Aradence minunate! (74)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Alina e bine, dr incearca sa o duca pe Elisa pana in 35-36 de saptamani, dar Alina deja nu mai are rabdare. Va scriu maine ce mi-a scris ca acum sunt franta.

Ioana, da va duc eu.

Azi am fost si noi sa-l trecem pe Bogdi in pasapoarte si nu vroia sa stea la poza cu toate ca acasa cum vede aparatul tot la el se uita.

Stiu ca multe aradence merg la dr acolo, asa era si pe vremea cand mergeam eu, veneau chiar si din Tg Mures la el, dar de obicei te programa peste 2 saptamani nu o luna si o saptamana. Vad ca i s-a dus vestea tot mai mult. Inseamna ca lumea e multumita.

MIha sper sa te faci bine si sa ne vedem vineri.

Ma duc sa ma culc ca ma dor picioarele de mor, nu stiu de ce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Clau am vazut emisiunea .Nu stiu ce sa cred ,parca mi se pare ca e trucat ,imposibil sa traiasca cineva intr-un asa hal. Atata mizerie si erau tineri ,ma mir ca nu le-a fost rusine ,eu ma bagam in pamant de rusine daca as trai in mizeria aia ,nu sa mai apar si la televizor. Mi- e una mi se pare deplasata chestia ,totul e de dragul emisiunii.

Alina serios zici ca-i inchis pana pe 1 ,pacat eram tare curioasa am auzit ca-i spectaculos peisajul.

Ildi si David (2 mai 2006 )
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Fetelor, ati citit despre marea intalnire DC din 23 septembrie in Bucuresti?
Nu va tenteaza? Pe mine da.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) www.flickr.com/photos/7200415@N07/" target="_blank">poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Buna fetelor,

Ildi, sa stii ca jumate de drum era destul de bun, jumate mai putin, dar e destul de interesant .
Miha, sper sa te faci bine repede.
Chiar ma gindeam si eu la Alina.a.Poate mai sta putin Elisa in burtica...
Alina, spor la cumparaturi si sanatate soacrei tale...
Merg sa-mi beau cafeaua...

Cristina si gemenele

--

http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Neata!
Eu nu pot servi azi plimbare, ca e ziua soacra-mi si inca nu i-am luat cadou. Sunt si in pana de idei .. asa ca o iau imediat prin oras cu asta mica dupa mine.
Flavia, nu sunt sezlonguri la strand, trebuie sa iti duci patura.
Miha, ce ai patit? sper ca esti mai bine.
Dianaaaa! Am vazut ca Timi are chiloti de baie speciali. De unde i-ai luat?
Am vazut pe una mica la strand cu pampers in apa... saracuta , cred ca s-a facut de 3 kg.
Cristina, bafta la gasirea unui job! ce anume cauti?
Eu o duc pe Clau la Ada, am vorbit deja cu ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Neata!

Ildi multumesc!

Diana si pe mine ma intereseaza de unde i-ai luat chiloteii speciali de baie lui Timi! Ca si noi tare ne-am mai duce la balaceala pe la Felix dar n-am cum sa bag piticotul in apa....

Miha buba(ca la pruncii rai)!Cum te simti?Sper ca nu te-ai ranit prea rau....

Alinush ce alte jucarii mai au la depozitul ala unde zici ca lucreaza prietena ta?

Cristina bafta sa-ti gasesti un job fain cat mai repede!

Na fetelor habar n-am daca mai reusim sa iesim acum dimineata la plimbare ca pufosul mic inca doarme!!!!(In viata lui n-a dormit asa mult dimineata!Si mai tarziu de 10 nu ma aventurez sa ies ca se prea incalzeste....

Eu
www.pufymic.info/thumbnails-36.html" target="_blank">Gandacii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Buna dimineata! Multumesc din suflet ptr urari! Poze v-a pus deja Carmen, eu nici nu prea am pe aparat ptr ca n-am avut vreme sa fac. Ne-am gratarit la casa unor prieteni, pruncii au fost in delir cu piscinuta iar noi cei mari ne-am distrat de barbatii nostri care adoptau tot felul de pozitii tandre si sexi cu balena-piscina incercand s-o dezumfle.

Gabi, Ioana pampersi de apa gasiti la unguri in mod sigur, Huggies little swimmers. Astia de la Timi erau de acum 2 ani, adusi din Italia de mama unei prietene. Am ramas cu senzatia ca am vazut si la noi, in Metro sau Real dar poate ma insel... Dar la unguri sigur sunt ca si-a luat o prietena. Sunt pe marimi, mov cu mica sirena la fetite si albastri cu Nemo la baietei.

Flavia felicitari ptr dintisor!

Miha, sanatate multa!

Nu stiu daca ajungem la Ada vineri, pruncii mei dorm dupamasa pana la 6 jumate 7, pana ii imbrac, hranesc, aduc cu masina se face 8... Mai vad daca reusesc sa-i culc mai repede.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Buna,

Da, trebuie sa-i facem si la stefan pasaport...ca daca cumva vrem sa iesim in ungaria sa putem face asta.

diana, interesanta ideea cu chiloteii. Cati sunt in pachet si cat costa, te rog frumos!!!!

de-ale gurii

Stefan Peter(1 an si 7 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Gabi, La multi ani soacrei tale! Multa sanatate!

Ioana, sunt foarte multe jucarii acolo la depozit, n-am mai fost nici eu de mult, de acolo aprovizioneaza Metro, Selgros, Carrefour...dar sunt mult mai scumpe in magazin ca isi pun adaos.

Va pup, astept sa ajunga Calin si plecam la Tm.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) www.flickr.com/photos/7200415@N07/" target="_blank">poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Hildegard, nu stiu cat costa, astia ii am de acum 2 ani. In pachetul asta care daca imi amintesc e cel cu marimea cea mai mica (sunt 3 marimi) sunt 12 bucati. Uite www.littleswimmers.com/na/products/sizes.asp" target="_blank">aici.
Intre timp am cautat si dupa pret si la Brendon este 1800 de forinti pachetul cu 12 bucati.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput