ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-14

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns haydy spune:

si multepentru toate fetele!
Vreau sa va spun ca sunt foarte fericita!! Astazi, la 84 zile de la ultima injectie de dife mi- a venit cm!! Uraaaaa!!!
Voi ce ma sfatuiti sa fac? Sa merg acum la o prima monitorizare, sau sa las asa prima luna? Eu aveam cm fix la 28 zile, sper sa nu se fi dereglat.
Am vazut pozele, sunteti frumusele foc fetelor si bebita...o papusa scumpa!! Dar...care cum sunteti? De ex. Boo...care e?
Va pup, va doresc o saptamana usoara si sa auzim numai de bine si de multi, multi!!
Bye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Haidy deja m-am pus pe treaba, cum e vorba:'bat fierul cat e cald'. Sunt deja pe tratament homeopat, beau si niste ceaiuri pt endo, tin si regim, dar nu foarte strict si am prestat, sper k la momentul potrivit.

Mergi la inceput

Haidy ma bucur k ti-a venit cm, deci cat de curand te asteptam cu vestea cea mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

ysa26 ce ceaiuri bei? Vreau si eu sa fac ceva ca sa nu mai reapara endo. Dar ce?

Cristina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by crisis81

ysa26 ce ceaiuri bei? Vreau si eu sa fac ceva ca sa nu mai reapara endo. Dar ce?

Cristina

Ti-am trimis un PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Multumesc pentru PM! Alte recomandari gen regim alimentar, ce e voie si ce nu? Mai stiti? Hai ca eu sunt la capitolul adunat informatii pentru ca dupa mintea mea imi scosese chistul si GATA. Am terminat cu endo. Dar se pare ca nu e chiar asa.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haydy spune:

Ysa
Sa dea DD sa se fi "prins" mult asteptat!! bafta multa iti doresc!!
Spune- mi si mie te rog ce ceaiuri bei? Astazi dau telefon sa ma programez la un control, crezi ca- mi recomanda T tratament homeopat sau sa- i spun eu? La tine cum a fost?
Fetelor, pe unde sunteti? Nu ati mai fost harnicute la scris ca altadata! Va pup pe toate si sa auzim numai de bine, adica....!!
Bye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Fetelor, am si eu o nelamurire. Mai intrebai si pe la pacientele doctorului T. dar vaz ca sunteti si aici.
Mi-am facut programare la doctor T. pentru o endometrioza si zapacita cum sunt am stabilit o zi care pica fix in perioada menstruatiei. Nu stiu ce sa fac: sa reprogramez (nu-mi vine pt. ca nu am prea mult timp si ma intorc in Franta) sau sa iau pastile in continuare ca sa nu-mi vina menstruatia?
Eu cand am fost trimisa prima oara la eco pt. endometrioza mea, mi-au spus sa vin neaparat in primele 3 zile ale ciclului. Nu stiu daca si si doc. T face la fel si mi-e sa nu ma duc la control degeaba.
Aveti vreun sfat?

---------------
Just me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutzac spune:

Buna fetele!
Am si eu o gramada de nelamuriri! Mi-am facut niste analize:
in Z 14
- estradiol 35,15
- FSH 5,97
- LH 4,56
in Z 21
- progesteron 11,7
- CA 125
Ce parere aveti de analize, avand in vedere ca am si eu endometrioza, diagnosticata in martie 2007, si am refuzat sa fac dipherelin. Nu stiu ce sa fac, in ce parte sa ma indrept...Inseminari sau FIV??!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutzac spune:

Aaaaa...nu am trecut valoarea la CA 125 care este 19,99

Mergi la inceput