ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-14

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Cristy1977, Ylari, Pusichet, Monica, Jubica va pup si va multumesc pentru urari

Cristy eu zic ca este ok dimensiunea foliculului, ar trebui sa se sparga acum, ati prestat? Bafta multa

Jubica felicitari pentru foliculas dar nu este prea devreme pentru pregnyl? Parerea mea este ca e prea devreme nu ajunge sa se maturizeze in 24-36 ore, dar banuiesc ca dr stie cel mai bine cum stau lucrurile la tine si bafta multa luna asta.

Va pup pe toate, deja vad ca vestile sunt mult mai bune pe aici

Alexia, proaspata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Cristy eu nu prea stiu ce sa zic .. Pare oricum ca tu ovulezi foarte devreme daca ai valorile astea in Z11. Foliculul pare sa fie un pic cam mare. Asa am patit eu luna trecuta. Cand a ajuns pe la vreo 20 mm mi-a zis dr ca nu se mai sparge, ca e deja prea mare. Am facut si pregnyl si tot degeaba. Nu s-a mai spart. Am mai fost dupa vreo saptamana si ajunsese pe la vreo 3,5-4 cm si ma durea in partea aia. Dar tot nu s-a spart. A avut dreptate dr.
Luna asta am facut pregnyl cand avea 18 mm, sper sa se sparga acum !!!
Jubica stai foarte bine !!! Endometru cat e ? La mine era 9 mm ieri. Oricum eu stiu ca de la pregnyl se sparge in 24-36 de ore, deci poate mai creste pana atunci un pic, mai ales ca faci injectia maine.

Mie dr mi-a spus ieri dupa ce mi-a facut injectia ca trebuie sa aseara si asta seara... Dar m-am gandit ca oricum facusem duminica seara si luni seara ar fi fost prea devreme asa ca am prestat azi dimineata. Evident, cu picioare pe pereti pentru deliciul publicului
Maine dimineata ma duc iar la dr. Sincer mi se pare asa aiurea sa faci la comanda.. Nu prea iese tot timpul. Azi noapte am mai si visat ca nu am facut cand trebuia, ca am facut injectia degeaba .. d'astea. Nu as vrea sa ajung obsedata de idee, dar cred ca sunt deja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

alexia, prestam in seara asta, asa a zis Tutu. multumesc de incurajari si inca o data felicitari, sa ne tii la curent si sa mai intri pe la noi pentru ca avem mare nevoie de exemple vii, asa ca tine. pup
boo, si mie mi se pare cam ciudata "ovulatia mea", de asta ma agit ca o nebuna, o sa vedem ce se mai intampla maine.
iti tinem pumnii pentru luna asta, doamne ajuta sa se sparga si sa fii urmatoarea norocoasa. pup

mai am o intrebare: voi in perioada ov. faceti spalaturi vaginale?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

boo de endometru nu mi-a zis nimic dr.In legatura cu prestatul,sa stii ca nu esti singura si eu patesc la fel.Despre folicul ce sa zic, sper sa creasca in doua zile(azi si maine).

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori79 spune:

Buna dragele mele!
Alexia28, nici nu stii cata speranta ne dai, tu si celelalte gravidute cu endo!!! Ma bucur enorm pt. tine si sper sa-ti calcam si noi pe urme cat de curand. Pup burtica cu bebica...Eu am sperante dupa laparoscopia de vineri. Am niste emotii....
Boo, spor la "treaba"!Stiu cum e sa prestezi la comanda, dar asta e... trebuie sa ne "sacrificam" pt. o cauza nobila
Ralu, concediu placut si ... sa va intoarceti TREI!!! Si eu plec pe 1 august, de-abia astept!
Eu astept ziua de joi cand o sa ma internez... ce placere ! Abia astept sa scap... Si apoi sa visez... Daca nu iese nimic anul asta, la anul cred ca voi face FIV. Nu vreau sa mai astept... dar, hai totusi sa mai sper pentru un an, poate poate...
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

buna dimineata,
Alexia eu am facut monitorizarea luni dimineata si abia azi dupa masa fac Pregnylul.
Ce face simburelul?
Boo ce mai faci ai mai fost la dr.,s-a spart foliculasul?
Ralu concediu placut,sa te relaxezi si sa uiti de toate problemele din fiecare zi.Unde mergeti?

Pupici

Mergi la inceput

neata !!! eu arat cam asa in dimineata asta :

am fost dimineata la monitorizare si foliculul meu tot nu s-a spart !!! azi are 20 mm. dr a zis ca nu stie ce am .. A zis ca poate luna viitoare sa facem o doza mai mare, dar eu am vrut sa-mi faca de azi. Asa ca m-am mai intepat o data, am facut pregnyl de 10.000. A zis ca rau nu are ce sa-mi faca asa ca sa vedem acum .. Ma mai duc vineri o data, sa vedem ce s-a intamplat.

Nu mai stiu ce sa mai spun !! Ce naiba ar putea sa fie ?? De ce nu se sparg oole mele ??? Aveti vreo idee ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Jubica, aaaa e ok asa, inseamna ca nu am inteles eu bine, bafta multa si spor la

Flori79 multumesc mult , bafta multa vineri sa vii cu rezultate foarte bune

Boo, nu plange, de data asta se sparge sa vezi, un folicul se considera matur dupa 20 mm, deci acum este ok si cu doza mare de pregnyl se va sparge cu siguranta asa ca pune-te pe treaba si sa vii cu veste buna peste doua saptamani

Pup toate fetele

Mergi la inceput

Alexia multumesc de incurajari !!

Jubica la tine cat are foliculul azi ? Sau nu ai fost sa-l masori inca ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor, am intrat sa va zic si eu buna dimineata si sa va urez o zi buna.
Eu sunt la perioada aia rosie si simt ca imi ies okii de durere.....
Va tin pumnii si ma rog pentru voi, va citesc mereu sa stiti... doar ca nu prea am cu ce sa ma laud. Cand am terminat folia asta de AC, pentru ca am facut socoteala si cand voi fi in concediu exact atunci vor venii rusii, i-am propus lui Iuby sa mai iau in continuare cateva zile, apoi sa renunt la ele de tot, poate se intampla vreo minune cand om fi plecati... Dar nu a fost de acord, a zis ca grabesc lucrurile, ca nu tin cont de tratamentul dat de doctoritza... M-A CERTAT
UUUUFFF... Asa o fi, poate vroiam sa grabesc lucrurile, dar nu mai am rabdareeeeeeeeee

Pupy la fete

Boo, oole tale sunt taare ciudate, dar fii fara grija, sunt convinsa ca o sa apara si unul cu coaja mai subtire...

AAAA, si am uitat sa va spun ca am inceput sa fac WINSOR PILATES. Deja am dat burta jos, arat ca acum 2 ani!!! Dar nu ma las pana nu ma fac DIVA!!!! Daca bebe nu fac, sa fac si eu totusi ceva, nu? Imi face bine la mansarda...

Hi hi hi

YLARI

Mergi la inceput