thumbnails-36.html" target="_blank">Gandacii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Asta da veste buna!
Alina, felicitari!
Elisa, bine ai venit pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Tocmai citisem la mediciniste... Felicitari Alina! Bine ai venit pe lume Elisa!

Alina, am citit dar nu ma intereseaza... Prea mare bataie de cap...

Niko, felicitari dintoasei!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Bine ai venit pe lume ELISA!
Alina sa te refaci repede si Sa te bucuri deplin de Elisa. Sa fie cuminte, papacioasa si sanatoasa!

de-ale gurii

Stefan Peter(1 an si 7 luni)

Mergi la inceput

Claudelu, si noi vrem masina de oras, sa luam in rate.
Ne-am gandit la W Polo dar cine stie poate ne mai schimbam optiunea.

de-ale gurii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Raul are 38,8 temperatura...cum Doamne iarta-ma a putut raci, habar n-am

Mergi la inceput

mamici, se poate lua sau nu...al 3-lea an de concediu de ingrijire dar fara plata...???????

de-ale gurii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Niko, felicitari pentru dintisori!

Deci nu va intere pe niciuna sa mergeti la intalnirea DC?!
Multam de raspunsuri!

Veronica, nu stiu daca poti sta 3 ani in concediu cu copilul, chiar daca fara plata, poate daca postezi la legislative te-ar putea ajuta cineva sau poate stiu fetele.

Clau, poate fi o viroza la Raul, pupici sa treaca repede. Da-i Nurofen cu Paracetamol alternativ si vitamina C. Formula 76 ar fi buna, e remediu homeopat, la Adelina i-am dat de vreo 2 ori si a a avut efect super.

Ioana, sa poarte sanatos Alesio sandalutele. Tu nu-i cumperi din Sanicolau? Pentru el ai gasi foarte fain(au talpa cu taloneta si sunt din piele exterior si interior) si sunt 40 lei. Eu de anul trecut tot de acolo i-am cumparat la Dragos, dar in curand nu voi mai putea ca nu se fac marimi mai mari.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) www.flickr.com/photos/7200415@N07/" target="_blank">poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

quote:
Originally posted by Hildegard

mamici, se poate lua sau nu...al 3-lea an de concediu de ingrijire dar fara plata...???????

Exista al 3 an de CIC doar cu plata pentru copiii cu handicap. Stiu pe cineva care si-a facut dosar copilului ca sa mai stra un an acasa.
Clau, ii pare rau de Raul ca e bolnavior

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Salutare!FELICITARI,ALINA! SA ITI TRAIASCA PRINTESA,SA CREASCA MARE SI SA ITI ADUCA NUMAI BUCURII! ELISA,SUNTEM ONORATI SA TE PRIMIM PRINTRE NOI!
Niko,felicitari si voua pt dintisori!
Deci,sa va spunem: azi am fost noi la depozitul de jucarii,sa ii ia maica-mea ceva la Alex,ca se apropie ziua lui.Depozitul este pe strada Oituz,la nr 149 (daca am retinut bine nr).Noi nu am cumparat nimic de la ei,pt ca nu am gasit ce vroiam (piscina gonflabila) si nu mi s-a parut ca au preturi f mici,cel putin la articolele ce ne interesau pe noi. La restul e drept ca nici nu ne-am uitat.Pana la urma am luat de la Selgros tricicleta Rapsody,dar nu stie Alex inca sa stea cum trebuie pe ea.
Sa ne laudam si noi,umblam singurei,fara sa ne tinem de manute (nu tot timpul,dar destul de mult).

Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.

Mergi la inceput