*** Mamici de mai-iunie 2007 *** (69)
Raspunsuri - Pagina 28

DidiAlex spune:
 Salutare, Salutare..
noi suntem prin zona..nu ar fi vorba ca nu am timp dar nu mai pot sta la computer.Azi am fost la dr, ma mai duc intr-o luna. mi-am stricat ziua ca am avut programarea la mijlocul zilei si nu am facut nimik nici dimineatza nici dupa. Azi is singura cu piticii sotzul e in delegatie. Cel mai greu imi e maine ca tre sa il duc io pe Robert la gradi. In rest, nici pozele nu le.am descarcat din aparat ca nu imi gasesc cartele care citeste stick-ul. 
Incerc sa mai scriu zilele urmatoare. Sunt un pic suparata, cred ca un pic mai mult ca aseara m-am ratzoit la R si saracu nu era vinovat deloc. Mai ales ca isi iubeste fratiorul mama, mama: ii aduce pe Lola, adika suzi..ii pune perna..e primul care-l aude daca scanceste. oricum de la 19-21 is numai cu Robert. Povesti, plastiline. ieri m-am muls, pt prima oara si am fost doar noi in parc 
. Azi i-am luat o carte ![]()
ELTKA, scoate copilul zilnik afara mai ales ca-i cald.
ADINNEL, nu exista lapte de maam care sa nu fie bun: fie ca traiesti in savana fie in NY.
ANDOIX, Cum a fost la examen? mai ai? Ceva restantze ?
Mihaela Felicitari!!!! 
 PEPSI, 
 Ramsy, 
 Ramona7, 

ckristina spune:

pun si eu majoretele pt fetele care urmeaza sa nasca.
pepsi si mamicile de ian feb 2007 au pus majoretele la treaba pt tine; pe mine m au emotionat rau cand am vazut acolo majoretele muncind pt mine
cristina 
 BIANCA MARIA

DidiAlex spune:
 tot io..
am nevoie urgenta de niste sfaturi..aveti info despre urmatorul local www.gustos.ro/restaurante/casa-rustic.html" target="_blank">Casa Rustic?
Am vorbit la un local pt data de 02,09 de botez si persoana respectiva m-a lasat balta asteptand sa nasc si apoi il inchiria..va dati seama ca este deja dat pt data ceruta de noi. Asa ca acum aleg ce pot.
Sau aveti ceva indeei unde ma putea merge tot pe 02,09? In bucuresti m-ar interesa. Multzam mult pt eventualele raspunsuri 

lulu26 spune:
 Timur, Michigan, FELICITARI pentru copilasi!!!!
Lavini Bine ai revenit!!!
Raportam: din cauza pb de sanatate ale bebelei (incepuse sa vomite f mult) nu am mai putut sa fim prezente pe forum 
. Din fericire s-a descoperit cauza si speram cu un tratament homeopat sa rezolvam repede pb. De altfel una am rezolvat-o : constipatia, acum iese bebela in fiecare zi singura afara (altfel iesea la 3 zile sau cu supozitor)
Leaganul e super!! Este bun pana la 15kg si are bineinteles mai multe pozitii pt spatar. Colici nu prea mai avem, dar tot il folosim dupa ce papam. Mai exact papam, ragaim, mai stam putin in brate si apoi ne leagana leganushul. Nu o pun imediat ca sa nu dea afara tot lapticum. Cert e ca acum cu tratamentul si leaganul bebela doarme bustean intre mese, iar noaptea ...ce sa mai zic...de mult n-am mai dormit 6-7 ore in continuu ![]()
Cineva intreba de criza genitala...am avut si noi, a trecut in cam 5-7 zile de la sine.
Cine imi trimite si mie datele de logare la emailul comun?
Lulu si 
 Alessia Ioana

alynta27 spune:
 Yoyoyo multumim pentru muzica frumoasa!
Peste 3 ore merg la control! Sper sa nu raman pe la spital... Dar poate e mai bine! Am contractii neregulate! Si bebe de ieri imi misca intr-una!
   Alina-Mirela 
 39+1zi cu 
  DAVID
Poze burtica
Pozele mele

lulu26 spune:
quote:
Originally posted by alynta27
Yoyoyo multumim pentru muzica frumoasa!
Peste 3 ore merg la control! Sper sa nu raman pe la spital... Dar poate e mai bine! Am contractii neregulate! Si bebe de ieri imi misca intr-una!
Alina-Mirela39+1zi cu
DAVID
Poze burtica
Pozele mele
Bafta multa!!
BB vine cand vrea el..tu tb sa fii pregatita oricand
Lulu si
 Alessia Ioana 

Sobi spune:
 didi, sunt doua restaurante casa rustic in buc, unul in dr taberei pe valea oltului si altul in pipera. cel din dr taberei are si terasa. au specific romanesc, mancarea e buna si gustoasa (in special platourile cu de toate si desertul), e curat, preturile mici spre medii, servirea asa si asa - dar nu iti imagina nimic spectaculos sau de fitze, adica e un restaurant de cartier unde iesi cu prietenii seara la un vin / bere sau iti faci o mica petrecere. stiu ca sunt cautati pentru nunti si botezuri, si din cauza asta in weekend nu gasesti loc la ei.
Andreea 38+ 
 Vladut
POZE

piticasigogosica spune:
 Buna dragelor
AZI BAIATUL MAMEI A IMPLINIT O LUNA!!!!!!!
SA-I DEA DUMNEZEU SANATATE SI IMPLINIRI!!

Si culmea ca va scriu chiar la ora nasteri...brrr...ce aminiti.
Azi nopate mi-a facut o surpiza si a dormit mai mult,asa ca somnul de la pranzul de azi l-am ratat si asa ma doare capul...
Alta veste: tot azi avem masina noua Peugeot 307 rosu visiniu taree frumusel asa ca de acum ne putem delasa si in alte parcuri.
Fetelor.....HEEEEEEEEELLLP am facut hemoroizi.Stiti cum pot sa ma vindec?Oare se pot opera cu laser ceva?E ingrozitor mi-e teama sa ma duc la wc 
Andrada 
 pentru complimente...cu intraziere.
Poohy 
 eu ma bucur ca sunt asa indiferent cu cine seamana!!
Marylou tare imi pare rau de tine.Pune bebe la san si ai incredere totul va fi bine.Pana la urma papa el la san daca ai laptic.
Nateri usoare in continuare 

Sanatate multa mamicilor "noi" si bebei mancaciosi!