De ce ???

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pet spune:

Nici eu nu am tinut cont in ce perioada ma vopsesc si nu am avut probleme. Nu m-am vopsit insa pe perioada sarcinii pentru ca amoniacul sau alte substante chimice sunt absorbite de organism prin piele, trec prin placenta , apoi in vescica, de unde sunt eliminate prin pipi. Asa ca am preferat Henna (pura 100%)cu care ma "vopsesc" si acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Si eu m-am vopsit, chiar in prima zi, si a prins fara probleme, desi auzisem si eu destula lume care spunea ca nu e indicat sa te vopsesti in acele zile.., dar eu nu am crezut o iota si m-am vopsit.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Si eu m-am vopsit in perioada ciclului si s-a prins.Insa intr-un an am pus gogosari la murat in perioada CM si i-am aruncat, apoi pe toti.
Deci ceva substante se elimina in acea perioada cred ca depinde de fiecare .

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Si eu m-am vopsit o data in perioada critica si cand m-a vazut barbatu i s-a imuiat manerul precum gogosarii sus numiti....din fericire eu nu am fost nevoita sa-l arunc!

"Kindness in words creates confidence. Kindness in thinking creates profoundness. Kindness in giving creates love."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

quote:
Originally posted by ionica

Si eu m-am vopsit o data in perioada critica si cand m-a vazut barbatu i s-a imuiat manerul precum gogosarii sus numiti.

esti mortala!!

Si on topic: eu m-am vopsit "in perioada critica" si a prins bine mersi. Parerea mea este ca vopseaua si modul de aplicare conteaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Si eu m-am vopsit in perioada "critica" si necritica si intotdeauna a prins vopseaua.
I'm a blonde! Sa fie un semn?
Pupici,
Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Si yo mi-s blonda,la ce fel de semn te referi?

"Kindness in words creates confidence. Kindness in thinking creates profoundness. Kindness in giving creates love."

Mergi la inceput

ahhhh, m-am prins!!!

semnul de pe frunte "I'm a Blonda"!!!

Mergi la inceput