Urgent gradinita zona Aviatorilor - Kiseleff

Urgent gradinita zona Aviatorilor - Kiseleff | Autor: Orca

Link direct la acest mesaj

Baietelul meu de 2 ani (fara 15 zile ) a ramas fara bona. Cum circumstantele placarii acesteia nu au fost tocmai fericite, acum nu mai avem curaj (si nici chef) sa cautam alta. Singura solutie ramasa ar fi sa cautam o gradinita care sa-l accepte la 2 ani (cu Pampers ).

Deci daca stiti in zona Aviatorilor-Kiseleff-Dorobanti o gradinita particulara buna care accepta pitici de 2 ani si sa aiba program lung va rog sa-mi spuneti si mie.

Multumesc

http://pg.photos.yahoo.com/ph/inutza107/my_photos

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deborah77 spune:

Bb al meu e inca mic, dar si mie mi-a intrat in cap ca il voi da la gradi la 1 1/2 ani, maixim 2. eu stau in Mogosoaia, cu job in Floreasca/Dorobanti, deci imi convine undeva pe traseu, cat mai aproape de job. Ce-am gasit pana acum, pe net, fara sa vizitez, ca e devreme pt noi: sunt multe pe Langa Pta Domenii - vreo 3-4, dar nu e chiar zona ta; Kids Club e in Floreasca, cauta site; Mami si Tati e intre Eminescu si Dinamo (aprox zona ta - vezi site); Little Giants e pe Blvd Iancu de Hunedoara, iarasi vezi site. E drept ca eu am cautat undeva pana in 9 mil, probabil in zona aia sunt mai scumpe,si nu le-am mai salvat Poate iti folosesc la ceva cele d emai sus, toate primesc pitici pana in 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Orca spune:

Multumesc mult Deborah77.

Speram sa primesc si raspunsuri de la mamici care au deja copiii la una din aceste gradinite. Cineva, ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_marutei spune:

Clara Kindergarten pe Calea Floreasca. Am fetitza acolo de 2 luni, la grupa mini si suntem multumite. De Dorobanti e aproape.
Gradinita particulara in Dorobanti, stiu ca ar fi Olga Gudynn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Gradinita teddybar de pe strada soimarestilor. au site www.gradinitateddybar.ro si chiar merita o vizita daca iti convine locatia, de la Arc nu faci mult pana la ea daca o iei pe stradute. Eu am baietelul acolo de anul trecut si sunt foarte multumita, iar la grupa mini am vazut ca vin si cu punga de pampers dupe ei. Daca vrei mai multe detalii specifice, intreaba-ma pe PM.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alesia spune:

Buna,

Eu iti recomand gradinita Smart kids www.smartkids.ro . O buna prietena si-a dat acolo gemenii de mai putin de 2 ani, cu pampersi. Si la Smart Kids nu platesti daca bebe e bolnav si nu poate veni la gradi (sau asa era acum 1 an).

As fi vrut sa il duc si eu pe Rares al meu la Smart Kids, dar am gasit o varianta aproape la fel de buna (mancarea lacto vegetariana nu prea imi convine) mai aproape de casa (Menssana).

Bafta!
Alesia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Orca spune:

Va multumesc mult pentru raspunsuri.

Zilele astea cred ca am vizitat peste 15 gradinite :). Mi-a ramas sufletul la smartkids, dar din pacate si dimineata si seara drumul pana acolo dureaza cam 1 ora, ceea ce e prea mult pentru pustiul meu.

Pe lista scurta am ramas cu 2 (Kids First si Clara Kindergarten) pe care le voi vizita saptamana care urmeaza cu viitorul beneficiar.

Amandoua au plusuri si minusuri (minusurile nefiind mari la nici una din ele...). Va tin la curent cu alegerea si cu impresii.

Bafta piticilor gradiniciti :)

Mergi la inceput