*** Mamici de mai-iunie 2007 *** (69)
Raspunsuri - Pagina 30

chris27 spune:
 Fetelor dragi,plang si nu pot sa imi revin...Temerile lui Kay,s-au confirmat...Fetita are o malformatie gravca la inima...Rugati-va pt ea...e necesara o operatie in America ori in ITALIA...Kay sufera tare de tot...Am intrebat-o daca nu ar fi necesar sa deschidem un subiect la umanitare...si mi-a raspuns ca nu...are banii...dar m-a implorat sa deschid un subiect in care sa la spun cekorlalte fete sa se fereasca de Doctor Isoup....iar eu nu stiu cum...si i-am zis asta....si atunci m-a rugat sa va spun voua....Se pare ca micutei trebuie sa-i reconstruiasca artera pulmonara...Am intrebat-o ce sa va scriu ca sa nu bva panichez si ea mi-a spus sa scriu ce am vorbit...Abia mi-am tinut lacrimile cand am vorbit cu ea...nu mai era optimista...si vreau sa va rog...ca eu sunt departe....cele care stati in Bucuresti,n-ati putea sa o vizitati?E acum la institutul de ocrotire al mame4i si al copilului,va rog sa treceti pe la ea...Sufera enorm!Si va rog sa desch9ideti acel capitol,m-a rugat mult!Doamne da-i sanatate micutei ce lupta pt viata!Si putere mamei ei,ca a fost intubata si ventilata!Nu mai pot sa scriu nimic despre noi.E totul bine,oricum.
Album foto | Slideshow | Clip Albert

vas spune:
 offffffffffffff, de ce??????????????
Chris27, eu nu sunt din bucuresti,deci nu o pot vizita  dar crezi ca as deranja-o daca o sun?
Parca nu pot sa stau asa cu mainile in san. Doamne, scumpa de ea prin ce momente cred ca trece acum, nici nu vreau sa ma gandesc la sufletelul meu dar cred ca o vorba buna si o incurajare i-ar prinde bine, din partea oricui. 
nu mai stiu ce sa spun.
Sunt mamica

florina spune:
 Doamne Kay... nu-mi vine sa cred! Imi pare atat de rau...
N-am cuvinte pentru ceea ce se intampla, ma rog sa existe doctori care sa o faca bine, in America sau Italia sau oriunde, ca in Romania suntem mult, mult prea departe si in diagnosticari...
Arunci milioane pe fereastra pe ecografii in timpul sarcinii, care de care mai performante si uite ce ti se poate intampla...
Kay, fii tare, rezista pentru Sonia, noi ne rugam in continuare pentru voi si va dorim sa treceti cu bine peste aceasta grea incercare!
Florina +37/38 
 Teodora si Tudor(5 ani)
www.onetruemedia.com/shared?p=2ec9af00903bd34b9e16cb&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a crescut baietelul meu, Tudor 

poohy spune:
 Nu poate fi adevarat... Ma [rugaciune] pentru Sosonica! Si pentru Kay, sa le ajute sa treaca peste toate!
Poate ne strangem sa mergem la ea - nu stiu cum sa o las pe Manuca cateva ore... In weekend as putea ca e si tati acasa si ma duce repede cu masina, si las fata cu mama
Anca 
 de 
 Manu 
din burtica
asa cresc eu

andradap spune:
 Va invit la un capitol nou
Poze Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio
Andrada 
 FERICITA de  Antonio

pauly spune:

kay mi se rupe sufletul cand citesc astfel de vesti.ma rog sa-ti ajute Dumnezeu sa se faca Sosonica bine si tie sa i-ti dea putere sa treci peste toate cu bine.
lulu26 i-mi spui si mie te rog cum ai rezolvat problema constipatiei la micuta ta...ca si amea face numai la 3-4 zile si atunci cu supozitor....si nu as vrea sa o obisnuiesc.multumesc
noi suntem bine...papam, luam bine in greutate, avem deja 2900...si tot crestem.
micuta noastra ii cuminte, ziua sta treaza, se joaca cu manutele si piciorusele, o mai plimbam , ne mai jucam si noi cu ea, iar noaptea se trezeste o singura data la papa si se mai trezeste abia dimineata.
speram sa ramana la fel de cumintica..
punem si noi majoretele ptr mamicile care urmeaza sa nasca.

si uram LA MULTE LUNISOARE lui bebe COSMIN!!!

va pupam pe toate
Paula
 de Riana Alessya
poze